Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość offfff

W obcych ludziach denerwuje mnie

Polecane posty

Gość offfff

1. gwizdanie wkółko (jacyś nienormalni czy co?) 2. cmokanie wkółko (wciąganie powietrza przez zęby żeby wygrzebać resztki) 3. spluwanie na ulicy 4. słuchanie muzyki przez tel w autobusie (a nie przez słuchawki) 5. darcie się małego dziecka A Was?

Gość 4 jezdzcow Apokalipsy
a my zgodnie z zawodem pakujemy nerwy w konserwy i eksportujemy z polski :classic_cool:

Gość gość
ja codziennie jeżdżę do pracy i z pracy z takim kolesiem: on wsiada, cały czas ma wściekłą minę, słuchawki w uszach i patrzy się w podłogę. I powiem wam że mnie wkurza jak go widzę bo widzę że jest bardzo niepewny siebie, bo codziennie ta jego w****iona mina i wzrok w podlogę i udaje groźnego a tak naprawdę jest zakompleksiony stąd ta narzucająca się wroga postawa. C***a życiowa

Gość gość
Jak to jest pakować coś w puszki?

Gość gość
mnie denerwuje jak jestem w markecie i wybieram coś z półki a jakaś osoba stanie za mną i wymusza na mnie to żebym się przesunela

Gość gość
ludzie ogólnie mnie denerwują

Gość gość
hehe, ja mam grozna mine, ale patrze sie w ziemie zeby ludzie sie nie bali:D serio

Gość gość
Musisz z nim jeździć? Zmień przedział / miejsce

Gość gość
to jeśli to ty to weź się uśmiechnij i będziesz wyglądał przystępnie. i zetnij te włosy.

Gość gość
mnie denerwuje to ze w pracy wszyscy oczekują ode mnie ze pierwsza powiem czesc, a ja nie będę facetom mówić pierwsza, wkurza mnie to

Gość gość
mnie ogólnie ludzie wkurzają, nie lubie ich z ich sposobem mówienia, przywarami, przyzwyczajeniami

Gość gość
ja też! co wychodzę na klatke to mijam się z sąsiadami, nawet z dziecmi itylko się gapią czy pierwszy powiem czesc! a takiego!

nie starczyłoby miejsca na kafe, żeby wyliczyć, czym mnie ludzie denerwują już samym swoim istnieniem, reszta to tylko pochodna tego faktu /