Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałbym pokochać dziewczynę na wózku albo śmiertelnie chorą

Polecane posty

Gość gość
OK wezmę to sobie do serca :) Ja wiem że niby jeszcze istnieją porządne kobiety, ale po prostu sparzyłem się już kilkukrotnie i straciłem nadzieje

Gość gość
dziwne masz myslenie. Wejdź sobie na jakieś forum dla niepelnosprawnych, a tam co chwila jakies ogloszenie typu: kobieta na wozku, szuka faceta na seks itp. Więc te kaleki prują sie tak samo jak te zdrowe. Nawet ostatnio na forum czytalam temat jak jakas dziewczyna rozpaczala, bo dowiedziala sie, że jej facet keidys tam sypiał z kaleką na wózku, ktora nie miala czucia od pasa w dół, i byl to typowy seks uklad... Więc nie rob z tych kalek takich porzadnych wrazliwych dziewczyn bo tylko sie osmieszasz.

Gość gość
ja tez bym chcial taka dziewczyne :(

Gość gość
Wejdz sobie na forum niepelnosprawnych, a tam co chwila jakieś ogłoszenie... Co chwila mówisz? Jakoś nie wierzę, mogłabys podać jeden, dwa linki do czegoś takiego?

Gość gość
śmiertelnie chorą, jak rozstanie to na amen, bez powrotu, w dalszym ciągu uważąm, że potrzebna ci porada psychiatry, psychopato, rajcuje i podnieca ciebie cierpienie innych ludzi, tfu, co za zboczeniec, czy ortodoks katolicki

Gość gość
Może z łaski swojej przeczytasz wszystkie posty by mieć pełny obraz sytuacji, a nie oceniasz po jednym poscie otwierającym temat. Wewalą sie w temat nic nie poczytając i nie mając rozeznania, tylko się mądrują. Ręce opadają...

Gość gość
kobieta niepelnosprawna też chce pokochać iotworzyc na miłośc. chce zaufac komuś do konca życi. w przykadu twoim bedzie czujna, bedzie doszukiwac sie podstepu. tacy ludzie sa bardzo wrażliwi i nie każdemu ulegają. wolą byc same ze swoim kalectwem. jedynie od czasu do czasu na sex przyzwolą.

Gość gość
Trudno, nie doszukuje się podstępu, ja jestem na to gotowy, choćby po 5 latach razem dopiero w pełni mi zaufała to i tak będzie dobrze :)

Gość XPDominusXP
Chciałbym pokochać dziewczynę na wózku albo śmiertelnie chorą e e e dziwno i straszno mi po przeczytaniu tego zdania, a jak poradzisz sobie z uczuciem litości?

Gość gość
Ale ja nie chce być z nią z litości

Gość XPDominusXP
a co to będzie , miłość, raczej wątpię

Gość gość
A ty wierzysz w to, że kalectwo wypłukuje z człowieka wszystkie nikczemne cechy, czy to względy pragmatyczne - trudno byłoby się takiej wymykać, pożądana też by ogólnie nie była, więc będzie siedzieć przy tobie jak pies przy nodze?

Gość gość
Słuchajcie jak by takie miało być myślenie jak wy tu mówicie to wszystkie osoby niepełnosprawny były by same! a jednak jest wiele szczęśliwych par... i nikt wcale nie mówi im że ta sprawna osoba jest z tą niepełnosprawną z litości, nikt też wtedy nie mówi że ta niepełnosprawna osoba jest jak to ktoś nazwał "psem przy nodze" Więc dlaczego takie oburzenie w mojej sprawie? Bo chce świadomie poświęcić się dla takiej kobiety? to wywołuje taką burze? bo niby mógłbym wziąć normalną zdrową tak? zamiast się niepełnosprawną zajmować? o to wam chodzi? że to takie inne tak? że niespotykane? fakt, WIĘKSZOŚĆ ludzi wolałoby zdrową i na niepełnosprawną/na wózku by nawet nie spojrzeli, ale ja nie jestem WIĘKSZOŚĆ

Gość gość
hej. napisz do mnie. f.kaf@tlen.pl

Gość gość
Napisałem jakies 2 godz temu :)

Gość gość
A ja mysle ze chcesz cos dobrego w zyciu zrobic i poczuc sie lepszym czlowiekiem i potrzebujesz milosci nie koniecznie ma byc na wozku,moze byc po prostu bzydula i niesmiala ktorej nikt nie chce

Gość gość
Tępy cepie. Niepełnosprawni ludzie są w szczęśliwych związkach, owszem, ale z normalnymi ludźmi, którym w kwestii uczuć nie robi różnicy to czy ich partner jest kaleką czy nie, a jednocześnie oddaliby wszystko, żeby ta druga osoba mogła cieszyć się zdrowiem. A ty chcesz się napawać czyimś kalectwem, czy co? Jak to ma być takie obopólne i wzajemne to sam się okalecz, co by i twoja luba miała pewność, że nie zwiejesz. A i uszlachetnisz się przy okazji, bo tobie się chyba wydaje, że niepełnosprawność to gwarant kryształowego charakteru, recepta na wspaniały związek i kto wie co jeszcze sobie ubzdurałeś.

Gość gość
Niczego sobie nie ubzdurałem i nie mam zamiaru napawac sie czyimś kalectwem! Zresztą poczytaj wyżej, ja już to tłumaczyłem.

Gość nie lubię wymądrzania się
Jesteś jakis dziwny...co innego opiekować sie kimś kogo kochasz ,a kto zachorował czy uległ kalectwu,a co innego marzyć o miłosci do osoby niepełnosprawnej czy smiertelnie chorej.Jak dla mnie zakrawa to o dewiację.

Gość gość
Miałam niedawno przyjemność przewozić przypadkowo spotkaną w przychodni kobietę na wózku. Przesympatyczna, mądra dziewczyna. Operacja załadowania jej z wózka do samochodu i potem na odwrót mnie wykończyła, mimo że asystowałam właściwie tylko, bo była mama dziewczyny, ktora zajęła się wszystkim, ja podstawiłam tylko samochód i załadowałam wózek do bagażnika. Chciałam pomóc ale nie potrafiłam:(. Nie sądzę, że jakikolwiek facet zdolny jest do takiego poświęcenia. Dziwnym trafem większość mam takich dzieci jest matkami samotnymi, własnych dzieci kalekich samiec nie potrafi kochać, a co dopiero kobietę. Nie wierzę, jesteś jakimś zbokiem albo zjebem.

Gość gość
Zjebem tak? bo chce być szczęśliwy z osobą na wózku? To wiesz kim ty w takim wypadku jesteś? FASZYSTKĄ! NAZIZTSTKĄ! niczym Hitler. Ty też chcesz odizolować ludzi niepełnosprawnych i pozbawić ich szansy na miłość i normalne funkcjonowanie społeczne. Wg twojej teorii najlepiej takie osoby zamknąć w 4 ścianach i trzymać jak świnie w chlewie bez żadnych głębszych uczuć tak? Jesteś zerem shmato, zwykłym zerem!

Gość gość
a mi na imie imie

Gość Taka_jedna_20stka
czesc, jestem niepełnosprawną dziewczyną i powiem ci, że napewno nie wiesz co mówisz i ja dobrze wiem, że nikt mnie nie pokocha mimo, że nawet nie jestem brzydka.

Gość gość
Chyba się trochę autorze zagalopowałeś. Potwierdzasz swoje niezrównoważenie psychiczne i chwiejność emocjonalną. A to twardym trzeba być nie miękkim.

Gość gość
@Taka_jedna_20stka Chciałbym Cie poznać :)

Gość Taka_jedna_20stka
przedewszystkim wy tylko myślicie, że np. taka osoba jak ja co nie chodzi jest jej jedynym problemem, a to nie jest prawda bo niestety, ale nie jest tak różowo, żaden normalny facet tego nie zaakceptuje. Wyobraź sobie, że rano wstajesz i musisz najpierw wszystkie rzeczy robić koło mnie. Wyobrażasz to sobie ? Pewnie nie to ci opowiem najpierw wymieniasz mi pieluche bo możliwe że sie zesrałąm i nawet tego nie czuje, potem sprawdzasz cewnik w c***e czy dobrze siedzi i nie przecieka, zakłądając że jest okej musisz mi pomóc sie ubrać ewentualnie umyć. Jak już mnie posadzisz na wózek to niby jestem w stanie ugotować, posprzątać czy zrobić pranie, ale teraz wyobraźcie sobie że zdrowy facet oczekuje sexu, a co będzie miał za pożytek z takiego czegoś jak ja ? Przecież ze mną sex to jak posuwać kłode fajnie co ?

Gość gość
Mimo wszystko chciałbym cie poznać :) Ja wiem z czym to sie wiąże, jestem w pełni świadom tego masz gg? podam ci numer jesli chcesz pogadać :)

Gość Taka_jedna_20stka
ale po co ci w jakim celu powiedz chcesz mnie poznać ?

Gość gość
ok, nalegał nie będę :( rozumiem że mnie spławiasz...

Gość Taka_jedna_20stka
tak bo i tak wiem, ze nikogo nie znajde a na sex nikogo nie potrzebuje, tak szczerze moge sobie "tam" wsadzic i cała reke i tak nic nie poczuje wiec po co mi to ?