Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałbym pokochać dziewczynę na wózku albo śmiertelnie chorą

Polecane posty

Gość gość
jezeli naprawde cie to interesuje ,to sa osrodki dla osob niepelnosprawnych i tam mozesz sprobowac pracowac jako wolnotariusz

Gość gość
@Taka_jedna_20stka naprawde masz mnie za takie zero? Myślisz ze mi tylko seks w głowie? i ze o to mi chodzi? Ja szukam kobiety na całe zycie, mojej cudownej Jedynej, na dobre i na złe, na zawsze... może to własnie TY nią jesteś :)

Gość gość
jesli rozwiniesz mysl i dodasz ' z kasa' to znaczy zes rowny kolo i masz glowe na karku - dlugo taka nie pozyje a ty sie oblowisz

Gość gość
co roku chodze na festyn do takiego osrodka bardzo fajnie ludzie tam funkcjonuja mozna pracowac jako rehabilitan , opiekun na grupie i ci ludzie sie zenia i maja dzieci sa rowniez takie malzenstwa o jakich ty mowisz i maja zdrowe piekne dzieci

Gość gość
no właśnie, więc skąd takie oburzenie że chce ułożyć sobie życie z niepełnosprawną? Dla mnie to taki sam człowiek jak zdrowy, ale widze dla was to chyba podludzie... Już tu jedna zresztą dała popis swoich faszystowskich filozofi, najlepiej by zamknęła ludzi niepełnosprawnych i raz na zawsze wykluczyła ze społeczeństwa. Ja mówie takim nazistom NIE! A to z kim się zwiąże, z osobą zdrową czy niepełnosprawną to nikogo nie powinno obchodzić, moje życie... I mam gdzieś ludzkie gadanie, aaa bo sobie kaleke wziąłeś, w doopie was mam, jestem z nią szczęśliwy i to jest najważniejsze...

Gość gość
no i co potrafisz poswiecic troche czasu na wolnotariat masz juz wyksztalcenie i prace

Gość gość
to ja juz nic nie rozumiem czyli masz juz kogos , a tu szukasz tylko potwierdzenia , ze dobrze robisz czy jak

Gość gość
hmmm, niestety jest to syndrom samotności i braku spełnienia się jako CZŁOWIEK, czyli w prostych słowach- bycia komuś potrzebnym i to bezinteresownie. To akurat nie ma nic złego, zważywszy, że ludziom się się p*****ło w głowach i materializm/ konsumizm jest wszechobecny. Patrzenie na związek tylko przez pryzmat seksu, to też drodzy komentujący jest CHORY! Ale większość 20-latków ma jeszcze mocno nasrane do głowy i emocjonalnie jest niedojrzałych. Niestety podejście Naszego Autora jest raczej krokiem desperacji, do tego bardzo naiwnym. Chłopie, jak chcesz się spełnić, zostań wolontariuszem i poznasz sprawę od "kuchni". A nóż, a widelec spotkasz miłość o której tak marzysz ;) Mało, że się spełnisz, to jeszcze sprawdzisz, czy jesteś na coś takiego gotowy psychicznie/emocjonalnie. A jeśli nie masz co r****ć, idź do pań, które oferują takie usługi (może się jeszcze czegoś ciekawego nauczysz).

Gość gość
Nie nie mam nikogo, po prostu uprzedzam głupie ludzkie gadanie gdybym faktycznie był w takim związku... gadaliby "aaa bo sobie kaleke wziąłeś zamiast zdrową..." itp itd ale ja bym miał te opinie i tych ludzi którzy mają takie opinie głęboko w doopie Ważne by było to ze Ja i ta dziewczyna bylibyśmy szczęścliwi, a to jest najważniejsze, na wszsytkich wokół mających coś przeciwko lał bym ciepłym moczem...

Gość gość
Dajcie spokój z tym roochaniem! jakbym chciał to nie ma problemy pójde do klubu i wyrwę sobie laske na "numerek" tak samo zarabiam więc nie ma problemu mógłbym isc po prostu do prostytutki, ale nie o to mi chodzi! ile razy mam to tłumaczyć

Gość gość
twoje zycie , twoja sprawa , a co cie obchodza inni, twoj wybor jezeli nie masz mozliwosci pracy w takim osrodku , bo masz lepsza to zglos sie na wolnotariat

Gość gość
no, nie bądź naiwny, miłość, uczucia, spełnienie, oddanie itp., to jedno, ale związek, to też sex, bo to jest dopełnienie miłości. Nie możesz tego rozgraniczać, a tym bardziej bagatelizować. Bo prędzej, czy później, to się odbije na związku, zwłaszcza jak taka kobieta będzie do spraw współżycia miała nastawienie "nijakie/neutralne", a co jeśli ją to za każdym razem będzie to drażnić i wyładowywać złość na Tobie- i tak do końca życia... zaczniesz ją zdradzać, czy będziesz żył w celibacie???... A weź pod uwagę, że osoba niepełnosprawna może się podwójnie czuć oszukana, zraniona czy zdradzona, jak zaczniesz fiksować z tego powodu. Masz jeszcze niedojrzałe spojrzenie na związek, mówię to z pozycji mężczyzny dość sporo starszego od Ciebie.

Gość gość
Ależ nikt tu, idioto, nie mówi, żebyś sobie wziął zdrową zamiast kaleki. O to się rozchodzi, że dla normalnych ludzi warunkiem związku jest zakochanie - nieważne jest wtedy czy ta druga osoba jest sprawna czy nie - a jeśli ty koniecznie potrzebujesz laski, którą dosłownie ścięło z nóg, żeby mieć pewność, że nie pobiegnie do innego to jesteś chory na umyśle. I przestań wmawiać, że niepełnosprawni to dla nas podludzie, ty byś chyba tak chciał i jarałoby cie to, że wszyscy dookoła to 'naziści' a ty jeden jesteś wielkoduszny i ta chora satysfakcja miałaby wypełnić jakąś wielką pustkę w życiu.

Gość skromny chłopina
nie dajesz sobie rady w związku ze zdrową kobietą/dziewczyną, a naiwnie myślisz, że związek z osobą niepełnosprawną (bardziej skomplikowany) będzie taki, o jakim tam sobie marzysz. No proszę Cię, taka kobieta potrzebuje mężczyzny silnego fizycznie i psychicznie, a nie "misia przytulaka"...

Gość Taka_jedna_20stka
jedno jest pewne, że taka osoba ajak ja by nie zdradziła bo niby jak ?

Gość skromny chłopina
no wiesz, zdrada to nie tylko znaczy iść z kimś innym do łóżka ;) ale gratuluję poczucia humoru

Gość gość
Dobra widze, że nie ma sensu tutaj z wami rozmawiać. Macie mnie za świra, za psychopate, i jeszcze wiele różnych innych określeń... Tak samo te oskarżenia ze będe z taką z litości albo ze "zabezpieczam" sie przed tym zeby mnie nie zdradziła. Wiem, wiem i podkreśle to po raz trzeci WIEM i zdaje sobie z tego sprawe, ze 99.9% ludzi ma gdzieś kaleków i nie są dla nich wartosciowymi ludźmi i nawet nie myślą o tym zeby sie z kimś takim związać. Dla mnie to nie istotne, dla mnie nawet nie ma różnicy między byciem z osobą niepełnosprawną od samego początku a sytuacją w której np moja dziewczyna po 2-3 latach bycia razem miała wypadek i zostałaby sparaliżowana, dla mnie to jest to samo, dla wielu nie! wielu to by nawet tą sparaliżowaną dziewczynę zostawiło mimo ze niby tak super sie kochali przez te 2-3 wspólne lata, a co dopiero mówić by świadomie już na starcie brać sobie taką osobę za partnęrkę życiową. Wiem ze wam się to w pale nie mieści, ale mi to zwisa... Moje życie i moja decyzja. Kończę z wami tą gadkę bo widzę że nie ma ona sensu... @ TAKA JEDNA 20STKA Mimo wszystko chciałbym Cie poznać i porozmawiać, jeśli chcesz, zostawisz do siebie namiar (jeśli mi nie ufasz, stwórz nowy adres meilowy, nowe gg, zawsze bedziesz mogła skasować) Ja jutro zajrzę tutaj :) Miłego po południa zyczę wszystkim :)

Gość Taka_jedna_20stka
rozumiem więc musiałbyś uważać abym nie zdradziła cie z butelką piwa(pustą) albo wibratorem, choć i tak bym go nie czuła. Minusem byłoby to że mogłabym zapomnieć go wyjąć i wtedy wpadka gwarantowana :(

Gość gość
O k***a, jak grochem o ścianę, naprawdę... Może zacznij szukać sobie kobiety, która owszem niedomaga, ale na umyśle? Bylibyście jak dwie połówki jabłka.

Gość skromny chłopina
To co Ty chcesz usłyszeć? Że jesteś chodzącym świętym, supermanem??? I by każdy podał przynajmniej z 3 adresy do takich dziewczyn??? Niestety wydaje Ci się, że nikt Cię tu nie rozumie i tylko Cię wszyscy krytykują. Ja Ci to mówię, z tego miejsca i po przeczytaniu Twoich postów twierdzę, że nie nadajesz się na ten czas do takiego związku. A wiesz dlaczego, bo w swoich postach potwierdzasz, że jesteś niedojrzały...emocjonalnie. Nie radzisz sobie z kobietami i myślisz, że z osobą niepełnosprawną to będzie lżej. Jesteś naiwny i niedojrzały. Amen

Gość gość
Ja go rozumiem, i to nie on jest niedojrzaly do miłości tylko wy. Tak naprawdę zdrowi ludzie rzadko potrafią kochać i jak coś niedomaga to porzucają partnera jak rzecz. Rozumiem ta wielką potrzeba czystej miłości bo człowiek pragnie dawać a nie ma komu, nikt nie chce troski i poswiecenia , lojalnosci. Tylko wyglądu i pieniedzy

Gość gość
Takajedna20 myślę że i tak mialabys ogromną przyjemność z seksu, psychiczną. W końcu to kontakt cielesny i przecież nie trzeba mieć orgazmu.

Gość skromny chłopina
To weź się z Nim umów, daj mu kontakt, pogadacie sobie. Bo zarzuca nie czytanie Jego postów, a sam nic konstruktywnego nie napisał, i nie odniósł się w żaden sposób, do tego, co inni napisali... A ja twierdzę, że się do takiego związku nie nadaje. Dlaczego? Bo nie ma nawet pojęcia jak zwykła doba z takim człowiekiem wygląda. A szuka w swojej desperacji pocieszenia. Sam potrzebuje kogoś, kto by go przytulił... A jak chce się tak sprawdzić, jeśli jest na to gotowy, to na początek wolontariat, niech spędzi parę dni z takimi ludźmi....ale to nie o to tu chodzi...tu ma problem ze znalezieniem JAKIEJKOLWIEK kobiety, bo myśli,że związek to bajka, a prawda jest taka, że sobie z tym nie radzi. Więc jak sobie poradzi z osobą niepełnosprawną??? Jest osobą o słabej psychice. Mało tego, jeszcze upartą i nie umiejącą słuchać, więc ja takiej osobie bym nie powierzył kogoś niepełnosprawnego/obłożnie chorego.

Gość gość
@skromny chłopina a co ty go sie tak czepiasz? może sam masz słabą psychike co? co ty w ogóle robisz na kobiecym forum? kolejny prawik albo frustrat który potrafi tylko wszystkich jadem opluwać? Co sie wpieprzasz w jego życie, poradzi sobie czy sobie nie poradzi, co cie to chłopie marniutki obchodzi, no powiedz co? Jego życie jego sprawa, a nie twoja! zrozum to kretynie. A ty jak taki podobno spełniony jesteś i super szczęśliwy to wypieprzaj do tej swojej krowy i daj spokój porządnym ludziom. zazdrość cie zżera samotny prawiku albo brzydalu z pryszczami? to sam sobie też weź niepełnosprawną. Ćwok z******y, sam widać frustratem jesteś i zazdrośnikiem, nienawidze takich ludzi, niestety 95% ludzi na kafe jest takich

Gość skromny chłopina
@gość Zwróć na mój język zawarty w postach i na swój. Temat mnie zainteresował, bo pracowałem z ludźmi obłożnie chorymi, którzy wymagają takiej opieki 24h/ na dobę. Po drugie jest facetem tak jak ja, więc wiem co nieco więcej o psychice męskiej niż Ty, zważywszy że jestem sporo starszym mężczyzną niż On. W żadnym poście go nie obraziłem, tylko drążę temat, bo jak widzę, nie wie do końca o czym mówi i sam się stawia w pozycji "słabego i niedojrzałego". Jeśli tak go bronisz, daj mu swój kontakt. Co do mojego i wyglądu i życia intymnego, to raczej to nie jest tematem tych postów.

Gość żyraaaaaaaaaaaafa
to jest zboczenie, nawet isę jakoś nazywa ale nie pamiętam jak.

Gość gość
a skąd ty wiesz że jestes od niego starszy? z tego co widze wieku nie podawał, a wnioskować "na oko" to sobie możesz...

Gość Taka_jedna_20stka
Dysmorfofilia

Gość skromny chłopina
ależ napisał, ma 28 ;)

Gość gość
a wiecie ze to jest prowo? :D pamięta ktoś prowo o kostnicy? autor ten sam... :D