Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałbym pokochać dziewczynę na wózku albo śmiertelnie chorą

Polecane posty

Gość xslayx
Autor kojarzy mi się z bohaterką pewnej znanej książki i pewnie jeszcze bardziej znanego (bo czytanie jest dla nerdów) filmu "Misery".

Gość gość
Sama jestem niepełnosprawna. Autorze miłości sie nie wybiera niestety. U mnie przyszła nieoczekiwanie i obiekt westchnień znikł.

Gość gość
ja mam córkę niepełnosprawną od 9 lat piękna dziewczyna po wypadku zostawił ją chłopak z którym była 4 lata ijakoś nie widzę kandydatów na męża zjawiają się od czasu do czasu ale co najwyżej na parę miesięcy a potem jest płacz i siedzienie z głową pod kołdrą a moje matczyne serce pęka na milion kawałków i szczeże mówiąc nie mam pojęcia co otym myśleć

Gość gość
A ile lat ma twoja córka?

Gość gość
7 10 skończy 26 lat

Gość gość
myślisz że mógłbym Ją poznać? :)

Gość gość
przykro mi ale nie znałam taki związek nawet mieli dziecko i wszystko się rozpadło narazie dość rozczarowań mimo że moja córka jest niepełnosprawna to jest bardzo wartośćowym człowiekiem iczekałaby cię ostra weryfikacja

Gość gość
Chętnie poddałbym się tej weryfikacji, a czym ostrzejsza tym lepiej. Trzeba odsiać ziarno od plew... :) Ale mam nadzieję zy by mi się udało :) No ale cóż, nic na siłę, pozdrawiam ;)

Gość tez matka
nie daj sie nabrac na takie gadanie. dziecko ma sie tylko jedno. a jesli do tego jest niepelnosprawna, musisz stac na strazy. pozdrawiam cie serdecznie, bo tez mam niepelnosprawna corke.

Gość gość
nadal czekam na swoją Księżniczke :)

Gość gość
uwaga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ten koles to psychopata korzystajacy z anonimowosci internetu szukajacy sobie ofiary do swoich dewianckich praktyk. uwaga dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie dajcie sie nabrac na to szczelnie uszyte przebranie.