Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolejne zakatowane dziecko horror

Polecane posty

Gość duparpmana
Znajoma nie szczepi i nie chodzi zsynkiem do przychodzi...a mały ma 2 latka...myślicie że ktoś się zainteresował???????????????Nikt bo po co.... x x nie mozna tak ludzi nachodzic ja w stalinizmie, zreszta to i tak by nic nie dało.. teraz madrzy ludzi enie szczepiaja dzieci , jest to plaga i nikt nad tym nie nadaza

Gość zboj jacek
Jakby ktoś skrzywdzil moje dziecko to bym zabila..- a ja bym wprowadził kare smierci dla takich agreswynych k***wek jak ty, no i co?

Gość gość
Ja bym ich przywiazala przy slupie na rynku jakiegos miastka i powiesila kartke co zrobili,i ze kazdy rodzic moze z nimi robic co chce!Torturowac kroic po kawalku itp.itd.

Gość gość
Cos na pocieche:) Ogladnijcie sobie na you Tube: "To nie sad cie skaze pedofilu" - pedofile, mordercy dzieci nie maja zycia w wiezieniu, sa bici i gwalceni non stop tak ze im kiszki stolcowe wylaza, dla wiezniow to sa nic nie warte szmaty a straznicy odwracaja glowy i udaja ze nie widza, to ta ruda wredna bestialska malpa "tatus" juz tam dostanie za swoje

Z powodu wykonywanego zawodu czesto patrze na smierc i okrucienstwo.Ale ciezko byc proffesjonalista gdy widzi sie takie tragedie. Polskie prawo jest marne,europejskie jeszcze bardziej poblarza kryminalistom. Dlatego chetnie kupie bilet na samolot na Syberie.Wysle ich w kalpkach dam lopate zeby nore wykopali...mrozy i zwierzyna zjawi sie za pare dni.

Gość gość
Jezeli,to dla ciebie pociecha,co dzieje sie w wiezieniach,to dla mnie zadna. A prawo polskie,kochanka f-marne nie jest wcale.

Polskie wyroki mnie przerazaja,jednak wHolandii zabranie zycia mlodemu czlowiekowi kosztuje czasem tylko pare miesiecy i zakaz prowadzenia pojazdow mecganicznych przez 3 lata.....a rodzina zabitego sie cieszy z "takiego wyroku" Skazani sa lepiej traktowani niz pokrzywdzeni.

Gość gość
Tak, dla mnie to pociecha bo znajac polskie wyroki dostanie 15 a wyjdzie po 5, to przynajmnij przez te 5 niech w wiezieniu "tatus" Nadii posmakuje co to znaczy miec polamane zebra, obita morde i rozwalone d*psko bo takie bestie jak oni to powinni od razu kamieniowac bo pozytku z nich zadnego! A I ta szmata tez sie pewnie zajma w wiezieniu.

Gość gość
macie jakiś spaczony obraz więzienia ludzie :D radzę porozmawiać z kimś z wewnątrz a nie siać ferment i powtarzać bzdury 🖐️