Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co jako pierwsze zrobiłyście po przyjściu z noworodkiem do domu

Polecane posty

Gość gość
Po 20 dniach pobytu w szpitalu z dzieckiem miałam ochotę wreszcie wyjść na powietrze. Rozpakowałam torby, wykąpałam się, ubrałam, nakarmiłam córkę, przewinęłam i upewniłam się że śpi mocno. Potem zabrałam psiaka i ruszyliśmy na długi spacer, oczywiście mając w pogotowiu telefon gdyby mała się obudziła. Na szczęście spokojnie się wyłaziłam przez 2 godziny, a mąż w tym czasie naszykował obiad. Jak wróciłam tylko zdążyłam zjeść i już cycek i przewijanie i już do wieczora nie ruszałam się z łóżka, spałyśmy z pobudkami na karmienie i przewijanie. Wieczorem normalnie kąpiel, karmienie przewijanie i już położyłam ją w jej łóżeczku, a my pyszna kolacja, spacer z psem i spac

Gość gość
może ktoś jeszcze?:)

Gość gość
musiałam ogarnąć chałupe,bo przecież mój maz nie miał czasu.

Gość gość
musiałam ogarnąć chałupe,bo przecież mój maz nie miał czasu.

Gość uninin12
ja mialam 3 cc i za kzdym razem dziecko bylo ze mna, takie male dzieci najczesciej spia, wiec nie bylo horroru, po przyjsciu do domu, kazdemu z dzieci pokazalam dom i rodzenstwo...a potem poszlam pod dlugi prysznic i wreszcie sie najadlam heheeh

Gość gość
Mąż przywiózł nas do domu i pod pretekstem zaskupów które miał zrobić zwiał do sklepu a ja weszłam do kuchni i mało zawału nie dostałam bo taki syf był. Położyłam synka spać do kołyski, zakasałam rękawy i posprzątałam w kuchni. Na szczęście nic mnie nie bolało i ogólnie czułam się jak bym nie rodziła więc nie było problemu. Jak wrócił do domu to taki opierdziel dostał że potem sam sprzątał bez gadania :D. Nigdy nie zapomne tego przyjazdu ze szpitala :D

Gość gość
nakarmiłam ,przewinelam i jak asnela to poszlam na ubikacje

Gość gość
Rozpakowywałam wszystko i przestawiałam. Szybko doszłam do siebie, urodziłam szybko, bezszwowo, więc i biegałam od razu po chałupie.

Gość gość
mi maz kupil 2 butelki wodki zebym bolu nie czula:)a potem w jednej rece trzymalam syna w drugiej papierosa i go kolysalam do snu.