Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny dlaczego facet ma byc meski zdecydowany umiesniony

Polecane posty

Nic takiego nie głosiłam :) To już sobie dopisałaś sama. Do tej pory mówiłam o okresie sprzed rewolucji seksualnej, o tym jak się ma sytuacja w Polsce teraz powiem szczerze, że nie mam bladego pojęcia. Natomiast "radykały" wszelkiej maści z zasady widać najlepiej. Po prostu są głośni i kontrowersyjni, więc jest o czym pisać.

Gość goscia
"whatever, gościasmiech.gif tylko Cię poinformowałam". . bardzo ci do twarzy z tym usmiechem. ja ciebie tez tylko poinformowalam :)

Gość chloera
Ale po co wchodzicie na intymne sprawy kazdej z uczestniczek tej dyskusji? My tu rozmawiamy o rolach spolecznych, a nie o kogokolwiek preferencjach dotyczacych posiadania dzieci... Po co wchodzic komus z butami w zycie?

no, jestem asekusalna, ale nie wymagam, żeby świat stanął dla mnie na głowie. lubię swoją "mniejszościowość" i tyle. nie agituję jak kretynka. poza tym... seriously:O? naprawdę odczuwasz jakąś solidarność z kobietami tylko dlatego, że akurat sama nią jesteś? jak sobie chcesz, dla mnie byłaby to niewielka motywacja. tak samo jak ja bym każdemu mówiła, że z osoby z moim typem seksualności są z******te i potrzebują więcej praw. niby dlaczego miałabym tak myśleć, mówić?:O

Ponieważ Broken to dość specyficzna persona która często sobie sama przeczy. Twierdzi, że jest antyfeministką, a jednocześnie mogła by być maskotką jakieś radykalnej partii feministek.

z tymi okreslonymi rolami, to mi zabrzmialo troche jak "haselko" oczko.gif x nie mnie oceniać, ja tego sama nie wymyśliłam:D

Gość chloera
Moorland, nie masz racji z tymi radykalami. Slowa takie jak "psycholozka", "socjolozka", czy ta nieszczesna "ministra" weszly na dobre do jezyka. Nie wierze, ze tego nie zauwazylas. A walka z "meska dominacja jezyka" to program wlasnie radykalow. Moze nie zdajesz sobie z tego sprawy.

Twierdzi, że jest antyfeministką, a jednocześnie mogła by być maskotką jakieś radykalnej partii feministek. x zamieniam się w słuch:D

Broken - nie, nie odczuwam jedności. Jestem indywidualnym organizmem. I jestem przede wszystkim człowiekiem który jest bardzo zadowolony z faktu, że dzięki działaniom danej grupy nie jestem w żaden sposób dyskryminowana.

Gość goscia
heselek z reguly sami nie wymyslamy, tylko powtarzamy po innych. taka jest rola i definicja haselka ;)

Chloera - nie wiedziałam nawet, że takie słowa istnieją. Od lat nie siedzę w Polsce i nie bardzo się interesuję...ale przyznam Ci rację - to jest głupota. To co by powiedziały o języku angielskim, gdzie wszystko czego płeć jest nieznana określa się rodzajem męskim...:P

no ok, ja tylko nie rozumiem czemu piszesz tu o tym elaboraty i wybielasz tą grupę społeczną. ale jak chcesz zachowaj to dla siebie, ja naprawdę nie muszę wiedzieć:D

Broken - nie muszę niczego wybielać :) Mam pomysł...nie czytaj tych postów, po prostu :)

więc męcz się czytając moje posty, twoja wola :) Chloera - odnoszę wrażenie, że Polska lubi takie absurdy...od razu przyszła mi na myśl afera z teletubisiem.

Gość goscia
elaboraty? wybielaniu?

Gość goscia
afeta z teletubisiem byla nie tylko w polsce :o pewna "grupa spoleczna" juz tak ma, niezaleznie od regionu ;)

Gość chloera
Niezaleznie od tego, do czego jeszcze tutaj dojdziecie, zycze wszystkim dobrej nocy :)

Gość gość
gość dlaczego wiekszosc dziewczyn szuka wiekszych facetow czy to znaczy ze sa slabe i potrzebuja ochorny o co tu chodzi Bo facet musi byc facetem.

Gość gość
Kobiety są gorsze głupsze, słabsze i gdyby nie naturalna potrzeba miłości i seksu to większość by wyginęła bo nie dałaby sobie rady bez mężczyzny. z jakiegoś powodu to kobiety górują w prostytucji tyle młodych kobiet szuka starszego partnera, tyle młodych kobiet będąc na studiach i nie tylko ma sponsora.

Gość gość
decie, drożej utrzymać starą mutantkę babochłopa niz młodszą :D

Gość gość
bo taki stary dureń nie wie ,skad moze wiedzieć co dla młodszej oznacza starszy, przecież to on jest pod opieką mamuśki

Gość gość
Moze dlatego ze niektore sa zbytbleniwe by pracowac wiec ida na szybki hajs sprzedajac sie