Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boczki na udach

Polecane posty

Gość gość

Jaka dieta pozwoli się ich pozbyć? Wiem, źe plus cwiczenia.

Gość bikaka
dieta mż+ ćwiczenia ostre, zobacz sobie na mojanowafigura.pl ostatnio widzialam tam spoko cwiczenia, pamietaj o duzej ilosci płynów!

Gość Roziii56
Tylko systematyczne ćwiczenia mogą cie uratować. Ja nie tak dawno miałam podobny problem i zapisałam się na zajęcia do klubu fitness i tam instruktorka podpowiedziała, jakie mam wykonywać ćwiczenia. Do tego poszłam do dietetyka i zaczęłam stosować takie kapsułki na odchudzanie http://nutrina.pl/30,african-mango.html . Powoli tracę tę nadwagę, no i moje uda wreszcie zaczynają normalnie wyglądać.

Gość paulaaj
pobiegaj,skacz na skakance, do tego wykroki i przysiady - czyli udany przepis aeroby +plus modelowanie mięśni, możesz jeszcze sobie podczas treningu cardio wziąć figurę extraslim, będziesz lepiej spalć tkankę tłuszczową na całym ciele

Gość justypka
zawsze się bałam brać takie specyfiki w obawie,że podczas treningu źle się poczuję i wyskoczy mi serce z klatki piersiowej, ale może ta figura extraslim będzie lepsza? czytałam,że ma dość naturalny skład, macie jakieś doświadczenia w tym temacie?

Gość Olcia Dubicka
Każda odpowiednia dieta która spala tkankę tłuszczową :) Musisz spalić tłuszczyk a organizm spala tłuszcz z całego ciała równomiernie :) Mnie pani dla której opiekuję się potomkami chwaliła sobie tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze pojemnik w prezencie a też można je dostać na allegro. Jako że najlepiej jest łykać je 3 miesiące nabyłam 3 opakowania w promocyjnej cenie. Oprócz tego nakręciła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I takim sposobem po miesiącu pozbyłam się 9 początkowych kilogramów ;) A z treningu to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam tylko na zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Zdecydowałam się po tym jak wyczytałam że preparaty były zbadane przez najwyższego inspektora sanitarnego i przyjęte do sprzedaży w Polsce co ręczy ich pewność a to jest istotne i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie testy co umieszcza ich w złym świetle. A w tych tylko naturalne składniki co dodatkowo zwiększa bezpieczeństwo