Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanka niewinności

niewinny człowiecze

Polecane posty

Gość fanka niewinności

życzę temu 'niewinnemu człowiekowi' ,by nigdy więcej nie musiał tak walczyć by udowadniać swoją niewinność,jeśli kocha by kochał czysto i szczerze i bez pogrywania,by miał odwagę w sobie,pokazać jak potrafi kochać,bo stać Cię na wiele inaczej bym sobie głowy nie zawracała,jakbym nie była o tym przekonana nadal mnie strasznie nienawidzisz,przykro mi-ale ja nigdy nie byłam bezbronną osobą,a atakowana nie będę stała jak słup soli nigdy nie pozwolę na oszukiwanie mojej osoby,a tym bardziej na obrażanie,o jedno słowo pozwoliłeś sobie za wiele,ja nie jestem koleżką po fachu można opuścić jakiemuś idiocie,ale Ty nim nie jesteś daj mi spokojnie prowadzić swoje nudne życie,pełne problemów,trosk,i miłości do człowieka,który mnie podeptał jako kobietę,kochankę i człowieka odejdź w pokoju,i tyle 🖐️

Gość gość
wierze,że przeczytasz dobranoc.

Gość fan winy i kary
niewinna niewiasto życzę Ci, żeby w przyszłości nigdy już nie było dylematu, kto i czemu jest winien niech spokój spłynie na Twoje zakrwiawione serce, które słowem dźgnięte płacze i domaga się zadośćuczynienia niech czeka, nie czeka w spokoju na swoją kolej na przeprosiny lub powtórkę z rozrywki, jeśli zasłużysz

Gość gość
ale ktoś tu ma zryty beret. Może nie wyjść,coś z kimś, ale takie soczyste kawałki tworzyć, to już źle musi być coś.