Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

widzenia rozm telefoniczne z ojcem nakaz sadu a niechec dzieci co robic

Polecane posty

Gość gość

Dzieci maja po 6i 7 lat.w ugodzie jest napisane ze ohciec moze dzwonic do nich 3razy w tygidniu.co zrobic jezeli dziecko nie chce rozmawiac albo jechac z ojcem??zarzuci mi ze to nieprawda itp historie.czy nagrac dziecko ktore mowi i zarzeka sie ze nie jedzie lub nie chce rozmawiac i trzymac taki film jako dowod gdyby ten czlowiek zarzucil klamstwo?i jszcze b wazne pytanie czy sad ma prawo nakaxac mi lum moim rodzicom zeby ten czlowiek byl u nas w domu w co 2sobote w miesiacach nieparzystych bo nie ma lokum a ma zadanie bawic sie z dziecmi i robic to w naszych domach.wiem ze brzmi irracjonalnie ale wlasnie wczoraj na sprawie jego adwokat pyta czy ja lub mii rodzice sie na to zgadzamy....prosze o sensowne idpowiedzi.dziekuje

Gość gość
A ty co do niego masz, bo samo to że dzieci nie chcą to żaden argument, mogą być podjudzane przez ciebie albo zwyczajnie go nie pamiętać po jakimś dłuższym okresie? :-)

Gość gość
szczerze mowiac to nie on jest ich ojcem ale robi mi na zlosc i ch´ce widywac dzieci,zebym sobie zycia od nowa nie ulozyla.

Gość gość
A jak dlugo był ich ojcem? A alimenta płaci? Dużo?

Gość gość
narazie placi a ojcem byl 5 lat

Gość gość
A to za co on płaci?

Gość gość
Za spowodowanie alienacji rodzicielskiej u dzieci należy je odebrać matce i dać ojcu na wychowanie. Matke należy zamknąć do więzienia i obciążyć alimentami oraz kosztami leczenia psychologicznego dzieci.

Gość gość
usmialam sie....:)napisalam powazny watek a odezwali sie sami debile w tym ktos kto sie podszywa.to milej zabawy:)

Gość ja666
Piszesz ze on nie jest ich ojcem.?????? Czyli jestes d****a ktora puscila sie i wmowila facetowi ze to jego bachory? TAK.? takie jak ty trzeba lac po ryju i eliminowac ze spoleczenstwa.Plus taki ze nikt cie nie zechce z 2 bachorow a jak juz to tylko na sexik. ps: nikt ci nie odpowie na twoje pytanie bo nikt nie rozumie twojego belkotu. Trzeba bylo uczyc sie w szkole a nie dawac d**y.Napisz wyraznie o co ci chodzi ale z uzyciem slownika ortograficznego i poprawnej polszczyzny tlumoku Jezeli jest wyrok sadu to masz sie go trzymac i on okresla co ojciec moze i gdzie i od kiedy dziecko 7 letnie ma cos do decydowania? Przestan buntowac dzieci debilko bo robisz im krzywde.

Gość gość
Diabeł przemówił. Że az piekłem zaśmierdziało. Brrrrrrrrr....

Gość gość
ja nie rozumie, nie jest ich ojcem to dlaczego placi alimenty?gdzie jest ich biologiczny ojciec?czy nawet nie wiesz kto to? skoro ojcem dla nich był 5 lat, adzieci maja po 6 i 7 czyli wiedział ze nie jego wiec placi bo co?bo przysposobil?chcesz ulozyc sobie zycie a za grosz honoru nie masz by sepic od niego alimenty. a dzieci co 5 lat ich wychowywal i nie chcą się znim widzieć?pewnie im zrobilas niezla wode z mózgu i stad ta niechęć.juz na tyle powinnas być wdzieczna ze utzymuje nieswoje bachory i zgodzić się by się z nimi widywal u ciebie w domu.masakra

Gość gość
Jestes matka i powinnas zrozumiec ze ojciec to wazny czlonek rodziny w zyciu dziecka. I starac sie rozmawiac z dziecmi na temat ojca i dlaczego nie chca go widywac. A Ty widac czujesz nad ojcem wyzszosc swoich racji I masz z tego radosc. I Ty na nazywasz siebie matka.

Gość gość
To w końcu ich ojciec, czy nie? Facet jak rozumiem, chce się widywać z dziecmi, opcje są 2: albo zabiera je do siebie, albo spotykają się u was. To, że dzieci nie chcą z nim rozmawiać świadczy tylko o tym, że dzieci mają problemy z ogarnięciem sytuacji. Dopytałaś DLACZEGO nie chcą? może coś usłyszały od ciebie albo od dziadków?