Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dołektotalny

Zazdrosc to brzydkie uczucie ale zazdroszcze ludziom

Polecane posty

Gość gość
dołektotalny -a ja od dziecka mam tak że na wszystko mam radę. A sama nieraz moczyłam poduchę z bezradności i bezsilności nad własnym nieszczęśliwym samotnym losem. Pewnego dnia postanowiłam że albo zrobię komuś krzywdę, albo życie zacznie mnie w końcu traktować poważnie i wydawało mi się że jak zrobię to pierwsze to to drugie samo się stanie;) A było tak że to drugie stało się samo a ja przekonałam się o tym że to czeo zazdrościsz innym jest stale gdzieś obok nas, nieustannie tuż obok, tylko że my tego w ogóle nie chcemy dostrzec.

Hm, moze i prawde piszesz, ale jedyne skojarzenie, jakie mi sie nasuwa na Twoj wniosek to: wez faceta, ktory jest obok i za toba lata, chociaz ci sie nie podoba :( Czy zle zrozumialam?

Gość gość z 00 52 37
To z mojego pisania te wnioski?- Bo jeśli tak to nie to miałam na myśli zupełnie nie to:)

No tak zrozumialam ;) ale ja jestem przeczulona na punkcie tego, ze cos "trzeba". Ze facet za mna lata i ze pomimo ze mi sie nie podoba, to POWINNAM mu dac szanse i bog wie co, bo on jest dobry, a ja ta zla (spaczenie od komentarzy rodziny i kolezanek). Wiec wybacz.

Gość gość z 00 52 37
Ja jak byłam samotna i nie potrafiłam się zakochać to wbrew obiegowym opiniom włączie z teorią mojej własnej matki, szukałam najidealniejszego mężczyzny na świecie;) i nie miałam zamiaru rezygnować z niczego jeśli szło o tego jedynego-ani z koloru oczu ani z idealnego charakteru jaki miał posiadać;) W zasadzie to wszyscy już spisali mnie na straty i miałam już status BARDZO STAREJ BEZDZIETNEJ PANNY h heheheheeee

I co zrobilas? "Obnizylas wymagania" ? ;) I w ogole ile mialas lat, bo ja mam 28 wiec tez juz bardzo stara panna, ale przy mnie nikt tak na glos nie powie oczywiscie. Jak juz wspominalam wielokrotnie mi sie spodobal niezbyt przystojny facet, niewysportowany, ale z genialnym talentem do rozmowy, no i co z tego...

Gość gość z 00 52 37
U mnie tez było tak że ja byłam zła najgorsza a zdaniem wszystkich facet miał być ciutke ładniejszy od diabła a jego cała reszta też nie miała zbyt wielkiego znaczenia.

Gość gość z 00 52 37
No przeciwnie ! Ja z wrodzona przekorą podniosłam poprzeczke do maximum:D he he nie zważając na swój wiek zupełnie!

Gość gość z 00 52 37
i wtedy wyjechałam do Egiptu gdzie poznałam miłość mojego życia.Mój kochany Muslim, niosąc moją torbę wyszeptał mi do ucha, że moje oczy są bardziej bezkresne niż ocean i tak ja spisana na straty stara panna poznałam miłość życia czego i Tobie,wiecznei marudzący dołku życzę :classic_cool:

Gość gość z 00 52 37
Ja jak podniosłam poprzeczke do maximum miałam 30lat

Gość gość z 00 52 37
A ten podszyw z 01;08 to chyba trefny towar kupił!:D To nie ja pisałam dla jasności

No to uff, dobrze slyszec, ze sie nie zgodzilas na kogos byle byl... zawsze mnie przygnebiaja takie historie, jak slysze, ze ktos sie pogodzil, ze nie bedzie tak jak chce, wiec juz sie zdecyduje na gorszy zamiennik.

Gość gość z 00 52 37
gdy zapomnę zmienić nik to udaję, że to jakiś ćpun mnie prześladuje :classic_cool:

Gość gość z 00 52 37
Ja sobie obiecałam że w swoim życiu będę miała wszystko to co sobie wymarzyłam. I jak dotąd idę prostą drogą w tym kierunku.

A takie ćpunki ja ten podszyw mi zazdroszczą tej siły które sami w sobie nie znajdują. Mój eks eks eks uważał się za boga i podszywek pewnie też ma takie skłonności :D

W takim razie kafeteria stoczyła się już na samo dno. Pomysleć że jeszcze rok temu chciałam jej zrobić konkurencyjny portal, ale stwierdziłam że z tej inwestycji jestem w stanie wyciągnąć o wiele wiele więcej niż redagując takie byle cuś.

Gość arcybiskup Wesołowski
myślę, że brański, świderski i sierota odetchnęli z ulgą, że nie zrobisz im konkurencji :D widać właśnie kto tu jest naćpany :D

mnie się tam tu podoba, na jakim innym znajdziesz tylu debili co tu, ćpunki ze skłonnością do konfabulacji jak Ty, czy wieczne niedzielne marudy jak dołek :D

a mierz sobie wysoko, radzę jednak odstawić alkohol czy inne środki odurzające przed ew. wcielaniem planów w życie :D

Konfabulacja to chyba twoje ulubione słowo? Ze mną niewlele ma wspólnego. Wpadam tu z sentymentu bo dzięki temu śmiesznemu forum zarobiłam swoje pierwsze 500zł w sieci. Zostałam tu zbanowana milion razy i za każdym razem znalazłam obejście:P he he he he głupie forum ale za tą nieudolność je lubie

żadna strata w niedziele znowu założysz nowy :D gdybyś tylu facetów bajerowała , co tematów zakładasz to byłabyś już z 5 razy po rozwodzie :D pewnie się zastanawiasz dlaczego po rozwodzie to od razy wyjaśnię no idę spać - po rozwodzie bo nikt Twojego marudzenia nie zdzierży dlatego też Twoje tematy po 2 stronie są bezbarwne i jedynie jakiś podszyw może je ożywić.