Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dołektotalny

Zazdrosc to brzydkie uczucie ale zazdroszcze ludziom

Polecane posty

Gość gość
co tzn. mniej lub bardziej zdesperowany sposób? co takiego robiły?

Jedna pozwolila sie zeswatac komus tam i pomimo tego, ze facet byl wg niej brzydki, to postanowila z nim byc, "bo nikt lepszy sie nie trafi".

Gość gość
serio u kobiet około 30 jest az taka desperacja?!

Gość gość
no to jeden przykład, a inne? bo może ta laska to jakiś taki odosobniony przypadek...

Gość spaślak_
dzisiaj sroda, zostaw nam swoje marudzenie na niedzielę :D

Gość Heniuś
Skreślasz ludzi bo nie było "chemii"? Chemię miałem w szkolę i z tego co pamiętam kiepsko mi szło :) Tkwisz w typowej pułapce beznadziejności swojej osoby. Chemii nie będzie bo nie masz w sobie dość pozytywnej energii, by ją wywołać, jesteś wypalona jak wietnamska wiocha po ataku napalmem. Daj komuś do poczytania co piszesz - same żale, smuty, nędza, rozpacz - tylko trumienkę klecić z dykty i się wczołgać do niej :) Jak do mnie się dziewczyna uśmiechnie to skaczę pod sufit i cały dzień (a nawet tydzień jak fajna) mam udany :) Koło Ciebie pewnie 10 "chemicznych" mogłoby przejść i nic :) I znam sporo fajnych osób - by wypić z nimi piwo, kawę, pogadać, pójść na siłkę czy na basen nie potrzebuję żadnej chemii. Ale znamy Dołek Twoje argumenty: "po 30 nie da się nikogo poznać" - teraz, "nie ma chemii" :) Jesteś typową męczennicą, wolisz się użalać na wszelkie możliwe sposoby, szukać wymówek, usprawiedliwień zamiast zmienić swoje życie. Podejrzewam, że tak naprawdę nie chcesz nic zmieniać w swoim życiu bo jakież to wygodne: stać w kącie, płakać i niech wiara lituje się nad moją duszą. Między nami jest behawioralna przepaść - kiedy ja się cieszę, że znajomy dostał super posadę Ty zazdrościsz, gdy ja idę to z nim uczcić Ty się żalisz na forum :)

O Boże Heniek, Ty jestes taki pozytywny i wspanialy i same blachary i niezaradne niemoty przyciagasz (z tego co pisales). Wiec gratuluje.

Gość gość
p******ą tu niektórzy jak diabli. Jak to do związku chemia niepotrzebna? Potrzebna, aby chcieć być dotykanym przez ta osoba i chcieć z nia kontaktu...Ruszcie głową pajace

Gość gość
hahaha, no pewnie, że chemia potrzebna cóż poradzić, do mnie jak który uderza, to brzydki, niepociągający, zdesperowany prawiczek, niezaradny, egoista a jak ja chcę zagadać do takiego który mi się podoba, to ma mnie w nosie,bo przystojny;) no i co - samotność czeka jak nic;(

dołek, to gratulacje, że nie porzucasz ćwiczeń :) mi codzienny sport daje dużego powera, co się przekłada na uśmiech, energię, bardziej sprężyste ruchy i ...zainteresowanie facetów, które jest mi teraz potrzebne jak umarłemu kadzidło ;) no dobra, jaram się tym i poprawiam sobie nimi samoocenę :D

Ja to mam wrazenie, ze Heniek sie na mnie wyzywa za swoje niepowodzenia, pewnie jakies kobiety w jego zyciu tez nie mialy z nim "chemii" i stad ta wrogosc do tego, co pisze. To sa moje odczucia i tyle, nikogo nie zmuszam do czytania tego.

Alicja, a co cwiczysz? Bieganie, ciezary? Bo to w sumie tez ciekawy temat. No ale Ty pewnie nie zyjesz w przekonaniu, ze zaden sie juz nie trafi, wiec Ci latwiej ;) Moje kolezanki szybko znajduja jakichs tam facetow i same nie sa wiec ja odstaje.

Probowalam znalezc jakas zaleznosc, kiedy post jest spamen, a kiedy nie , ale nie udalo sie :P myslalam, ze to kwestia wklejania linkow, ale nie.

pokrótce - różnie bywa, aeroby, elementy tańca dancehall'owego, ćwiczenia na poszczególne mięśnie we własnym zakresie, zależy jak leży - byle codziennie :) | ostatnio dużo w domu we własnym zakresie, bo szkoda mi każdej minuty na to całe szykowanie, dojazdy itp. pierdoły. jak się człowiek wciągnie w sport, to nie potrzebuje już zewnętrznych motywatorów.

no właśnie dlatego w mieszkaniu, nie mam ochoty codziennie dojeżdżać i jeszcze ćwiczyć niekoniecznie to, co bym chciała. dla mnie ważna jest regularność. ja już tak od dłuższego czasu, choć zdarzały się przerwy, kontuzje czy coś. | może od wiosny szarpnę się i wstąpię do jakiejś grupy dancehall'owej ;)

Gość Heniuś
"same blachary i niezaradne niemoty przyciagasz (z tego co pisales)" - ale do tych z kafeterii i tak im było daleko. Wystarczy poczytać niektóre tematy (np. te o przechodzonych związkach) - aż trudno uwierzyć, że ktoś tyle głupoty mógł upchać w jednym miejscu :) Moje eks może i były w większości niezbyt mądre - ale na pewno nie aż tak głupie :) I nie była to raczej kwestia chemii tylko moich wymagań - bo nie każdy facet oczekuje tylko d...y, niektórzy chcą czegoś więcej :) I jak mam wybór to wolę spotykać się z ludźmi a nie siedzieć w kącie i użalać się :) I owszem, może i miałem pecha, ale nie mam sobie nic do zarzucenia (moje wybory były najlepsze z możliwych), staram się być optymistą i korzystać z życia a nie topić smuty w wódzie razem z prawiczkami :) I nie wyżywam się, tylko piszę co myślę o takim podejściu do życia - mógłbym o wiele ostrzej takie jęczenie podsumować. Nawet jak poznasz kogoś, to będziesz próbowała go zatruć swoją depresją i g..o z tego będzie. Spotykałem i spotykam wiele takich - znamy się od 5 minut a ona już "wiesz, dziś nie da się nikogo normalnego poznać" - a po kolejnych 5 minutach widzi już tylko moje plecy :) Twoja reakcja na krytykę też pasuje jak ulał do profilu - normalny człowiek by obrócił to w żart, zignorował, wymyślił ciętą ripostę albo znalazł cokolwiek pozytywnego a Ty od razu dorabiasz ideologię (oczywiście negatywną), że mszczę się okrutnie i to właśnie na Tobie bo mnie moje partnerki biły czy coś, heh :) Ale każdy jest kowalem własnego losu - chcesz leżeć w trumnie i czekać na śmierć to proszę bardzo :) Ale nie oczekuj, że będę się litował albo przyklaskiwał. A jak chcesz coś zmienić to zmieniaj, bo na razie to oczekujesz chemii a pewnie ciężko z Tobą wytrzymać godzinę czy dwie przy jednym stoliku.

myślę, że niestety heniuś ma sporo racji. próbowałam już dołka trochę w d**ę kopnąć za to marudzenie :P | przede wszystkim gdybyś dołku umówiła się na spotkanie z facetem, a on rzucałby teksty, że "życie jest do bani" i "żadna mnie nie chciała" to szybko zwinęłabyś się z takiej randki ;) faceci myślą podobnie.

" Ale nie oczekuj, że będę się litował albo przyklaskiwał. " Niczego od Ciebie nie oczekuje, nawet tego bys sie tu wypowiadal i wmawial mi jakies brednie swoje.

"przede wszystkim gdybyś dołku umówiła się na spotkanie z facetem, a on rzucałby teksty, że "życie jest do bani" i "żadna mnie nie chciała" to szybko zwinęłabyś się z takiej randki oczko.gif faceci myślą podobnie." Prawda absolutna, ale nikt na zywo ode mnie takich tekstow nie uslyszal :) Na zywo w ogole omijam ten temat, a to co pisze tutaj to sa wnioski i przemyslenia z codziennego zycia.

Gość klub go go eden
może od wiosny szarpnę się i wstąpię do jakiejś grupy dancehall'owej - czekamy na ciebie wiosną :classic_cool:

Gość klub go go eden
:D

Ta chemia walnela Cie od razu czy po jakims czasie? Bo moja ostatnia to jakas opozniona o rok byla, ale to i tak utopiona historia. A co do cwiczen, to zdradzisz co i jak cwiczysz w domu?