Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miniak27

naturalne kosmetyki

Polecane posty

Gość miniak27

jakich używacie kosmetyków naturalnych? ja od jakiegoś czasu kupuję mydła ze sklepu naturalnemydla pl i muszę powiedzieć, że nie spodziewałam się takiego efektu - szczególnie dobre jest z nagietkiem i melisą, które pomaga na suchą skórę. wiele lat borykałam się z tym problemem, a od kiedy go używam skórę mam dużo ładniejszą

Gość gość
olej kokosowy czysty lubię. ogolnie oleje. a z takich kupnych to alterra

jak naturalne to tylko z ekologicznym certyfikatem. Aktualnie używam Aktywny tonik Rhassoul Alva i Aktywny krem oczyszczający z tej serii oraz Żel regenerujący Beauty fluid System Absolute AnneMarie Borlind. Żel pod prysznic Argan & orient Born to bio i olejek arganowy. Właściwie to wszystkie kosmetyki, których używam są naturalne. Przestawiłam się jakiś czas temu i nie wracam już do chemicznych. Oczywiście największa oferta takich kosmetyków jest w internecie i to mi pasuje. Na spokojnie wszystko można wyczytać i wybrać. No i poluję na różne promocje. Aktualnie czekam z zamówieniem bo w sklepie biosna.pl wytypowałam kosmetyki jakie mają być w promocji i czekam do poniedziałku czy moje propozycje wzięli pod uwagę. Taka fajna jesienną promocja.