Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co wolicie nowy ciuch czy nowe perfumy

Polecane posty

Gość gość
no tak działa ze raz w roku dostajesz pensję za nic, czyli 13tkę no i dodatek do wakacji. a jak znalazłaś te pracę?

Gość gość
Z gazety. Ogłaszali, że jest nabór na takie stanowisko, trzeba było ogarniać prawo prasowe, znać trochę angielski, mieć wykształcenie dziennikarskie albo polonistyczne i doświadczenie w mediach. No i mi sie udało.

Gość gość
no to gratulejszyn;)

Gość gość
Nowy ciuch. Nowe perfumy i tak kupuję max 3x w roku, a z zeszłym kupiłam 3 flakony, do tego 3 FM-ki dla porównania i tak mi spokojnie jeszcze połowa została...

Gość agazdoskoku
fajne perfumy kosztują wiecej jak 300zł, za 300zł to masz ale EDT a nie perfum, chyba że gustujesz w euphorii jak większość Polek.. moje ulubione poison diora to wydatek ok. 550zł za 100ml a za 300zł? moze sukienkę kupisz albo baleriny na wyprzedaży na szczęście nie muszę się zastanawiać, jak coś mi się podoba to kupuję :)

Gość Agatorix
Perfumy i inne kosmetyki kupuje mi mój niemąż ;) ( często lata, a na lotniskach jest taniej). Oszalałam na punkcie ostatnich Coco Chanel Noir :D ;) . Także nie mam dylematu i całe szczęście, bo są drogie. Z tego wynika ze kasa idzie na ciuchy ( muszę chyba sobie kupić druga szafę).