Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Profesor Czwartek

Aborcja czyli świadome zabicie

Polecane posty

Gość gość
powinna być aborcja legalna jeśli kobieta nie chce urodzić,dlaczego,dlatego że żadna kobieta nie usunie jeśli chce i może urodzić jeśli sumienie jej na to nie pozwoli i w ogóle.Powinny móc zdecydować same,a teraz decyduje pośrednio nawet ktoś kto kobietą nie jest i nie ma własnej rodziny np.pan Jarosław i wielu jemu podobnych w swoim myśleniu bez względu na przynależność polityczną.

Gość gość
nie wyzywaj mnie to pierwsze,po drugie ZADEN facet nie nic do powiedzenia w sprawie MOJEJ macicy.co najwyzej moze ci piana z pysa cieknac.masz na mnie ZEROWY WPLYW.nie ty bedziesz placil na dziecko,nie ty bedziesz rodzil takze WON hipokryto.oby ci stara 10 urodzila i zebyscie z glodu zdychali´,w tym, conajmniej 3 downy to szybciutko by ci ryja ukrucilo.

Gość gość
Za dużo się Maćka naoglądali i myślą, że każde dziecko z downem jest takie jak on.

Gość gość
Jasne, człowiek jest wyjątkowy, świnia już nie

Gość gość
owoc grzechu????j***e waszego bozka w doope.ateistka jestem baranie.jezus mi moze minete zrobic a maryja mojemu facetowi o*******c:D

Gość gość
Ciekawe czy robiła jozefowi

Gość gość
Musiała, w końcu sperma jest święta, polecam monty pythona

Gość gość
tolerancja katolikow czyli wyzywanie od szmat.to ja pieprze takiego bozka bo skoro tacy wierzacy jestescie i na jego podobienstwo stworzeni to dziekuje.plebsowi mowie nie,lacznie z tym pedalem w niebie:Dto wole sie z satanistami zadac,oni nie az tak zaklamani.

Gość Leszek Kaczmarczyk
ty widać nie umiesz ani czytać , ani pisać ze zrozumieniem

Gość gość
A czym się różni życie świnki od życia człowieka? Niczym. Nie zabijaj to nie zabijaj.

Gość gość
nie ma sensu dyskutować,jeżeli mamy się wcinać w dyskusję która spełzła na kto co komu obc***ał i kto wierzy w jakiego Boga,i kto komu może,ale autor też zachował się brzydko atakując odrębne zdanie od swojego,skoro ja mam inne zdanie niż autor tematu to co? Niech założy wątek w rodzaju"kto mnie poprze,jestem przeciwny aborcji" może tak znalazłby więcej zwolenników.

Gość Profesor Czwartek
celem mojego wątku było pokazanie mojego punktu widzenia aborcji , jest ona dla każdego naukowca niezależnego zabójstwem , gdyż jak to wg Was ,, coś ,, w brzuchu żyje , a po wytarganiu go szczypcami przestaję żyć to nie nazywam tego inaczej niż śmierś ... tak samo jak eutanazja to też zabójstwo , jakby go ładnie nie nazwał

Gość gość
sa ludzie blagajacy wrecz o smierc.bestialstwem jest kazac im zyc i cierpiec bol.ja rowniez chce o sobie sama decydowac.nawet zwierzeta usypia by skrocic im cierpienie.

Gość gość
jest ona dla każdego naukowca niezależnego zabójstwem _______________________________________________ :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Jestem zwolennikiem legalizacji aborcji. Uwazam, że każdy ma prawo decydować o swoim ciele

"jest ona dla każdego naukowca niezależnego zabójstwem" więc rozumiem, że ten dla którego zabójstwem nie jest nie może być niezalezny? :D

Gość gość
Każdy przeciwnik wczesnej aborcji i eutanazji to zwykły potwór i faszysta. Nie masz pojęcia o cierpieniu w chorobie, o tym jak bardzo człowiek chce sie wyłączyć, zakończyć mękę. Potwory katoluckie

Gość gość
Profesor,ja Ciebie rozumiem,ale jest to tak drażliwy temat i ludzi chyba bardziej denerwuje nie sam Twój pogląd na sprawę jak to widzisz,i może nawet nie o samą aborcję tu chodzi ,lecz o to, że ktoś chce decydować o naszych wyborach,jesteśmy zachłyśnięci wolnością,wolnością wyznania,sexualności i prawem decydowania czy wydamy na świat potomstwo czy nie.Ludzie nie chcą by decydowano za nich i to myślę jest głównym motorem prawa do aborcji.

Gość gość
Masakra.....Kiedyś wam wszystkim się odmieni...jako nastolatka, 20 latka żarłam się z ojcem-katolikiem...aborcja to moja sprawa!!! Teraz mam 34 lata, trójkę dzieci...studia...i uważam że za dokonanie aborcji powinno się wysyłać na krzesło elektryczne i kobietę i lekarza....ale najpierw pozgniatać i poodrywać im kończyny

nie pidertolic tylko gasic swiatelko i plodzic dzieci.i tylko kondomow nie uzywac!!!bo to grzech smiertelny!!!! i dobrze sie kolderka nakryc bo bozia widzi wasze genitalia nawet w ciemnosci. amen

Gość gość
"i uważam że za dokonanie aborcji powinno się wysyłać na krzesło elektryczne i kobietę i lekarza....ale najpierw pozgniatać i poodrywać im kończyny" Jesteś katoliczką?

Gość gość
może się i odmieni,ale nie musi ,należy starać się zrozumieć poglądy innych,ja sama po pierwszym dziecku mam trudności od 2lat by zajść w ciążę i gdybym zaszła to nawet gdyby zagrażało to znów mojemu życiu nie usunęłabym ale uważam że kobieta powinna mieć prawo zadecydować.

o kolejna katoliczka,na krzeslo elektryczne i tortury.to tego cie uczyli na katechezie?milosci do bliznich?to ja powiem inaczej...to ty tepo dzido powinnas sie poddac aborcji bo twoje nieszczesne dzieci maja matka psychopatke.katolickie wychowanie i takie skutki.

Gość gość
A kto napisał że ja katoliczką jestem????uczepiliście się tylko religii a nie macie sumienia???uczuć??? Nie będę wam życzyć bezpłodności i problemów z ciążą wtedy kiedy wam się "zachce" dziecka....ale kiedyś sami sobie jeszcze raz zadacie pytanie na temat aborcji ...kiedyś a nie teraz jako gówniarze...tekst typu moja macica moja sprawa jest najbardziej durnym i beznadziejnym hasłem nawet nie na poziomie gimnazjum

a poza tym że coś jest durne i beznadziejne i na poziomie gimnazjum masz jakiekolwiek merytoryczne uzasadnienie swoich twierdzeń? czy tylko "bo tak"?

Gość gość
czy jak kobieta poroni w szóstym czy siódmym miesiącu to ksiądz pochowa takie dziecko?

Gość gość
LUDZIE weźcie choć raz porozmawiajcie bez obrzucania się błotem. Sorrki Profesor ale udajmy się spać,niech się kłócą,teraz o religię i kto jaka jest matką.

taaaak moja macica moja sprawa.a ty tu o uczuciach nie mow,bo nie rozumkiesz tego slowa.czlowiek majacy uczucia nie ma zamiaru nikogo posylac na krzeslo elektryczne i wyrywanie nog.no autentyczna psychopatka z ciebie.

Gość gość
napisałam nawet nie na poziomie gimnazjum...:) ehhhh nie ma co komentować....też uważacie aborcja bo??? bo tak chcę i już....trzeba było myśleć wcześniej....a jeśli chodzi o wady genetyczne najpierw robi się amniopunkcję...poza tym ja miałam bardzo wysokie prawdopodobieństwo urodzenia dziecka z zespołem downa po badaniach prenatalnych.... I byłam załamana....zarejestrowałam się nawet na forum dla rodziców dzieci z ZD....nawet mi przez myśl nie przeszło nic innego...syn urodził się zupełnie zdrowy...ale tak sobie pomyślałam ile dzieci umiera po błędnej doagnozie ...a rodzice nie decydują się na amniopunkcje...mamy 21 wiek!!!!!!!!