Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bardzo_Zawiedziona_żona

Oczami mojego męża jestem szmatą

Polecane posty

Gość gość
Polak Mąż i Ojciec to nie średniowiecze zakuty łbie a kobiety nie rodza sie po to zeby sluzyc takim dupkom jak ty

Norwegia tytanie intelektu i wzorze cnót wszelakich - odpowiadając na Twoje pytanie - Tak. Jeśli wybrał sobie kobietę, która jak to określasz "puszcza się" to ma jaką wybrał. Ale NIE - nie musi w tym tkwić. Jest wolnym człowiekiem i może naprawić błąd. Jeszcze jakieś światłe uwagi i popisy genialnej logiki?

Gość gość
Otulona to na bank nie bylo planowane...ale ktora dziewczyna sie do tego przyzna? Wola byc nieszczesliwe ale uparcie twierdzic ze wszystko bylo pod oslona milosci. Z reszta kto w tych czasach swiadomie robi sobie dziecko w wieku 21lat

Gość Norwegia Norwegia
o kur*a, ja pierd ole. to już lepiej nie planować dzieci, jak cos to kobiety wina, nie tego co robi. oczywiście jak kobieta okaze się nie fair, to tez jej wina. Pakistan normalnie, mentalność Kalego

Gość gość
Karteczkę i długopis weź i wejdź na to pytanko xD 1. Napisz imię osoby płci przeciwnej. 2. Który kolor najbardziej lubisz: czerwony, czarny, niebieski, zielony czy żółty? 3. Pierwsza litera twojego imienia? 4. Miesiąc urodzenia? 5. Który kolor bardziej lubisz czarny czy biały? 6. Imię osoby tej samej płci. 7. Ulubiony numer? 8. Wolisz jezioro czy morze? 9. Napisz życzenie (możliwe do spełnienia!). Skończone ? zobacz poniżej: Odpowiedzi 1. Kochasz tę osobę. 2. Jeżeli wybrałaś /eś: Czerwony ? twoje życie jest pełne miłości. Czarny ? jesteś konserwatywna /y i agresywna /y. Zielony ? twoja dusza jest zrelaksowana i jesteś osobą na luzie. Niebieski ? jesteś spontaniczna /y i kochasz całusy i pieszczoty tych, których kochasz. Żółty- jesteś bardzo szczęśliwą osobą i udzielasz dobrych rad tym, którzy są w dołku. 3. Jeżeli pierwsza litera twojego imienia jest: A-K - masz w sobie dużo miłości, którą ofiarujesz bliskim i przyjaciołom. L-R - Próbujesz cieszyć się życiem na maxa a twoje życie uczuciowe wkrótce rozkwitnie. S-Z - lubisz pomagać innym a twoje przyszłe życie uczuciowe wygląda bardzo dobrze. 4. Jeśli urodziłaś /eś się w: Styczeń ? Marzec Rok minie ci bardzo dobrze i odkryjesz, że zakochasz się w kimś zupełnie nie oczekiwanym. Kwiecień - czerwiec Twój związek (uczuciowy) jest bardzo silny, będzie trwał długo i pozostawi wspaniałe wspomnienia na zawsze. Lipiec- wrzesień Będziesz mieć wspaniały rok i doświadczysz dużą zmianę w życiu na lepsze. Październik ? grudzień Twoje życie uczuciowe nie będzie zbyt wspaniałe, ale w końcu odnajdziesz swoją bratnią duszę. 5. Jeśli wybrałaś /eś Czarny: twoje życie obierze inny kierunek, co będzie dla ciebie bardzo korzystne i bardzo cię to ucieszy. Biały : Będziesz mieć przyjaciela, któremu można będzie całkowicie zaufać i zrobiłby dla ciebie wszystko, ale ty możesz sobie z tego nie zdawać sprawy. 6. Ta osoba jest twoim najlepszym przyjacielem. 7. To jest ilość twoich bliskich przyjaciół w twoim życiu. 8. Jeśli wybrałaś /eś: Jezioro: Jesteś lojalnym przyjacielem i kochanką /iem. Morze: Jesteś bardzo spontaniczna /y i lubisz zadowalać ludzi. 9. To życzenie spełni się tylko wtedy, gdy wstawisz ten test do 5 innych klubów w ciągu jednej godziny. Jeśli wyślesz je do 10 klubów spełni się przed twoimi następnymi urodzinam

Gość Polak Mąż i Ojciec
Wiesz dlaczego białe kobiety zmieniają się w szmaty, dajki i ludzkie śmiecie? Dlatego że brak im męskiej ręki. Feminizm i wyzwolenie to ideologie stworzone przez wrogów tradycyjnej rodziny - te ideologie stopniowo doprowadzają do zagłady białych narodów. Jeśli my się za was ponownie nie weźmiemy to zrobią to muzułmanie i murzyni, którzy zrobią z was swoje seksualne niewolnice i krowy rozpłodowe. Zrozumiałaś szmato? Puszczać się chcesz, prawda? Stąd ta twoja awersja do tradycyjnego modelu rodziny. U mnie w domu wszystko chodzi jak w szwajcarskim zegarku.

Gość gość
i jeszcze do autorki: mozna byc z kims w dlugim zwiazku, ale dopoki sie nie zamieszka razem to sie NIGDY nie pozna czlowieka co z tego, ze jestescie razem kilka lat skoro spotykacie sie raz czy dwa razy w tygodniu i tylko trzymacie za raczki w parku? NIKT NIGDY NAGLE SIE NIE ZMIENIA

Gość noraczejnieinaczej
Autorka to głupia baba, a takie się leje, jak niepotrafią się odnaleźć w nowej rzeczywistości. Mądra kobieta się kształci, pracuje oraz zdobywa pozycję społeczną i majątek, nawet może być skromny, ale własny. Następnie żyjąc własnym życiem szuka odpowiedniego mężczyzny, nie tracąc czasu na byle facetów. Na początku dorosłego życia nikt normalny nie ładuje się w pieluchy, no chyba, że na prawdę ma beznadziejne życie, żadnych perspektyw i ambicji. Sama masz czego chciałaś, gratulacje.

Gość Norwegia Norwegia
barnej, nie zadawalam ci zadnych pytan. to było twierdzenie. myslalam ze się zorientujesz :D

Gość gość
Polak Mąż i Ojciec nie zaslugujesz nawet na oplucie przez kobiete. Jestes totalnym zerem, zwyklym dupkiem i prostakiem. Model polskiej rodziny wg Ciebie : kobieta to smiec, sprzataczka, praczka, kucharka, powinna dostac wpier kilka razy dziennie zeby pamietala gdzie jej miejsce a ty jako ogier latasz zapladniac wszystkie dookola, pracujesz biedaku bo to takie ciezkie ze musisz miec wszystko pod pysk podane pod godzine? Zapomnialam zapytac cxy doope sam wycierasz czy robi to zona jezykiem bo tak jej kazesz? Konela bym w doope takiego palanta

Zatem zamiast "odpowiadając na pytanie" powinienem był napisać "odnosząc się do stwierdzenia". Reszta bez zmian.

Gość gość
Jak wy możecie tak pisać do autorki jesteście bez serca. Dziewczyna ma problem a wy jej jeszcze dowalacie do PIECA posrańce......!!!!!!!!!! Do autorki--tak jak już nie jedna osoba Ci podpowiadała to zbieraj dowody przeciwko Twojemu mężowi i odejdż do niego nawet do swoich rodziców napewno Ci pomogą jestem tego pewna. W to,że się zmienił po ślubie to ja Ci wierzę bo mój mąż też się zmienił na gorsze po ślubie ale nie jest taki jak Twój bo ja bym sobie na to nie pozwoliła. Przed ślubem mieszkałam z nim 2lata i było super a po ślubie pokazuje co potrafi przeważnie po alkoholu. Więc szybko zbieraj dowody,zakładaj sprawę masz napewno wygraną na 100% i uciekaj od niego bo życia z nim nie będziesz miała:)

Gość Norwegia Norwegia
barnej, mysle ze latwiej pojdzie ci dyskusja z Polak maz i ojciec (jeśli to nie ty w przypływie schizofrenii paranoidalnej). ja wyraziłam swoja opinie co do twojej osoby. chamidlo z ciebie i tyle, już lepiej być samotna matka i gryzc kaminie niż być uzależnionym od takiego typa jak ty, albo Polak cos tam... bo chyba nie maz i nie ojciec

Gość gość
a co, moze mamy glaskac autorke po glowce i sie litowac nad nia? pozwala sobie na takie traktowanie to ma i takimi litosciwymi komentarzami nikt jej nie pomoze, nia trzeba porzadnie wstrzasnac, i lepiej zeby zrobil ktos to anonimowo piszac komentarze, niz zeby zrobil to jej maz nigdy nie uwierze w to, ze ktos, z dnia na dzien, sie diametralnie zmienil

Gość Domino84
Ludzie dajcie już spokój tej marnej prowokacji. Autorka napisała: " dotąd nie pracowałam, nie mam zawodu i MAM kredyt". Nie MAMY tylko MAM. Ja sie pytam kto niby udzielil by jej kredytu?

Norwegia - dziękuję :) Szczerze. Poprawiłaś mi humor na resztę dnia. Wyciągasz wiele zaskakujących wniosków i wygłaszasz oryginalne twierdzenia. Twoja umiejętność logicznego myślenia mnie onieśmiela a użycie w terminu schizofrenia paranoidalna w tym kontekście jest na prawdę odkrywcze :) Biorę się do pracy, bo tak się wciągnąłem w jakże merytoryczną dyskusję z Tobą, że nie zrobiłem prawie nic od rana. Pewnie wiesz, że to co i jak piszemy wiele o nas mówi? Kto zechce wyciągnie wnioski. Pozdrawiam raz jeszcze :)

Gość gość
Barnej jestesmy tu anonimowo i wsztstkich nas goowno obchodzi co kto o nas mysli z kafe:) zawsze mozna zmienic nic i w przeciagu godziny byc kilkoma innymi osobami

skąd w ogóle ten pomysł, żeby znosić czyjąś przemoc tylko dlatego, że ma się z nim dziecko? nigdy tego nie zrozumiem. autorka się zgadza na bycie bezrobotną kurą domową, ale pisze, że wypełnia swoją część obowiązków, więc jest czysta. a zresztą nawet jakby nie było, to np. ja nie tolerowałabym przemocy z niczyjej strony - czy to obcy kolo na ulicy, czy to mąż, czy to wyrośnięte dziecko. dobrze, że w moim związku nie będzie nie planowanego i nie zabezpieczonego seksu, bo jestem osobą aseksualną i mogę sie na współżycie łaskawie zgodzić tylko z wielkiej miłości i pod wieloma warunkami;)

Gość Polak Mąż i Ojciec
Model polskiej rodziny wg Ciebie : kobieta to smiec, sprzataczka, praczka, kucharka, powinna dostac wpier kilka razy dziennie zeby pamietala gdzie jej miejsce __________________________ Nie mówiłem nic o biciu. Pisałem tylko że kobieta powinna być zorientowana na dom i rodzinę. Pojedź sobie do Azji, na Bliski Wschód albo do Afryki - zobaczysz jak tam kobiety są traktowane. Dlatego tamte cywilizacje rosną w siłę, a nasza upada, bo kobiety zamiast zajmować się dziećmi i mężem, to zmacą się na lewo i prawo i skrobią się raz na rok.

Gość Polak Mąż i Ojciec
Model polskiej rodziny wg Ciebie : kobieta to smiec, sprzataczka, praczka, kucharka, powinna dostac wpier kilka razy dziennie zeby pamietala gdzie jej miejsce __________________________ Nie mówiłem nic o biciu. Pisałem tylko że kobieta powinna być zorientowana na dom i rodzinę. Pojedź sobie do Azji, na Bliski Wschód albo do Afryki - zobaczysz jak tam kobiety są traktowane. Dlatego tamte cywilizacje rosną w siłę, a nasza upada, bo kobiety zamiast zajmować się dziećmi i mężem, to szmacą się łajdaczki na lewo i prawo i skrobią się raz na rok. Albo robią "karierę" jako utrzymanki sponsorów...

Gość Norwegia Norwegia
dzięki Bogu nie zyjemy w Bangladeshu, Somalii czy Kongo, tylko w Europie. a schizofrenia owszem, wklej sobie do stopki definicje :P, to do barneja

Gość Polak Mąż i Ojciec
Już wkrótce ta twoja Norwegia zamieni się w kraj islamski i wejdziesz pod buta: tylko nie będzie to but cywilizowanej przystojnego faceta, tylko ciemnoskórej islamskiej małpy. Same do tego doprowadzacie.

Gość gość
Polak Mąż i Ojciec - weź idź p*****lnij stary ćwoku

Gość Polak Mąż i Ojciec
Ja tez nie raz uderzę moja żonę i dzieci. .Dzięki temu wiedzą gdzie jest ich miejsce.

Gość Norwegia Norwegia
wiem ze zyczysz mi jak najlepiej, ale raczej nie wejde, dziekuje za troske :)

Gość Polak Mąż i Ojciec
Proszę się nie podszywać :) Kobiety i dzieci nigdy nie uderzyłem. Potrafię krzyknąć i doprowadzić do porządku, ale bić nie zamierzam.