Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bardzo_Zawiedziona_żona

Oczami mojego męża jestem szmatą

Polecane posty

zgadzam się z otuloną w pełni. Ale pewnych rzeczy się nie widzi jak się chce osiągnąć swoje cele (na przykład złapać męża, urodzić dziecko, pobawić się w dom).

co się stało się już nie odstanie , pomyśl przyszłościowo jesteś młoda , tu na forum jest dużo topików o podobnych tematach poczytaj , popytaj i zadziałaj nie mów że nie można jak się ma silną motywację wszystko można

Gość gość
J***c facetów mi sie udalo zostawic dupka i zaczac nowe zycie nie bylo tak zle jak myslalam. Balam sie jak cholera ale trzeba podjac decyzje albo jested ofiara albo nie

Gość gość
K****A NO NIE STRZYMIE!!! ona pizze zamówi facetowi który cały dzień ciężko na nią haruje, JPRDL, paranoja totalna Sooka wygodnicka grzeje d**e całe dnie w domciu i nawet jej ciężko obiad porządny zrobić, nosz K****A!!! "on też ma rączki" TY też sooko masz rączki, jak ci tak źle w domu to wypppieerdalaj do roboty harować shmato zay****a! On nie dość ze w robocie to jeszcze ma w domu harować? a ty K****A co? Księżniczka wygodnisia? frajera szukasz? chłop swój honor ma i nie da tak sobą pomiatać Ja to bym Cie naprawde wyebał na zbity ryj i zostawił bez srodków do życia, a dziecko bym ci shmato odebrał!

Gość gość
mozesz podac gg?

Gość gość
Prawda? Haha twoje dziadoskie frazesy typu ze chciała osiagnac swoje cele ja pier dole no nie moge. Jestes zwyklym nieudacznikiem ktory siedzi non stop na babskim kafe. Znajdz sobie kobiete, prace i hobby

Mam kobietę, pracę i hobby. I taki mały fetysz - od czasu do czasu lubię tu wejść i poczytać małe plujące się tępe trolle, których jedynym wkładem w dyskusję są argumenty ad personam :)

Gość gość
dziewczyno ty zyjesz w patologii jak twoje dziecko bedzie w ty dorastac? to jest przemoc fizyczna, psychiczna co jezeli zacznie bic synka? uciekaj gdzie pieprz rsonie

Gość gość
a ten prymityw co tak wyzej klnie to chyba tobie ktos powinien obic ryja

Gość gość
Twoja kobieta- kafe, praca- kafe a hobby walenie konia toz to jest wlasnie nieudacznictwo. Brawoooo za osiagniecia w zyciu:) congratulation

Gość gość
Barnej to TYLKO TWOJA PRAWDA

Gość gość
hazardzista to gorzej niz cpun i alkoholik, tamci przynajmniej wczesniej zejda, narzady im panda, gambler tylko mafia moze zlikwidowac. Masz pecha dziewczyno, uciekaj od niego jak tylko bedziesz mogla, oni przepuszczaja na granie ostatnie majtki swoje, twoj i waszego dziecka... Wiem, bo podawalam kawe w kasynie, ci co graja na maszynach, albo przy ruletce, to nie ludzie, to zombie, udaja, kombinuja i kalmia, tak jak cpuny za dzialke, tak oni sa nastepna gre sprzedadza nawet wlasne dziecko....Nie wazne co robi, jest tymczasowo dobry czy nie, jest hazardzista, a hazdardzista to jak cpun...

Gość gość
też mam swój honor i nie dam FACETOWI sobą pomiatać dlatego kopnęłam go w DOOPE !! wiem że bardzo dobrze zrobiłam , jestem szczęśliwa że się od tego tyrana uwolniła :D :) :)

Gość gość
To ma byc wyznacznik zycia wiec lepiej niech sie tym zajmie a nie glupimi tekstami na temat kobiet w trudnej sytuacji. Po jego wypowiedzi wnioskuje ze g o w n o wie o zyciu i kobietach. To nie jest wiek XVIII ze kobieta lapie faceta na dziecko

Gość gość
Bernej wycieciem i wklejeniem czegos z wiki nic nie osiagniesz. Akurat to nie jest strzal w dziesiatke... Nie bedziesz bezkarnie obrazal kobiet majac o nich zerowe pojecie

Drogi "gościu": Nigdzie nie napisałem o "łapaniu na dziecko". Właśnie dlatego, że żyjemy w XXI wieku wierzę, że jesteśmy wolnymi ludźmi i mamy możliwość kierowania swoim życiem. Możemy decydować z kim się wiążemy i z kim mamy dzieci. Piszę jedynie o braniu odpowiedzialności za WŁASNE decyzje. Oczywiście - zdarzają się sytuacje niemożliwe do przewidzenia, ale te są w zdecydowanej mniejszości.

Gość gość
Ktora inteligentna kobieta lapie faceta na dziecko majac swiadomosc tego ze i tak to nie wyjdzie bo to akurat jest wiadomo wszystkim. Nie trzeba byc mega inteligentnym. Jesli sie komus nie piwiedzie w zyciu nie wolno wszystkiego zganiac na to ze byla mloda, nie dorosla i chciala pobawic sie w dom, no sorry

Gość gość
zabierz dzieciaka i zejdz z toru zamieci wszedzie bedzie ci lepiej niz tam, dziecku zreszta tez

Gość gość
Chcesz zgarnąć doładowanie? :) To bardzo proste ;) Wystarczy wejśc i wpisać swój numer. wszystko pewne :) Zapraszam na nową strone doladowania.ufree.org

Gość gość
Mamy rozne poglady, moze dlatego ze znamy rozne historie z zycia a kazdy ma inne doawiadczenia. Rzeczywiscie autorka jest mloda i sobie nie radzi ale nigdzie nie pisze ze chciala slubu, dziecka itp moze to poprostu wpadka za ktora wzieli odpowiedzialnosc. Szczerze mowiac nie jestem zwolenniczka brania slubu bo kobieta zaszla w ciaze. Totalna glupota a potem sie za nia placi

Gość Norwegia Norwegia
wiekszedgo prymitywa i prostaka z epoki kamienia lupanego już dawno nie widziałam, a widziałam wielu

Gość Norwegia Norwegia
to do barneja, oczywiscie

Według mnie sprawa wygląda tak: - człowiek decyduje się spotykać z drugim człowiekiem - człowiek decyduje się uprawiać z nim seks - człowiek decyduje się nie zabezpieczać czyli decyduje się na potencjalne dziecko - ewentualnie zabezpieczenie zawodzi (abstrahuję z jakiego powodu) - człowiek decyduje się mieć dziecko (nie oddawać do adopcji na przykład) - człowiek decyduje się na ślub - człowiek decyduje.... CZŁOWIEK DECYDUJE a nie STAŁO SIĘ. I tyle.

Gość gość
Barnej skoro tak to widzisz to nie pisz głupot ktore wskazuja na wine kobiety bo wina lezy po obu stronach

Gość Norwegia Norwegia
czyli podlug twojej kretynskiej teorii ona tez może zacząć się puszczac z innymi, a on ma to znosic no bo tak sobie wybral, i to jego wina. hehehe. barnej nie odpowiadaj mi, nie dyskutuje z osobnikami o rozumie i inteligencji nie przewyzszajacej ślimaka. na razie

Gość gość
autorka sama napisala, ze dziecko bylo planowane, wiec chciala to ma

Gość Polak Mąż i Ojciec
Przesadzasz. Za bardzo jesteście zdemoralizowane ideologią feminizmu i wyzwolenia. Do niczego się już nie nadajecie, nawet do sprzątania i gotowania. Powinnaś być wdzięczna swojemu mężowi, że próbuje cię wychować i przywrócić moralny porządek w domu.