Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bardzo_Zawiedziona_żona

Oczami mojego męża jestem szmatą

Polecane posty

Gość gość
Ty też powinieneś czasem dostać wp*****l

Gość gość
A kim ty k****a jestes ze zone i dzieci po katach ustawiasz krzykiem? Jestes na tym samym poziomie co kobieta wiec sie nie wywyzszaj.

Gość Polak Mąż i Ojciec
No chyba ze mnie żona wkurzy to wtedy stosuje inne metody .

Gość gość
Nie wrzucaj wszystkich do jednego wora owszem sa Polki wolace ciemnoskorych ale to jest suza mniejszosc

Gość Polak Mąż i Ojciec
No właśnie ta "duża mniejszość" z czasem będzie robiła się coraz większa, i wszystkie Polki będą seksualnymi niewolnicami ciemnoskórych panów, będą lizać im tyłki, ciągnąć druty na każde zawołanie, gotować, sprzątać, prać i jeszcze dodatkowo na nich pracować. Dlatego my Polacy powinnyśmy ich w tym uprzedzić, zlikwidować feminizm i ustawić Polki jak za starych dobrych czasów naszych pradziadków.

Gość Polak Mąż i Ojciec
Jak żona jest puszczalska to "dobre wrażenie" i "siła charakteru" raczej nie zadziałają. Trzeba użyć nieco ostrzejszej perswazji.

Gość Norwegia Norwegia
a ty Polak jak za czasów pradziadkow pojdziesz i zarobisz na cala rodzine wlacznie z zona i oddasz jej pieniądze :)

Gość gość
Wiesz co? Szkoda z toba gadac i tak jesteś niewychowanym psycholem

Gość Polak Mąż i Ojciec
Za starych czasów nie było pralki, lodówki, mikserów, odkurzaczy itd. Dzisiaj odkurzasz odkurza, pralka pierze, piekarnik piecze, a baba ma tyle wolnego czasu, że może jeszcze codziennie przez 8 godzin zajmować się pracą zawodową.

Gość gość
Jak kobieta woli ciemnoskorego to i tak za takiego jak ty za maz nie wyjdxie wiec gowno z twojej teorii.

Gość hehhehehehhehehhehe
Polak Mąż i Ojciec- wiesz kim ty jestes ? gównem ,zerem,totalne dno .Twoje dzieci będą się ciebie kiedyś wstydzić .

Gość Polak Mąż i Ojciec
Jak jej się zablokuje dostęp do czarnoskórych pał to nie będzie mieć wyboru i będzie musiała poślubić białego Polaka albo być starą panną. Nasze prababcie nie miały dostępu do egzotycznych kochanków i wszystko ładnie funkcjonowało.

Gość gość
Rownie dobrze taki d u p e k jak ty moze po pracy ugotowac, posprzatac uprac skoro wg ciebie robi sie to samo.

Gość Norwegia Norwegia
a ty co robisz po pracy? to może ty poobsluguj ten mikser jak to takie odprezajace zajecie po pracy? jak rownosc to rownosc, a jak chcesz być glowa rodziny to i masz obowiązki glowy rodziny. albo jedno albo drugie, nie ma wybierania co najlepsze z każdego systemu.

Gość Polak Mąż i Ojciec
Ja jestem facetem i panem domu. Jak by to wyglądało gdyby facet ze ścierą biegał?

ale obrzydliwa strona:O jak można na swojego bloga wkleić twarz a pod spodem wargi wystające z tanich k***wskich gaci:O ale kał.

Gość testoweczki
gość Dobrze ci tak, bo albo rzeczywiście taka jesteś i zasługujesz na takie traktowanie, albo jesteś głupia wychodząc za mąż za buca traktującego cie tak bez powodu x TA WYPOWIEDZ TO DNO !

Gość gość
Moze te czarne paly sa lepsze od takiego bialego smiecia jakim ty jestes. Wlasnie przez takie dna jak ty wybieraja czarnych

ale autorka się zgodziła na taki podział obowiązków. problemem jest przemoc, a nie podział obowiązków, który nie w smak feminichom

Gość Polak Mąż i Ojciec
Mudżyn jest leniwy, nie dość że będziesz musiała siorbać mu aż po same jaja i będziesz się krztusić, bo ma dużego, to jeszcze zrobi z ciebie swoją niewolnicę, bo pan mudżyn do pracy ma dwie lewe łapki. Nadaje się tylko do jedzenia i kopulowania.

Gość gość
Brokeninside nie zauwazylas ze temat autorki juz dawno przestal byc wazny w tym temacie? Rozgrywaja sie tu inne problemy:)

Gość gość
Tak dobrze znasz murzynów? Dwie lewe lapy to masz ty skoro wolisz bezmyslnie alic w klawiature niz isc do pracy i utrzymac rodzine

ale wasze prawiczo-lewackie piertolenie nie jest ważniejsze od przemocy w rodzinie:( on ją zabije:( poza tym małżeństwa mieszane rasowo to nie jest fakt, to raczej propaganda w ramach tolerancji. tzw. fake.

Gość Norwegia Norwegia
hehehhheheh

Gość gość
Polak Maz i Ojciec,dawno nie czytalam takiego belkotu.Jestes rasista,faszysta,fanatykiem i oszolomem i jestem pewna ze jestes typem wystraszonego kundla ktory boi sie wlasnego cienia dlatego twoje posty sa pelne jadu i nienawisci,ponadto jesli jestes mezem,jak w nicku,to modl sie bo jak zonka przeczyta twoje wypociny to jeszcze wpierdal od niej zaliczysz.Piszesz o modelu rodziny jaki bys chcial miec a nie masz a to mitomania,ale pocieszaj sie dalej,takie malutkie mozdzki musza przeciez jakos sie podbudowac,pewnie jeszcze czytasz swoje posty po kilka razy i zachwycasz sie swoja erudycja.Gratulacje.Wracajac do tematu obojetnie czy autorka sprzata,pierze,gotuje czy tez nie nikt nie ma prawa(w tym wypadku ten pozal sie boze maz) ja ponizac.ublizac czy tez bic.Nikt!!!Autorko,bierz sie za siebie,zbieraj dowody i zmien swoje zycie,taki czlowiek sie nie zmieni,a swija droga to powinien gdzies w ciemnej bramie dostac po lbie.Ja jestem 15 lat po slubie,moj maz gotuje sprzata,zajmuje sie dzieciakami i pracuje,ja rowniez pracuje i zajmuje sie domem a i drobne usterki w aucie naprawie.Nikt sie na nikogo nie oglada,kazdy robi co moze zeby nasz domek fajnie funkcjonowal,jesli mialabym taka sytuacje jak autorka to przysiegam ze facet na drugi raz by sie 100 razy zastanowil zanim by mnie obrazil bo po laksigenie tydzien z kibelka by nie mogl wstac.

Gość gość
A moze niektore wola miec w gebie duzego i to po same jaja niz takie dzyndzelki ktore oferuja takie polaczki jak ty