Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bardzo_Zawiedziona_żona

Oczami mojego męża jestem szmatą

Polecane posty

ze facet na drugi raz by sie 100 razy zastanowil zanim by mnie obrazil bo po laksigenie tydzien z kibelka by nie mogl wstac. x lol, jaka tchórzliwa zemsta :D jaka pointa po takim groźnym tekście:D padłam, dzięki za poprawienie humoru:D

Kochana, twoj maz jest po prostu hazardzista i bedzie zawsze szukal powodu do klotni ,poczatki zawsze sa trudne, najwazniejsze jest dobro twoje i twojego dziecka,poradzisz sobie,sa rozne instytucje zaloz mu niebieska karte zanim zacznie bic ciebie i dziecko,to co on robi to jest znecanie sie psychiczne , musisz poprostu zaczac sama dzialac nie czekac na innych.

Gość Polak Mąż i Ojciec
Dla mnie mudżyn to żadna konkurencja. Równie dobrze mógłbym konkurować z szympansem w łapaniu bananów.

Gość testoweczki
Wiekszosc z was to barbarzyncy ktorszy nie pottrafia pomoc nawet duchowo. oddaj dziecko do adopcji ? dobrze ci tak ? zaslozylas na to ? co to za teksty widac ze pisza tutaj gowniary ktore w rzyciu malo przezyly - albo pozorantki. x x Autorko zycia poslanego rozami nie masz- bardzo mi ciebie szkoda jestes mloda i popelnilas blad. Kazdy popelnia bledy tylko nie kazdy potrafi sie do tych bledow przyznac. Mimo to ze zerwalas kontakt z rodzicami wiedz ze oni ciebie kochaja bo jestes ich corka. Odezwij sie do nich , wznow kontakt , powiedz co sie dzieje - napewno beda zli i uslyszysz pare slow ktorych bys nie chciala uslyszec ale napewno ci pomoga. Beda ciebie wspierac i wrocisz do rodzinnego domu. Tak jak ktos napisal dom oddaj banku i zloz pozew o rozwod. Nie marnuj sobie zycia bo jestes mloda i masz jeszce duzo przed soba - masz szanse jeszcze pojsc do szkoly i znalezc prace ale bedzie ci potrzebna pomoc rodzicow. Zadzwon do nich i ich przepros napewno zrozumieja twoj blad.

Gość Polak Mąż i Ojciec
Jak ci się szmato nie podobają "dzyndelki" to sobie konia załatw, albo słonia.

Gość gość
Ciesze sie ze ci poprawilam humor,ty pewnie stanelabys twarza w twarz i lalibyscie sie po mordach i to jeszcze na oczach dzieci ,no coz,a potem co?Tak zaraz napiszesz ze sa sady,rozwod itd ale autorka napisala ze nie ma przy sobie rodziny,nikogo,nie pracuje itd wiec dla niej na chwile obecna to jest sytuacja bez wyjscia.Do tego byc moze jest wystraszona i slaba psychicznie,malo jest przykladow ze kobiety dlugie lata znosza takie traktowanie?Nie kazdy ma w sobie dosc sily zeby z dnia na dzien zmienic swoje zycie,wiec kazdy sposob,nawet tak TCHORZLIWY jest dobry.Fajnie sie pisze jak sie siedzi w cieplym,milym i spokojnym domku,nie?

nie, sorry, zabrzmiało jak żart:D nie traktuj tego poważnie, rozbawił mnie ten kontrast. on mnie napierdala to napluję mu do butów:D

Gość gość
Autorka ma żywot taki jaki ma bo chce tam siedzieć ot i tyle.I nie każdy ma siłę ble ble ble.Nie masz siły to niech leje ile wlezie.Bo tu wygodnictwo góruje nad tym laniem.W przeciwnym razem biorę tyłek w troki i kontaktuje się z rodziną biorę dzieciaka,załatwiam pracę,żłobek i żyję na swój rachunek.

Gość gość
gość Oddaj dziecko do adopcji, dom oddaj bankowi i po kredycie. Kretyna zostaw, rozwiedz się . I już masz nowe życie . oddać dziecko do adopcji? to jest dopiero egoizm!!!!!nie jest sztuką stać się takim samym potworem jak on i mieć wszystko i wszystkich głęboko w du....e!i komentarz do tego cwaniaka, który od razu kobietę na bruk wyrzuca: taki z ciebie macho?uważaj żeby Ciebie żona po łubie nie tłukła, ale szczerze to dobrze by zrobiła:) takich jak ty powinno się codziennie patelnią walić w tak pusty ł...b mam nadzieję, że trafisz na taka i na kolanach będziesz szczoteczką do zębów fugi czyścił:)

Gość Wrurzka zemburzka
Polak Mąż i Ojciec jestes najwieksza szuja jaka widzialam na kafe:) nawet prawik ma wiecej oleju we lbie

Gość Norwegia Norwegia
dokładnie, swiete słowa. razem z barnejem, jeśli to nie ten sam.