Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

martwilybyscie sie pytajnik

Polecane posty

Gość gość
mój kilka dni pzred skończeniem 7 miesięcy leciał posadzony do przodu, 2 dni po skończeniu siedział aż dziw brał, to nawet nie były 2 tygodnie, a kilka dni dosłownie tu nie chodzi o naukę tego siedzenia, a mocne mięśnie, które jak widać szybko się wzmocniły

Gość gość
Moja córka nie leżała poparta na przedramionach na brzuszku w wieku4 m wystarczyło ja kłaść co chwile nawet na 3-4 min i po 2 dniach wysoko unosi sie na raczkach i zaczęła sie przewracac

Gość gość
A powiedzcie mi po jakiego grzyba wy te wasze dzieci "sadzacie" ? Dziecko nie siedzi bo nie jest na to gotowe, jak bedzie gotowe to SAMO USIADZIE !! Tak koniecznie chcecie im kregoslupy zniszczyc :O ? Jak nie umie utrzymac rownowagi to znaczy ze miesnie jeszcze za slabe i nie sa w stanie kregoslupa utrzymac !! Wyscig szczurow do kolyski :O .... ktore pierwsze, ktore lepsze, ktore bardziej zdolne :O ..... oj, mamuski, a podobno tak te wasze dzieci kochacie ....

Gość gość
autorko moj syn siedzial posadzony jak zaczal albo skonczyl 8msc-nie pamietam. Nie pelzal, nie raczkowal w wieku 7mscy.