Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulinka95

Matka mojego chłopaka nie żyje

Polecane posty

Gość Paulinka95

dziewczyny zmarła matka mojego chłopaka z którym jestem od 3 tygodni. Mieszkam 360km od niego powinna jechac do niego?

Gość gość
jedż! i aby ukoić jego ból po stracie rodzica nr1 opowiedz mu razem się zainteresujcie wspaniałą ideologią GENDER

Gość gość
daj spokój, szkoda kasy

Gość Paulinka95
jestem w klasie maturalnej, on jest starszy ode mnie i nie wiem jak jego rodzina zareagowałaby na moją wizytę. Nie znają mnie osobiście.

Gość gość
Jestem z chłopakiem 5 lat i napewno bym nie pojechała, niektórzy wolą być sami w takich chwilach . Jesteś dla nich obcą osobą. A tak w ogóle to pytalas się czy on chce cie tam widzieć .

Gość Paulinka95
poza tym nie wiem czy czasem mi się coś nie należy po jego śmierci?

Gość gość
jedź....jeśli czujesz sie nie swojo w tej sytuacji to weź ze soba koleżankę,ważne ,żeby twoj chłopak wiedział,że jeste s z nim w tej trudnej chwili

Gość Paulinka95
ludzie są bezczelni podszywając sie pod kogoś nick

Gość Paulinka95
kij z tą staruchą przynajmniej nie będę musiała się z nią użerać o wszystko

Gość gość
"Jestem z chłopakiem 5 lat i napewno bym nie pojechała, niektórzy wolą być sami w takich chwilach . Jesteś dla nich obcą osobą. A tak w ogóle to pytalas się czy on chce cie tam widzieć ." o nie chodzi o to,żeby dziewczyna pojechał i wisiała mu na ramieniu tylko chyba raczej o to ,aby pokazać swojemu chłopakowi,że jest z nimw tej chwili przykrej i przez szacunek dla jego zmarłej mamy

Gość gość
a tej całej imprezy nie można zorganizować u Ciebie w mieście? taniej Ci wyjdzie

Gość Paulinka95
mam nadzieję , że będzie dobra impreza tak bym nie żałowała wydanych na podróż pieniędzy

Gość Paulinka95
No ale chyba powinnam jechać, żeby się dowiedzieć co odziedziczyłam??

Gość gość
hahahahahhahaah,dobre

Gość Paulinka95
nie podszywajcie się pod mój nick bo piszę w poważnej sprawie i liczyłam na poważne porady a nie wygłupy na poziomie sięgającym dna

Gość Paulinka95
z checiaa o******e mu druta, chyba pojade, bo cipci MNIE SWEDZI

Gość gość
Dziewczyno jeśli on cię nie zaprosił, to znaczy ,że cię tam nie chcę. A osoba, która pisze żebyś wzięła koleżankę to chyba ma niepokoleli w głowie.

Gość gość
a jego matka Cię zaprosiła?

Gość Paulinka95
on nic nie mówił ale myślałam że może sama powinnam tam przy nim być. Wszystko przez tą odległość. tak to byłoby łatwiej przetrwac mu ten czas i po pogrzebie,

Gość Paulinka95
jeszcze jedno do Was pytanie czy jak zagrają na pogrzebie to wypada z nim zatańczyć?

Gość gość
O k****a ale by była siara jakbyś do niego przyjechała. Niech się cieszy chłopak ,że daleko mieszka.

Gość gość
to ma ewentualną teściową z głowy :D Fajnie co ?

Gość Paulinka95
A moge mu wylizac jak pojade do niego? na darmo pieniondzow nie wyrzucam kanapki mu robilas a teraz co eh... wylize mu z rodzynka

Gość gość
2 lata temu temu zmarl ojciec mojego faceta z ktorym bylam 3 lata, jak tylko rano zadzwonil do mnie z wiadomoscia odrazu poszlam do niego, mieszkamy w jednym miescie, byl tylko on ze swoja mama i czulam ze powinnam isc, pozniej przyjechal brat jego ale wtedy juz poszlam do domu, zeby posiedzieli razem bo to naprawde sa ciezkie chwile. Osobiscie uwazam ze 3 tyg.to malo i jesli nikt Cie z rodziny nie zna mysle ze jesli on tego nie zaproponowal to nie jedz. Na pogrzeb jak najbardziej i wtedy po pogrzebie mozesz u niego zostac jesli bedzie chcial, a jesli nie to nie obrazaj sie czy cos, sprobuj go zrozumiec i uwierz ze pozniej bedziesz mu jeszcze bardziej potrzebna zeby sie pozbieral po wszystkim

Gość gość
Autorko, ja uwazam, ze absolutnie powinnabys sie pojawic jesli znalabys jego rodzine i bylabys z nim w kilkuletnim powaznym zwiazku. Niestety tak nie jest. Trzy tygodnie to niewiele, a tak smutne wydarzenie raczej nie jest okazja do przedstawiania ciebie. Moim zdaniem nie wypada jechac osobiscie, bo rodzina bedzie miala dostatecznie duzo na glowie i twoja obecnosc nie jest niezbedna, a do tego jestescie w dosyc swiezym zwiazku. Aczkolwiek powinnas zapewnic chlopaka, ze bardzo mu wspolczujesz straty i jestes gotowa go wspierac. Mozesz wyslac kwiaty i specjalna kartke albo za jakis czas kiedy bedziecie sie widziec pojedziecie razem na cmentarz zlozyc wiazanke. Takie moje zdanie.

Gość gość
a dlaczego ma na pogrzeb nie jechac? normalne ze nie bedzie stala z rodzina za trumna, tylko gdzies z tylu.

Gość gość
Bo dziewczyna jest jeszcze w liceum, w zwiazku na odleglosc i to dopiero od 3 tygodni. Nawet nie wiadomo jak powazny tez zwiazek bedzie. Nie wypada jechac, bo to nie cyrk tylko powazne wydarzenie.

Gość gość
no sorry ale na pogrzeb to i ja uwazam ze powinnas pojechac, zrob to dla faceta swojego i dla szacunku jego mamy ktorej nie mialas okazji nawet poznac niestety