Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KUŹWA DLACZEGO TAK JEST Zdobyłem kobiete marzeń i nagle przestało mi zależeć

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego tak jest? :( Starałem się o nią od ponad roku! Zabujany byłem w niej praktycznie od samego początku. Cudowna kobieta moich marzeń... Wiele bym dał, żebyśmy byli razem, żeby odwzajemniła moje uczucia. Każdego dnia marzyłem o niej by była moja. Każdej nocy o niej śniłem. Wizualizowałem sobie jak bierzemy ślub, jak idziemy na jesienny spacer do parku z naszymi dziećmi... Teraz w końcu Ją zdobyłem. Ona mnie naprawdę kocha. Dzień w którym to wyznała był najpiękniejszym w moim życiu. I nagle potem przestało mi na niej zależeć :( Dlaczego tak jest? Co to za dziwny "mechanizm" ? Jeszcze miesiąc temu dałbym się pokroić, byleby tylko z nią być. Teraz Ją zdobyłem i nagle przestało mi zależeć, opadła cała motywacja... :( Niestety wydaje mi się, że wolałem gonić króliczka niż go złapać, ale kuźwa dlaczego tak jest? Przecież to miała być kobieta mojego życia, ta Jedna Jedyna... :(

Gość gość
Bo jesteś istnym pokur wem

Gość gość
mówisz o tej flei która siedzi 24/7 przed kompem w pr4zepoconych gaciach ??? :D

Gość gość
hahaha, ale z ciebie załosny koles :O az szkoda tracić czas na napisanie tego do ciebie, robie to po to, żeby powiedzieć, że paskudny z ciebie gnojek :O nie zasługujesz na nic, takich jak ty to bym wdeptała w ziemie :O

Gość gość
ja p*****le znowu ten prowokacyjny zjeb nie ma siły na tego gościa juz

Gość gość
i za to nienawidzę Was-facetów. Dopoki jesteśmy dla Was zimne i obojętne-latacie za nami. Jak tlyko pokażemy, że nam zalezy - Wam przestaje. Jak tu być kiedykolwiek z kimś w prawdziwym, dłuższym zwiazku?Malzenstwie?

Gość gość
bo nie masz pojecia co to milosc, chcesz tylko zdobywac.

Gość gość
Mam to samo z facetami, jak już jest mój, to chce mi sie wymiotowac

Gość gość
UWAGA to psychiczny gościu od prowa o kostnicy

Gość gość
Ten załosny p***b ostatnio płakusiał tutaj, że dziewczyny pierwsze nigdy do niego nie piszą i że laska którą oszukiwał przestała się do niego odzywać :D mitoman wieśniacki :D

Gość gość
Ale ona tak w zasadzie jest moją pierwszą, wczesniej był jakieś epizody, ale z nich nigdy nic nie wychodziło. Więc Ja nie jestem jakimś typem wyrywacza. Mi naprawde na niej zależało, ja przez ostatni rok miałem fioła na jej punkcie, nagle gdy jest moja wszystkie emocje, cała motywacja opadła :(

Gość heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bo wcześniej byłeś śmierdzącym grubasem z trądzikiem i żółtymi zębami

Gość gość
o kim wy gadacie? też chce wiedzieć :)

Gość gość
Zamilcz już wieśniaku, wyłącz kompa, skończ denne prowokacje i idź zobacz czy cię nie ma przy smietniku :D

Gość gość
Ludzie ale o czym wy mówicie? Ja tu do was z problemem, a widze tu tylko szczekać na niewinną osobę potraficie. Chyba wam się coś pomyliło. Każdego tutaj tak gównem obrzucacie? To ja dziękuje za takie forum.

Gość gość
my tez tobie dziękujemy, dobranoc 💤

Gość gość
to on ciągle spamuje na forum i p***b mysli ze nikt go nie rozpozna ja p*****le :D

Gość gość
no dobra Kuźwa :D to teraz mówcie mi tu jak na spowiedzi, po czym poznaliście? :D chyba kuźwa będe musiał styl zmienić :D :D a zapowiadała się taka fajna historyjka... :) Jakby się babki w to wkręciły to dyskusjom by nie było końca, ale oczywiście gnoje kafeteryjne musiały to rozzpieerdolić :D

Gość gość
ZDZIWIONY? będziesz jeszcze bardziej

Gość gość
zazdrościcie mi sławy, talentu i inteligencji co? Jestem KRÓLEM prowokacji :) Trzeba mieć łeb, żeby wymyślić takie składne, fajne bajeczki, które wszyscy łykają jak pelikany - tych umiejętności mi zazdrościcie :D Ale ja i tak wymyśle nową formułę, bo fakt ostatnio dużo było historyjek o dziewczynach/kobietach i może dlatego kojarzycie jedno z drugim, ale np. prowo o kostnicy było całkiem odmienne i ponad 750 postów stuknęło :D Faktycznie będe musiał zmienić formułę i styl pisarski :D Jedno jest pewne -> znów się nabierzecie :D nara gimby :)

Gość gość
kazdy go rozpoznaje i koleś mysli ze ma talent :D

Gość gość
Nie zostałeś rozpoznany po stylu pisania, technologia stary .

Gość gość
dobra :D na dniach zmieniam internet i będe śmigał na różnych IP + bramki proxy :D

Gość gość
to nic nie da. IP jest mało wazne

Gość gość
a tak po za tym niezły "noł lajf" z ciebie koleś, że tak ciągle na kafe przesiadujesz i wyszukujesz moich tematów... jakaś choroba czy co? Ja tam głównie pisze wieczorami jak po robocie jestem, ale widze, że ty zawsze na straży... Dla mnie kafe to rozrywka i kręcenie beki, chodź mógłbym tak samo pokręcić beke na szołapie, co zresztą czasem robie podrywając panienki vel "Księżniczki" :D ale widze, że dla Ciebie i innych kafe to po prostu sens życia, jak woda, jak tlen nie zbędne do życia...

Gość gość
hmmm, noł lajfem to raczej jesteś ty, bo komu normalnemu, kto ma realne zycie chciałoy się siedzieć i wymyslac takie prowokacje, np. o tej kostnicy to trochę musiełeś czasu poświęcić, żeby to wyszło wiarygodnie. tylko ktoś, kto nie ma życia siedzi i robi takie rzeczy, współczuję :O

Gość gość
gościu weź już s********j, ty nie pracujesz tylko srasz tu codziennie prowokacjami zreszta sam sie przyznałeś Ha Ha Ha glizdo