Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przerażają mnie ludzie któż uprawiają seks

Polecane posty

Gość gość

przerażają mnie ludzie któż uprawiają seks-wydają się bardziej wyrachowani -szczególnie kobiety......

Gość gość
że co? jak żona z męzem uprawia seks to jest wyrachowana?

Gość gość
Dobry wieczór prawiczku koniotrzepie.

Gość gość
to ze uważają za lepszych od Prawików

Gość gość
PRZERAŻAJĄ cię??? Mnie przerażają twoje głębokie problemy emocjonalne...:( Lecz się.

Gość gość
o kurcze, mam to samo. i jestem facetem. poważnie. mnie tez sie wydaja tacy zwzeiwerzęceni, wyrachowani, kiedy mam tę swiadomośc że się r***ają regularnie i na rózne sposoby. I bardzo dobrze mi z tym, ch*j w to wbijam i WAS ZABIJAM

Gość gość
Jestem prawiczkiem z przymusu i też mnie przeraża to. Chociaż jakbym sam w tym uczestniczył to może bym inaczej na te sprawy patrzył.

Gość gość
ci ktorzy "uprawiają" też mnie przerażają. Ale ci, ktorzy po prostu się kochają - zupełnie mnie nie przerażają. Kochanie się jest wyrazem uczuć, dopełnieniem całości

Gość thrth
Kochanie się jest wyrazem uczuć, dopełnieniem całości jaki tam seks z miłości- nie ma czegoś takiego kobieta zawsze za seks cos kupuje u faceta-a facet czymś płaci pewnością siebie, kasa, zaradnością, przebojowością

mnie trochę obrzydza fakt, że np. koleżanka jest seksualna i jak mi opowiadała szczegóły to to było obleśne. natomiast nie widzę nic przerażającego w seksie, który nie jest g***tem albo ewentualnie zdradą (bo zdradzające osoby wydają mi się pozbawieni moralności, jacys tacy okrutni) natomiast ten fakt, że dla seksu są w stanie poświęcić wyższe wartości - cieszę się, ze nie jestem taką osobą i tyle.

Gość ja tam szybciej dochodzę
jak podczas masturbacji wyobrażam sobie seks między kobietą a facetem który właśnie zdradza swoją partnerkę :classic_cool:

Gość gość K
Boisz się rodziców, a szczególnie mamy?

nie chciałbyś wiedzieć co mnie podnieca:-P ale ja mówię o moralności, a nie o fizjologicznej reakcji organizmu na dane myśli, sceny chociażby najbardziej absurdalne.