Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajednaaaaaaa

chcę zmienić swoje imie co myślicie

Polecane posty

Gość takajednaaaaaaa

może ono nie jest jakies brzydkie, ale źle się z nim czuje, kojarzy mi się ze złym dzieciństwem, teraz jestem dorosła i myślę o zmianie bo chcę żeby imie było symbolem mojego nowego, lepszego życia. to głupi pomysł?

Gość Tęskniące serce
Jakie to imię?

Gość takajednaaaaaaa
na Emilia bo po mojej babci i zawsze lubiłam to imię... Ale tu nie chodzi nawet o ,,ładność" imienia tylko o jakiś mój nowy początek

Gość takajednaaaaaaa
tylko pewnie rodzina będzie zdziwiona i częśc osob będzie nadal mówiła do mnie starym imieniem.. ale jestem młoda, ciągle poznaje nowych ludzi, jeszcze nie założyłam swojej rodziny więc w przyszłości częsć by mnie znała pod nowym imieniem

Gość gość
A da sie tak w polsce w ogóle?

Gość gość
dobry pomysł ja tez mam paskudne imie bo co powiesz o kobiecie po trzydziestce przedstawiajacej sie '' asia jestem'' ja dostaje paralizu jak mam to powiedziec jak przedstawiam sie Joanna zaraz przekształcaja w Asie , wstrętne imie robiące z kobiety dzidzie piernik

Gość takajednaaaaaaa
da się :) tylko trzeba to dobrze uzasadnić np ja zmyślę ,że wszyscy się do mnie zwracali od dziecka imieniem Emilia i robię to z wygody żebym sie też mogła podisywac tym imieniem

Gość Tęskniące serce
wszystkn się da, tylko babsztyle w USC potrafią robić problemy, bo z lenistwa nie chce im się nawet długopisu do łapy wziąść

Gość takajednaaaaaaa
w ogóle to myślę ,że każdy powinien np po 16 roku zycia decydować czy chce mieć imie jakie dostał czy je zmienić

Gość takajednaaaaaaa
też mam podbne do ,, Asi" tzn takie zwykłe , u innym osob mnie nie razi ,ale u siebie go nie lubię głownie ze względu na przeszłość bo z tym mi sie to imie kojarzy

Gość gość
jak ci się nie podoba imię to zmień,ja też będę zmieniała swoje bo moje imie jest brzydkie i od dziecka źle sie czułam jak ktoś jeszcze je zdrabniał do dzis zreszta,nie pogodzilam sie z tym żę tak mi dali na imie i nie przyzwyczaiłam sie do niego ,nie cierpię sie przedstawiać,nawet nie obchodze imienin