Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wolalybyscie byc paniami domu czy meczyc sie w niskoplatnej pracy

Polecane posty

Gość gość
ale jesli face t dobrze zarabia to lepiej byc pania domu niz tyrac w gownianej robocie za grosze-tracic czas i kase na dojazdy

Gość gość
Napisała przecież, że nigdy nie ma wystarczającej ilośc****eniędzy i to jest prawda. Z moich obserwacji wynika, że im ktoś jest bogatszy tym więcej pracuje, czasem nawet ponad siły.I gdzie taka miała by iść do pracy jak nie potrafi nawet czytać ze zrozumieniem.

Gość gość
smieszą mnie gadki,,ja w pracy lubie kontakt i obcowanie z ludzmi,,hahha-jesli pensja jest gowniana to kontakty z ludzmi mozna se w d**e se wsadzic

Gość landryneczkaikróweczka
:D :D każda broni swoich racji i ma rację ale na chama nie wciskajmy nikomu co jest lepsze..

Gość gość
jak już ktoś napisał..dla takich szantrap co tylko dziec***otrafią rodzić ciężko znależź jakąkolwiek prace

Gość gość
pani domu jest w swym domu krolowa a kobieta w pracy jest zwykle traktowana jak gowno i smiec -i w kazdej chwili moze zostac zwolniona

Gość landryneczkaikróweczka
żadna praca nie hańbi i chwała tym które pracują , panie domu też nie są gorsze i chwała nam za to też :) no to sztama?

Gość gość
smutne jest zycie kobie ktore tyraja za nędzna pensje i musza znosic w pracy wyzysk dyskryminacje

Gość gość
ja powiem tak, rodzac dziecko mialam wizje siedzenia w domu tak min 2 lata, ale syt sie przeciaga juz 6 lat, to nic , dziecko mamy bardzo chorowite, ciagle jezdzenie po lekarzach , siedzenie w domu bo chore, musielismy kupic 2 auto, zeby nic nie stalo na przeszkodzie jechac do kolejnej przychodni, dziecko ma matke w domu, babcie nie moga opiekowac sie w nukiem, bo jeda pracuje druga juz zaofaerowala opieke nad 3 ale nie naszym, wiec dupa blada, ale ie narzekam, oplacam KRUS zreszta obowiazkowo, a nie ,ze chce, maz awansowal przez ten czas, zarabia dosc dobrze, na dodatek ma fach w reku i czasem raz w tym przynosi do domu np dodatkowy 1000 lub wiece, i sie smieje,ze ja musialabym pewnie caly miesiac pracowac na to, bo mimo tego,ze mam studia to o prace w zawodzie trudno, wiec tak siedze w domu, ale jakim, zadbanym i piszczonym przeze mnie, gotuje obiady, ide po dziecko do przedszkola, potem wraca maz, i slodko leniuchujemy badz gzies wychodzimy, we wrzesniu maly i dzie do szkoly a ja mam zamiar do pracy....ale jak to bedzie to nie wiadomo..

Gość gość
czyli ograniczyłaś się tylko do usługiwania innym? ambitnie, rozwijasz się jak papier toaletowy, dziecko chorowite a do przedszkola chodzi? siedzisz całe dnie w domu a do przedszkola go puszczasz? jezu co za leniwa baba

Gość gość
bycie w domu jest wspaniale a męczenie sie z ludzmi w robocie z a grosze to koszmar

Gość gość
co za kretynki,pracę tylko z tv znaja...oswiece was..kobiety nie tylko pracują w marketach, sa tez wykształcone ambitne kobiety pracujące w urzędach, bankach, ekskluzywnych sklepach

Gość gość
hhaa -praca w sklepie -to tylko bycie ekspediantka -coz w tym prestizowego ?

Gość gość
hmm, może pensja.... 2100 w mieście 400tyś to nie mało... a i klientela inna jak ta co kupuje w lumpiku :-P

Gość gość
jak pracownik dobry to i zadowolony ze swojej pracy jest, jak jest leniwy i powolny to po nim pracodawca jeździ jak po kobyle i wtedy praca to żal i smutek

Gość gość
pani domu ma super a wyrobnica zarabiajaca gowno ma kiepsko

Gość gość
ja np. pracuje w panstwowej firmie jako pracownik umyslowy i zarabiam na reke 3 tys. rozwijam sie, jest ok. mam pokuse siedzenia w domu, maz tez zle nie zarabia (5 tys) ale boje sie wlasnie ze strace niezaleznosc, nie bede sie rozwijala. Nie mam ochoty chodzic do pracy, rano zawsze jestem zla, ale praca to jak mycie zebow. nikt nas nie pyta czy lubimy, trzeba to robic. Moja praca jest raczej lekka, wiec glupota byloby z niej rezygnowac.

Gość gość
pani domu zarabia g***o a o każdą złotówkę musi prosić.. ale co ty wiesz o pracy pasożycie bez ambicji?

Gość gość
pracodawcy i przelozeni traktuja zwykle pracownice jak gowno i smieci , uwazjaa je z a nic -lepiej byc pania domu

Gość gość
mam wrazenie ze tu pisze jedna osoba, w stylu dawnego hiszpanina (pamietacie tego nieudacznika?) ktoś się usprawiedliwia ze jest nierobem...

Gość gość
Tak czy inaczej życie jest na tyle przewrotne, że prędzej czy później wszystko zweryfikuje. Takie przebudzenie się z ręką w nocniku zawsze jest bardzo bolesne. Później zostaje płacz i lament, z czego ja będę żyła, kto mnie przyjmie do pracy z zerowym doświadczeniem. Tak tak, wiem zaraz oblejecie nas pomysłami o alimentach, o lokatach jakie macie pozakładane na czarną godzinę.

Gość gość
taki pasożyt nie utrzyma się przecież z alimentów, ale po co pracować....skąd się tacy ludzie biorą??? rodzice nie nauczyli co to praca? satysfakcja?

Gość gość
najlepiej narobić dzieci żeby nie pracować..patologia

Gość gość
co za kretynki,pracę tylko z tv znaja...oswiece was..kobiety nie tylko pracują w marketach, sa tez wykształcone ambitne kobiety pracujące w urzędach, bankach, ekskluzywnych sklepach X hahahahah, "wykształcone ambitne kobiety pracujące w urzędach, bankach, ekskluzywnych sklepach" , jak ty to nazywasz AMBICJĄ no to gratuluję inteligencji! Tym bardziej ekskluzywny sklep do ktorego przychodzą paniusie ę ą które uważają że są nie wiadomo kim. Sorry już to przerabiałam, wole siedzieć w domu i wiesz spokojne zycie niz użerać się z debilami. Urząd i bank to też żadne ambitne zajęcie, Ty chyba życia nie znasz PANI AMBITNA:D

Gość gość
no to jaka jest twoim zdaniem PANI AMBITNA

Gość gość
Tłukowi nie będę tłumaczyć by szkoda mi mojego cennego czasu, poczytaj sobie jeśli potrafisz.... ze zrozumieniem. Wikipedia - takie słówko "ambicja".

Gość gość
dokładnie, lenistwo, brak ambicji....kury domowe.....ale kury znoszą jajka a wy co? kapcie w zebach

Gość gość
Tam nie ma nic o obieraniu kartofli i szorowaniu podłóg i kibli

Gość gość
:-D

Gość gość
a loda kuro za rajstopy robisz? czy od mamy pozyczasz