Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wolalybyscie byc paniami domu czy meczyc sie w niskoplatnej pracy

Polecane posty

Gość gość
ja nie wiem w którym serialu pokazano ci ze w pracy nie jest się szanowanym...jakbys skonczyla szkole i pracowala w normalnej pracy, a nie w zabce, to wiedzialabys, ze nie istnieje cos takiego jak nawet niezyczliwe spojrzenie na kobiete...ale to tylko dla ludzi na poziomie, wiec nie umiesz pojac, ze praca to szacunek itp itd

Gość gość
naoglądała się "trudnych spraw" i myśli że każda praca to be jest

Gość gość
rynek pracy jest parszywy i nawet wyksztalcone osoby ląduja w gównianych robotach by przezyc-lepiej byc pania domu

Gość gość
pani domu to taka co ma kasę, a nie ta co żebrze od męża, zrozum

Gość gość
i pracownice umysłowe i pracownice fizyczne zwykle sa traktowan e przez pracodawców i przełozonych jak smieci -i w kazdej chwili moga zostać wyrzucone jak zuzyte chusteczki do nosa

Gość gość
bzdura- głupie wytłumaczenie na swoją niezaradność

Gość gość
jest wyzysk i dyskryminacja wszędzie - i w korporacjach i w fabrykach

Gość gość
czy wy kiedykolwiek pracowałyście że gadacie takie bzdury o wykorzystywaniu i złym traktowaniu??? przecież to kłamstwa

Gość gość
a jesli kobieta ludzi nie lubi, nie chce tyrac na jakiegos wyzyskiwacza za grosze to jesli jej facet dobrze zarabia a on a nie chce męczyc sie z obrzydliwymi ludzmi w robocie -to jest bardzo mądre

Gość gość
pracowałaś rozumiem WSZĘDZIE, bo piszesz że tak jest wszędzie...to ja dlaczego mam bardzo dobrze? dziwne...że akurat u mnie nie pracowałaś

Gość gość
praca to smutna tragiczna koniecznosc by przezyc- nic dobrego jej nie ma -a pensja wiekszosc***pracowników wyrobników zwykle jest niska

Gość gość
tyrać? obrzydliwymi ludźmi?? chyba rozmawiam z kimś z patologii, bo przecież w normalnych pracach tak nie jest...skończyłaś zawodówkę tak?

Gość gość
gdybym nie lubiła tej pracy i faktycznie w niej się męczyła to szukałabym innej...nie wiem co gorsze - kura domowa czy praca której się nie lubi, tu już nawet o kase nie chodzi :o dobrze że nie mam tego dylematu!

Gość gość
pracodawcy i przelozeni nie szanuja kobiet- i w kazdej chwili nawet po 20 latach pracy moga je wyrzucic bez mrugnięcia okiem-taki jest rynek pracy

Gość gość
i ja też- mam kasę, nie kokosy ale starcza mi na mieszkanie, jedzenie, kosmetyki- bardzo lubię swoją pracę więc nie rozumiem co to za kłamliwe gadanie?

Gość gość
kontakt z ludzmi w pracy -to jest obowiązek -nie mozna sobie wybrac -ludzie sa wredni, obrzydliwi a osoba chodząca do zakladu pracy musi sie męczyc z ludzmi

Gość gość
taaa...bo mąż nie zmieni sobie rozciągniętej żony po 5 latach..ale taka żona zostaje z dzieckiem i bez kasy, bez czegokolwiek, a taka pracująca ma kasę, świadczenia, oszczędności...przecież to oczywiste że w domu robi się za darmo i się nie docenia kobiet

Gość gość
jesli ktos moze pracowac w domu na kompie a z ludzmi kontaktowac sie rzadko to jest fajnie -ale łazenie do zakładu pracy i obcowanie z ludzmi-to straszne jest

Gość gość
praca to koniecznosc czyniona by przezyc i tyle

Gość gość
pracodawcy i przelozeni zwykle uwazaja pracownice za nic one sa pierwsze do zwolnienia i ostatnie do zatrudnienia,zawsze zarabiaja mniej niz faceci za tę sama prace-oferuje im sie g******e prace i stanowiska

Gość gość
trzeba było się uczyć a nie teraz u kogoś za 1100 zł na szmacie jeździć pustaku

Gość gość
mediów nie sledzisz? rynek pracy jest parszywy i nawet wyksztalciuchy ląduja w gownianych pracach -a lepiej byc pania domu niz tyrac za grosze dla jakiegos wyzykiwacza

Gość gość
Czy nie zgadzacie sie z tym ze pracuje sie tylko dla pieniedzy by przezyć?

Gość gość
nie, my tez mamy ambitną pracę a nioe tylko na kasie w Żabce.. i o dziwo..pracuję bo lubię

Gość gość
a duzo zarabiacie ze lubicie swoja prace?

Gość gość
2500 na rękę, 8h dziennie i weekendy wolne, praca 9-17

Gość gość
taak , jasne-idzie sie z rozkosza pracowac za grosze na jakiegos wyzyskiwacza i kanalie -hahaha

Gość mariettaBM
Paniami domu :D dobre sobie :D Chyba kurami domowymi Podziękuję to już wolałabym nisko płatną pracę!!!

Gość mariettaBM
Paniami domu :D dobre sobie :D Chyba kurami domowymi Podziękuję to już wolałabym nisko płatną pracę!!!

Gość gość
nie no ambitnie będę męzowi kapcie w zębach nosić, będę tłumaczła się z każdej wydanej złotówki i będę potulna rzeczy kurka z kasą nie przykręcił..idiotki