Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wolalybyscie byc paniami domu czy meczyc sie w niskoplatnej pracy

Polecane posty

Gość gość
wybacz, ale akurat mnie się to mieści w głowie :D bo sama jak napisałam jestem finansistką i pracowałam w finansach na wysokim stanowisku i zarabialam niezle pieniądze. Dlatego wiem, ze nielicznym kobietom udaje sie pracować w takim miejscu i tak wysoko ;) znakomita większość to niestety szare pracownice zarabiające marny grosz. Nawet tu w warszawie, gdzie mieszkam :) a pije do nich, bo to one najgłośniej krzyczą o samorealizacji i to tylko dlatego, ze nie mogą sobie pozwolić na rzucenie pracy, bo ich mezowe zarabiają za malo. Moje koleżanki z byłej pracy najchętniej rzuciłyby wszystko w diabły i też zostały "kurami domowymi" :D a teoretycznie wg ciebie nie powinny chcieć bo robią karierę w finansach :D

Gość gość
Dla mnie jako kobiety rozwoj to spedzanie czasu z dzieckiem, dbanie o dom i rodzine, zapewnianie jej komfortowego zycia`.... TYPOWA KAFETERIANKA BEZ AMBICJI. jedyne osiągniecie takiego bezmózga? gromada dzieciaków które dra mordy na potege bo przecież nawet na wesele muszą je zabrać

Gość gość
ogromna wiekszosc kobiet pracujacych wykonuje gowniana prace z a gówniana płace-lepiej byc panią domu niz sluzyc jakiemus wyzyskiwaczowi

Gość gość
a jak krowo siedzisz całe dnie to komu służysz? swojemu Panu czyli mężowi..tepa sucz

Gość gość
pracuje sie po to żeby zarobić n a przeżycie a pracodawcy kanalie wykorzystują rozpacz i desperacje ludzi bezlitosnie ich wyzyskując

Gość gość
`pani domu` to jak sama nazwa wskazuje- pani, która cokolkwiek robi, robi za swoje, albo płaci ludziom żeby to robili ze swoich..jakie z was panie, jak grosza własnego nie macie?

Gość gość
lepiej dzialac dla swego meza i dzieci niz tyrać z a grosze na jkaiegoś wyzyskiwacza

Gość gość
za blow job dostajesz od męza na rajstopy?

Gość gość
działać dla swojego męza ahahahahaha działasz na kolanach?podczas mycia podłogi czy dopiero jak dzieciary spią

Gość gość
ty robisz na męża i dzieci, a ja `tyram` za grosze..na siebie. swoje grosze mam, a ty masz tyle ile łaskawie da mąż

Gość gość
do pracy idzie sie z przykrej koniecznosci i tyle

Gość gość
no jak się szkołę ledwo skończyło a zawód to sklepoiwa.. to rzeczywiście przykra konieczność :-D nie spodziewaj się miernoto że ci ktoś da dobrze płatną pracę

Gość gość
by zarobic na przezycie

Gość gość
oczywiście ze z konieczności ale w zamian ma się niezależność, a w domu- obróbka męża i dzieci za nic, zero niezależności

Gość gość
nie kazdy moze musi chce i potrafi pracowac-mozna byc chorobliwie niesmialym , miec fobie spoleczna czuc odraze do ludzi -i wtedy taki ktos -facet czy baba -woli zaszyć sie w domu -jesli ktos w rodzinie zarabia

Gość gość
Idę stąd bo to wy jesteście ograniczone skoro myślicie ze ktoś ma inne zdanie niż wy i nie chce i nie musi pracować. Gratuluje wam ptasich móżdzków :D i nie, mój mąż nie daje mi kasy za loda ani nie wydziela ze swojego budżetu ileś tam zł na mnie. U mnie w małżeństwie panuje równość i wzajmeny szacunek, konto mamy wspólne i wydajemy pieniadze na co nam się podoba. No cóż, a jeśli u was tego nie ma i musicie tyrać codziennie, żeby mąż was nie posądził o to że jesteście darmozjadami i ich osobistymi d******* skoro nie pracujecie, to przekazuje wam wyrazy mojego współczucia. Ale widziały gały co brały, wiec teraz pretensje tylko do siebie należy mieć ;)

Gość gość
czyli niemota życiowa..oferma itp.?ale nogi rozłożyć umiała.. no chorobliwie nieśmiała :-D

Gość gość
ale jak sie gowno zarabia to wegetacja a nie niezaleznośc

Gość gość
ja jakbym nie miała argumentów jak ty i jakby mnie inne zmiażdżyły też bym uciekała..idź, przyznałaś już racje pracującym

Gość gość
w domu swoim kobieta jest królowa a w pracy zwykle jest traktowana i wyzyskiwana jak g***o, smiec****opychadło z a nędzna pensje -lepiej byc pania domu

Gość gość
tak się tłumacz tłuku domowy

Gość gość
tylko patologia `zarabia` mało, czyli zasiłek. za normalną pracę po szkole żyje się bez problemu..no ale jak ktoś nie ma szkoły i jedyną alternatywą na życie bez długów jest złapanie na dziecko sponsora to owszem, macie rację, ustawiajcie się, ale wiecie co o was wszyscy myślą..i mają rację

Gość gość
królowa, która na podpaski kasę od męza musi prosić bo własnej złotówki nie ma :-D

Gość gość
kobiety w pracy sa traktowane jak gowno i wiekszosści zawodów, stanowisk robót -g***o zarabiają

Gość gość
podsumowanie genialne gość tylko patologia `zarabia` mało, czyli zasiłek. za normalną pracę po szkole żyje się bez problemu..no ale jak ktoś nie ma szkoły i jedyną alternatywą na życie bez długów jest złapanie na dziecko sponsora to owszem, macie rację, ustawiajcie się, ale wiecie co o was wszyscy myślą..i mają rację

Gość gość
`w domu swoim kobieta jak królowa`..taaa, królowa bez kasy ale za to z wykazem obowiązków, bo tej kasy nie dostanie..rzeczywiście królowa- może decydować czy wyszoruje kibel czy mąż życzy sobie obiad z 2 dań

Gość gość
zamiast męczyc sie za gowniana pensje lepiej byc królowa w swoim domu

Gość gość
tylko taka patologia jak ty bez szkoły i ambicji tak ma**

Gość gość
tylko w domu kobiet a jest szanowana bo w pracy to absolutnie nie

Gość gość
królowo spadaj kibel szorować, dzieci obiad chcą, mąż chce spokój... a potem grzecznie nóżki roizłóż bo się mąz pogniewa i pieniążków na zakupy jutro nie da