Gość Papaxx Napisano Wrzesień 30, 2019 Dziewczyny a ktoras usuwała na Śląsku? Możecie polecić jakiegoś lekarza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Październik 1, 2019 Dr Kozera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bydgoszcz Napisano Październik 1, 2019 jesteś po zabiegu, jak się czujesz, czy wystarczył jeden. Proszę napisz do mnie maila, bardzo mi zależy na kontakcie, jestem przerażona tą całą sytuacją. Mój mail momoshop@interia.eu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasia23456667 Napisano Październik 2, 2019 Witam, ja jestem ponad po 4 latach od zabiegu Aquafilling, nic sie nie działo z moimi piersiami przez ten czas, obrzmiewały cylkicznie, robialam raz do roku usg i ostatnio robiłam rezonas, wszytko jest prawidłowe a preparatu prawie już nie ma. jestem w szoku co czytam tutaj. Zabieg wykonywałam u doktor. Katharina Bruggemann w Berlinie ktora caly czas wykonuje ten zabieg, nie wiem skąd takie informacje ze zabiegu nie wykonuje sie w Niemczech?? Kliniki maja go ofercie , nie tylko w Niemczech ale w Szwajcari i Austrii z tego co wiem to tez... Ale wykonuja je chirurdzy a nie stomatolodzy czy dermatolodzy.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasia23456667 Napisano Październik 2, 2019 Z moje obserwacji, preparat po uplywie 3 lat zmienil konsystencje, opadł w doł piersi, bardziej zadki się zrobił i zaczeło ubywac preparatu systematycznie, mialam na poczatku dwie grudki ale doktor kazała masować, po zabiegu, to normalne nawet kwas hialuronowy w ustach sie grudkuje. Nie zrobilabym drugi raz tego, poniewaz za te pieniadze lepiej wkladki zrobic i miec na caly zycie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justynamagdalena2@onet.pl 0 Napisano Październik 2, 2019 9 godzin temu, Gość kasia23456667 napisał: Witam, ja jestem ponad po 4 latach od zabiegu Aquafilling, nic sie nie działo z moimi piersiami przez ten czas, obrzmiewały cylkicznie, robialam raz do roku usg i ostatnio robiłam rezonas, wszytko jest prawidłowe a preparatu prawie już nie ma. jestem w szoku co czytam tutaj. Zabieg wykonywałam u doktor. Katharina Bruggemann w Berlinie ktora caly czas wykonuje ten zabieg, nie wiem skąd takie informacje ze zabiegu nie wykonuje sie w Niemczech?? Kliniki maja go ofercie , nie tylko w Niemczech ale w Szwajcari i Austrii z tego co wiem to tez... Ale wykonuja je chirurdzy a nie stomatolodzy czy dermatolodzy.. Cześć Kasiu , jestem w szoku ponieważ ja osobiście od 2016 roku wykonałam 3 rezonanse plus masę usg. I wyniki są TRAGICZNE a preparat wcale się nie wchłania . Trafiłam na wspaniałego radiologa który ma bardzo dobry sprzęt usg z elastografia (nie wiele takich w polsce) zbadał mnie kawałek po kawałku odrazu opisując to co widzi. Preparat mam w mięśniach w splocie barkowym , migruje w dół dodam że mam go również na wzgórku łonowym . Nadmienie że mam podejrzenie migracji w głębsze partię ciała , wskazane mam wykonanie badania transwaginalnego i transrektalnego - ZABIEG AQUAFILLING WYKONYWAŁA MI AGNIESZKA MAJEWSKA MEDIART INSTYTUT obecnie Agnieszka Krupińska Mediart Clinic w Poznaniu. Zaciekawiło mnie że preparat Tobie się wchłania , czy zasłaniając swoje dane jest taka możliwość abyś wysłała mi swoje badania na e-mail ? Mój e-mail to mój Nick. Dziękuję i pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Powikłania -Katowice Napisano Październik 3, 2019 21 godzin temu, Gość kasia23456667 napisał: Witam, ja jestem ponad po 4 latach od zabiegu Aquafilling, nic sie nie działo z moimi piersiami przez ten czas, obrzmiewały cylkicznie, robialam raz do roku usg i ostatnio robiłam rezonas, wszytko jest prawidłowe a preparatu prawie już nie ma. jestem w szoku co czytam tutaj. Zabieg wykonywałam u doktor. Katharina Bruggemann w Berlinie ktora caly czas wykonuje ten zabieg, nie wiem skąd takie informacje ze zabiegu nie wykonuje sie w Niemczech?? Kliniki maja go ofercie , nie tylko w Niemczech ale w Szwajcari i Austrii z tego co wiem to tez... Ale wykonuja je chirurdzy a nie stomatolodzy czy dermatolodzy.. A skąd wiesz że się wchłania a nie przemieszcza? Zakładam że robiłaś tylko badania piersi, prawda? Wskazana jest elastografia calego ciała że szczególnym uwzględnieniem najczęstszych dróg migracji preparatu. Muszę Cię zmartwić ale lekarz, który w Polsce ma ogromne doświadczenie w badaniu pacjentek po aqua w każdym przypadku obserwował migracje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monia aqua Napisano Październik 3, 2019 Tak sie sklada ze mam ten preparat, powiklan nie mialam i nigdzie sie nie przemieszcza!! po tym co co preczytalam tutaj, zaczelam badac sie, wpadlam w depresje i wydalam tylko kupe kasy na badania(rezonas,usg), kontaktowalam sie z dwoma lekarzami z Niemiec, ktorzy wykonuja te zabiegi od dawna, i dalej go wykonuja. Nie ma takich powiklan jak w Polsce, dlaczego???? Lekarze wykonuja na oryginalnym preparacie, sa to głownie chirurdzy plastyczni, a po zabiegu nie wolna spac na brzuchu przez 6 tygodni, bo preparat wchodzi w poszczególne miesnie i tkanki, a powinien byc w ciele poza sutkowym. Rowniez nie wolno zdejmowac stanika korekcyjnego przez 2 miesiace, zeby preparat sie ulozyl. Skoro jest taki toksyczny i sie przemiescza to dlaczego uzyskal certyfikaty toksycznosci ISO i to kilka??? Czemu w krajach bardziej rozwinietych od Polski jest caly czas wykonywany??Czemu preparat po przebadaniu okazało sie ze zawiera poliakriamid ktory sie nie rozpuszcza, a nie jak producent zapewnial ze w skladzie jest poliamid ktory sie rozklada ? czemu wykonywali ten zabieg stomatolodzy , dermatoldzy czy pediatrzy itp??? Czemu lekarze podawali wiecej preparatu niz 150ml podczas jednego zabiegu?? Preparaty w wielu przypadkach byly nie oryginalne, a lekarze nie podali preparatu odpowiednio, tak jak powinno sie wykonac. Czytam to i widze ze te dziewczyny ktore maja powiklania despreacko chca zeby te co nie maja czuly to samo co one, i specjalnie nakrecaja to cala afere, zaraz to bedzie wieksza afera niz smolensk! Dziewczyny ktore nie maja powiklan radze zrobic badania zeby sie upewnic czy wszystko i uzyskac informacji od lekarza z zagranicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Październik 3, 2019 A to za granicą są lepsi lekarze tak?u nas chirurdzy plastyczni wykonywali zabiegi i też mają komplikacje.Sklad?jaki skład?a czym się różni niemiecki aquafilling od polskiego ja się pytam.Zle go podawali?a czym różni się podawanie preparatu przez niemieckiego lekarza z lekarzem z Polski? że nasi są gorsi? miesiąc temu przez niemieckiego lekarza wujek prawie życie stacil bo źle go zoperował.Kuzynce tak cudownie zoperowali kręgosłup że do dziś funkcjonuje na marihuanie żeby uśmierzyć ból.Preparat jest szkodliwy i zabroniony,a tu nikt nie robi sensacji, żeby nam współczuć.Moze zrób rezonans w Polsce bo widocznie twoi lekarze w Niemczech nie potrafią obrazować i tyle, wtedy się przekonasz jaki to jest cudowny nieszkodliwy cudowny środek bez komplikacji i migracji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Październik 3, 2019 I czekam z niecierpliwością na namiary na lekarza w cudownym państwie wysoko rozwiniętym.Z miłą chęcią dowiem się od niego jak radzi sobie z usuwaniem preparatu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justynamagdalena2@onet.pl 0 Napisano Październik 3, 2019 Ja też poproszę namiary na cudownych lekarzy z Niemiec. Nie bądź śmieszna wypisując że piszemy aby wystraszyć innych . A jak jesteś taka spokojna to po co tu zaglądasz ? Może Ty jesteś jednym z lekarzy co wykonuje te zabiegi a teraz robisz reklamę ze u was niby lepszy. Wszędzie ten sam syf rozprowadzany a przez takie głupie PINDY jak Ty robiące reklamę poszkodowanych będzie przybywać . Tak jak ja kiedyś zaufałam ze to super preparat a teraz podnoszę konsekwencję i w przeciwieństwie do Ciebie informuje i ostrzegam inne kobiety bo mnie nikt nie ostrzegł. Od paru lat aquafilling nie daje spokojnie mi spać . Wkrótce będzie o tym głośno . Wszystko w swoim czasie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justynamagdalena2@onet.pl 0 Napisano Październik 3, 2019 I jeszcze jedno o jakiej oryginalności Ty mówisz? Co według Ciebie jest oryginalne ? Rogala jest jednym i jedynym dystrybutorem w Polsce preparatu aquafilling tylko u niego można było: wykonać szkolenie dostac certyfikat i zakupić produkt. U niego również jak i u każdego innego sa powiklania. Nie ma kobiet bez powikłań , wystarczy dobry radiolog i odpowiedni sprzęt z elastografia - wiem co piszę PROWADZĘ GRUPĘ " AQUAFILING POWIKŁANIA " piszę i zgłasza się do mnie masa kobiet które szukają pomocy więc daruj sobie głupie komentarze . A jak jesteś rzeczywiście po zabiegu zgłoś się do dobrego radiologa co ma sprzęt usg z elastografia np do Dr Łukasza Palucha (sprawdzony radiolog ktory ma b.duze doswiadczenie i badal mase kobiet po aqua !) - trzymam kciuki aby wszystko u Ciebie było ok , daj znac po wizycie ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monia aqua Napisano Październik 4, 2019 jestem po rezonansie przez to co przeczytalam tutaj nie moglam spac i naprawde szkoda ze tu nie mozna zdjec wkleic, nawet jakbym wkleila to z tego co czytam i tak byscie pisaly zebym inne badania zrobilam bo na pewno preparat migrowal itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ppeee Napisano Październik 4, 2019 mowimy o dwoch preparatach z poliamidem ktory sie rozpuszcza, i z poliakriamide ktory sie nie rozpuszca i jest o wiele tanszy niz z poliamidem , plus lekarze ktorzy nie powinni wykonywac powiekszania piersi, rowna sie to co macie teraz. Zreszta chyba tu macie wyjasnienie.http://wyborcza.pl/duzyformat/7,127290,24898514,co-sobie-wstrzykujemy-w-usta-piersi-posladki-i-penisy.html?fbclid=IwAR0yVhJzNKA6FAw74kqjW05ecnr-_ZLy3YRJ0KLWlds-f-ZQna7V7U-P6Kc&disableRedirects=true Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Październik 4, 2019 8 godzin temu, Gość monia aqua napisał: jestem po rezonansie przez to co przeczytalam tutaj nie moglam spac i naprawde szkoda ze tu nie mozna zdjec wkleic, nawet jakbym wkleila to z tego co czytam i tak byscie pisaly zebym inne badania zrobilam bo na pewno preparat migrowal itp. Wklej rezonans i bardzo proszę o namiary na lekarzy wykonujących te zabiegi w Niemczech, bo z miłą chęcią się do nich wybiorę!A pytałaś może swojego chirurga niemieckiego w jaki sposób usuwa preparat? bo jestem bardzo ciekawa? jeśli ma sposób, pakuje się i jadę, bo chcę być zdrowa bez tego syfu w sobie,a nie jestem tu żeby ktoś się nade mną użalał, więc bardzo proszę raz jeszcze o namiary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justynamagdalena2@onet.pl 0 Napisano Październik 4, 2019 11 godzin temu, Gość ppeee napisał: mowimy o dwoch preparatach z poliamidem ktory sie rozpuszcza, i z poliakriamide ktory sie nie rozpuszca i jest o wiele tanszy niz z poliamidem , plus lekarze ktorzy nie powinni wykonywac powiekszania piersi, rowna sie to co macie teraz. Zreszta chyba tu macie wyjasnienie.http://wyborcza.pl/duzyformat/7,127290,24898514,co-sobie-wstrzykujemy-w-usta-piersi-posladki-i-penisy.html?fbclid=IwAR0yVhJzNKA6FAw74kqjW05ecnr-_ZLy3YRJ0KLWlds-f-ZQna7V7U-P6Kc&disableRedirects=true Co Ty za bzdury wypisujesz. Doskonale znam treść , mialam przyjemność rozmawiac z autorką Panią Aleksandrą Szyłło która jako pierwsza zainteresowała się problemem jaki nas spotkał i opisała "piersi powiekszy Ci dentysta " z 20 maja później ten który wkleilas i teraz we wrześniu była 3 część . Wystąpiła również w dzien dobry tvn i mowila o tym razem z Dr. Szczytem. Widzę że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem a o aquafilling wiesz tyle co ja przed zabiegiem. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justynamagdalena2@onet.pl 0 Napisano Październik 4, 2019 Do gość peee Co Ty za bzdury wypisujesz. Doskonale znam treść , mialam przyjemność rozmawiac z autorką Panią Aleksandrą Szyłło która jako pierwsza zainteresowała się problemem jaki nas spotkał i opisała "piersi powiekszy Ci dentysta " z 20 maja później ten który wkleilas i teraz we wrześniu była 3 część . Wystąpiła również w dzien dobry tvn i mowila o tym razem z Dr. Szczytem. Widzę że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem a o aquafilling wiesz tyle co ja przed zabiegiem. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kacki Napisano Październik 5, 2019 Glupie Cipy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Typi Napisano Październik 5, 2019 Niektore z pan tutaj aktywnych, powinny rowniez udac sie do psychiatry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Październik 5, 2019 5 godzin temu, Gość Kacki napisał: Glupie Cipy Patrzcie zdesperowana psychopatka znów tu zagląda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Październik 5, 2019 5 godzin temu, Gość Typi napisał: Niektore z pan tutaj aktywnych, powinny rowniez udac sie do psychiatry. Daj namiary na swojego, pewnie jest skuteczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Październik 5, 2019 12 godzin temu, Gość Kacki napisał: Glupie Cipy Co u ciebie kaczka, wszystko ok?mamusia pewnie jest zdołowana że spłodziła taką niedouczona córeczkę.Wnioskuje że ci się w życiu marnie powodzi,a szkoda.Jakby co zatrudnię cię u siebie bo akurat potrzebujemy niedouków do łopaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Październik 5, 2019 Komedia jakas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc gosc Napisano Październik 5, 2019 Pani Justyno usunela pani preparat Aquafilling? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 6, 2019 Dnia 5.10.2019 o 08:29, Gość Typi napisał: Niektore z pan tutaj aktywnych, powinny rowniez udac sie do psychiatry. I co ka- lekarzu. Boli prawda ? trzeba było wcześniej używać mózgu, teraz swoje rady zachowaj dla siebie i sam sie tam udaj, może są jakieś leki na pozbycie się bezwzględnej pazerności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Łucja Napisano Październik 7, 2019 Nie wiem dlaczego ten trend na powiększanie piersi dalej się utrzymuje. No po prostu tego nie rozumiem. Zaakceptujcie siebie, mężczyźni też nie są idealni, a od nas wymagają perfekcji... Jeśli zależy wam na liftingu piersi spróbujcie najpierw wesprzeć się dostępnymi kosmetykami, a dopiero w ostateczności już sięgać po interwencję lekarza. Mi np serum intensywnie ujędrniające piersi z linii Sexy Look Bielendy pomogło i to naprawdę widocznie. Biust się uniósł i zaokrąglił do tego ten produkt bardzo dobrze nawilża. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hudaaa Napisano Październik 7, 2019 1 godzinę temu, Gość Łucja napisał: Nie wiem dlaczego ten trend na powiększanie piersi dalej się utrzymuje. No po prostu tego nie rozumiem. Zaakceptujcie siebie, mężczyźni też nie są idealni, a od nas wymagają perfekcji... Jeśli zależy wam na liftingu piersi spróbujcie najpierw wesprzeć się dostępnymi kosmetykami, a dopiero w ostateczności już sięgać po interwencję lekarza. Mi np serum intensywnie ujędrniające piersi z linii Sexy Look Bielendy pomogło i to naprawdę widocznie. Biust się uniósł i zaokrąglił do tego ten produkt bardzo dobrze nawilża. Prawda, bardzo dobry produkt chociaz lepsza jest kozieradka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Październik 9, 2019 Idzcie na wybory bo bede wieksze probleny niz krzywe cycki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Październik 9, 2019 3 godziny temu, Gość Gosc napisał: Idzcie na wybory bo bede wieksze probleny niz krzywe cycki. Po co, żeby takie ...ki jak ty mogły dalej żyć z 500+,a skąd wiesz jakie kto ma cycki prostaczko? widziałaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Monia Napisano Październik 9, 2019 10 godzin temu, Gość Gosc napisał: Idzcie na wybory bo bede wieksze probleny niz krzywe cycki. Nie pij tyle, bo masz zwidy. Tu nie ma i nie bylo tematu krzywosci a raczej okaleczen kobiet przez lekarzy i ostrzeżen przed lekkomyslnoscia osób do których ma sie zaufanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach