Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Go艣膰 go艣膰

Aquafilling bodyline powiekszanie biustu

Polecane posty

Go艣膰 gosc
1 godzin臋 temu, Go艣膰 Asia napisa艂:

Daj znac jak bedziesz po.聽Ja mam zel 5 lat i polowy preparatu juz nie ma, nie mam 鈥瀢yzartych鈥澛爌iersi cokolwiek to oznacza ani stanow zapalnych. Moja znajoma robila w zeszlym tygodniu zabieg w Niemczech. Ciekawa jestem co lekarz Ci powie jak bedziesz po. Koniecznie daj znac. I tez po tym gdzie robilas pozniej implanty i czy nie bylo komplikacji.

Asia, a Ty mia艂as wykonywane jakie艣 badania i wszystko jest okej? Konsultowa艂a艣 si臋 z lekarzami? Robi艂a艣 zabieg w Polsce?聽

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Krakow
Dnia 6.12.2019 o 22:57, Go艣膰 Jadzia napisa艂:

Koniecznie daj znac co postanowilas. A do ktorego idziesz? W jakim miescie?

Jadzia - odezwij si臋 do mnie na priv ma24 (malpa) tlen.pl

mia艂a艣 widz臋 tyle samo podawane co ja i tak jak ja uprawiasz sport. Mamy kilka wspolnych cech. Bylam na 2 badaniach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jadzia
1 godzin臋 temu, Go艣膰 Krakow napisa艂:

Jadzia - odezwij si臋 do mnie na priv ma24 (malpa) tlen.pl

mia艂a艣 widz臋 tyle samo podawane co ja i tak jak ja uprawiasz sport. Mamy kilka wspolnych cech. Bylam na 2 badaniach

Napisalam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bea
6 godzin temu, Go艣膰 Asia napisa艂:

Daj znac jak bedziesz po.聽Ja mam zel 5 lat i polowy preparatu juz nie ma, nie mam 鈥瀢yzartych鈥澛爌iersi cokolwiek to oznacza ani stanow zapalnych. Moja znajoma robila w zeszlym tygodniu zabieg w Niemczech. Ciekawa jestem co lekarz Ci powie jak bedziesz po. Koniecznie daj znac. I tez po tym gdzie robilas pozniej implanty i czy nie bylo komplikacji.

To ze sa wyzarte dopiero widac po otwarciu piersi... niestety usg i inne badania tego nie pokazuj膮 :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bea
6 godzin temu, Go艣膰 Asia napisa艂:

Aaa dodam ze po tym medialnym szumie聽dystrybucja w pl jest wstrzymana do odwolania. Czemu to wypowiadaja sie tylko 2 gora 3 osoby? Czy problem nie jest szerszy?

dystrybucja zostala wstrzymana juz troszk臋 wczesniej, gdy jedna z dziewczyn ktorej usuwano zel oddala go do analizy i okazalao sie ze nie jest to ten sklad ktory podaje producent. Co do kilku osob ktore sie tu udzielaja, prosze na fb poszukac grupy aquafiling powik艂ania-tam jest nas wiecej,sa zdjecia, opisy lekarzy a nawet sami lekarze ktorzy to dziadostwo wyciagaja ....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marii85

Dziewczyny聽bardzo sie boje ja sobie wyrownalam dolna czesc ciala mialam wrodzona dysproporcje. Poki co 3聽lata i jest super, robilam w de. W sumie 200 ml. Troche sie wchlonelo.聽Co teraz robic tam podejscie jest inne niz u nas. Czy jest ti ktos kto robil cos poza piersiami???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marii85
Dnia 7.04.2019 o 16:36, gertruda napisa艂:

Witam, mia艂am wype艂niane po艣ladki tym preparatem w kwietniu 2016. Na razie nie zaobserwowa艂am u siebie powik艂a艅, jednak偶e w obr臋bie podania, z jednej strony odczuwam lekki dyskomfort i tkliwo艣膰. Do tej pory wydawa艂o mi si臋 to zwi膮zane z d艂ugim siedzeniem w aucie. O聽szkodliwo艣ci Aquafilling dowiedzia艂am kilka dni temu. Jestem przera偶ona, zastanawiam si臋, czy jest mo偶liwe usuni臋cie tego z tej okolicy? Czy na forum s膮 osoby, kt贸re mia艂y wype艂niane po艣ladki?聽

Gertruda gdzie to robilas?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 monika irlandia

dziewczyny tak聽 w skrocie :聽 ja miallm robione piersi w gr 2016 r,,w bialymstoku,po 150 ml w piers,,po 2 miesiacach nastapila migracja zelu w prawej piersi pod spod poiersi ,ogromne grudy itd ,,, i ogromna asymetria ,prawa byla jak napompowanna lewa normalna ,oczywiscie ' bylam jedyna itp itd,,,wrocilalm do lekarza po ok rokum dopelnialm lewa zeby wyrownac asymetre i usunelam poprzez naciecie grudki pod piersia,po 2 miesiacach聽 ta samma syt ,,,

koniec koncow okazuje sie ze z聽聽lewej piersi聽 zel ucieka do srodka聽 a parawa jakby mialla wybuchnac .,.nie czulam jak dotad zadnych wielkszych dolegliwosci w sencie bolu piersi ,,,a z do tydz temu ,,,,mam jakies pieczenia ,klucie聽 w obu ,dyskomfort....trudno to nawet opisac,,,,

czy to wina zelu>????

ciezko mi cokolwiek w teh sparwie zrobic聽 bo mieszkam w irlandiii i nikt tu o tym nie slyszal ...chyba ze ode mnie .....czy ktos jest w podobnej syt?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 monika irlandia

dziewczyny tak聽 w skrocie :聽 ja miallm robione piersi w gr 2016 r,,w bialymstoku,po 150 ml w piers,,po 2 miesiacach nastapila migracja zelu w prawej piersi pod spod poiersi ,ogromne grudy itd ,,, i ogromna asymetria ,prawa byla jak napompowanna lewa normalna ,oczywiscie ' bylam jedyna itp itd,,,wrocilalm do lekarza po ok rokum dopelnialm lewa zeby wyrownac asymetre i usunelam poprzez naciecie grudki pod piersia,po 2 miesiacach聽 ta samma syt ,,,

koniec koncow okazuje sie ze z聽聽lewej piersi聽 zel ucieka do srodka聽 a parawa jakby mialla wybuchnac .,.nie czulam jak dotad zadnych wielkszych dolegliwosci w sencie bolu piersi ,,,a z do tydz temu ,,,,mam jakies pieczenia ,klucie聽 w obu ,dyskomfort....trudno to nawet opisac,,,,

czy to wina zelu>????

ciezko mi cokolwiek w teh sparwie zrobic聽 bo mieszkam w irlandiii i nikt tu o tym nie slyszal ...chyba ze ode mnie .....czy ktos jest w podobnej syt?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc

Ja jastem w艂a艣nie po elastografi. Brak migracji,brak zapale艅 i 偶el jest w ca艂ych piersiach tak jak by艂 wstrzykni臋ty ale zalecj膮 usuni臋cie. Nie jest to sprawa na ju偶 ale w ci膮gu kolejnych miesi臋cy.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 monika irlandia
5 minut temu, Go艣膰 gosc napisa艂:

Ja jastem w艂a艣nie po elastografi. Brak migracji,brak zapale艅 i 偶el jest w ca艂ych piersiach tak jak by艂 wstrzykni臋ty ale zalecj膮 usuni臋cie. Nie jest to sprawa na ju偶 ale w ci膮gu kolejnych miesi臋cy.聽

a jak dlugo masz zel?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marii85
22 minuty temu, Go艣膰 gosc napisa艂:

A kto zalecil Ci usuniecie?? Kiedy to robisz i gdzie? Ile bedzie kosztowalo?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc
26 minut temu, Go艣膰 monika irlandia napisa艂:

a jak dlugo masz zel?

Dokladnie 4 lata

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc
8 minut temu, Go艣膰 Marii85 napisa艂:

A kto zalecil Ci usuniecie?? Kiedy to robisz i gdzie? Ile bedzie kosztowalo?

Nie wiem jeszcze kiedy i gdzie bo musz臋 si臋 zastanowi膰. By艂am w klinice Lewandowicz w 艁odzi,zajmuj膮 si臋 tym od 1,5 roku i tam mi to zalecili

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marii85

Boje sie co zrobie jak to usune. Po 1 narkoza i co wstawia w to miejsce i czy to sie przyjmie. Czemu producent dalej ma pozwolenie na dystrybucje w innych krajach?? Jak to dziala np w Czechach? Do kogo miec pretensje i kogo pozywac serio馃槙

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 monika irlandia
28 minut temu, Go艣膰 Marii85 napisa艂:

Boje sie co zrobie jak to usune. Po 1 narkoza i co wstawia w to miejsce i czy to sie przyjmie. Czemu producent dalej ma pozwolenie na dystrybucje w innych krajach?? Jak to dziala np w Czechach? Do kogo miec pretensje i kogo pozywac serio馃槙

ja bede pozywac producenta bo to byly same klamstwa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc

Teraz to wydaj臋 mi si臋, 偶e warto to usun膮膰 ze wzgl臋du na w艂asne zdrowie a to czy co艣 si臋 w to miejsce wstawi to chyba rzecz drugorz臋dna. Na pewno narkoza jest lepsza ni偶 ewentualne powik艂ania,kt贸re mog膮 nast膮pi膰. Lekarze sami nie wiedz膮 co to jest i jak b臋dzie si臋 zachowywa膰 dalej dlatego zalecaj膮 usuni臋cie p贸ki sytuacja jest jeszcze niegro藕na聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc

Z tego co wiadomo to producentem jest ukrainiec i nie wiadomo czy pozywanie go cokolwiek da bo on zas艂ania si臋 nieumi臋j臋tno艣ci膮 lekarzy kt贸rzy to wykonywali i tak w k贸艂ko, ka偶dy zrzuca win臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 monika irlandia
5 minut temu, Go艣膰 gosc napisa艂:

Z tego co wiadomo to producentem jest ukrainiec i nie wiadomo czy pozywanie go cokolwiek da bo on zas艂ania si臋 nieumi臋j臋tno艣ci膮 lekarzy kt贸rzy to wykonywali i tak w k贸艂ko, ka偶dy zrzuca win臋

wiadomo ze taka przyjeli taktyke ale logiczne jest ze nie moze byc tak ze raptem wszyscy lekarze zle to podali ,,,a producent zapewnial ,ze nie migruje nie ma skutkow ubocznych i sie wchlania i jest bezpieczny ,,,,,,nic z tego nie jest prawda

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marii85

Ide na wizytr do de Mroza za tydzien. Dam znac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc
55 minut temu, Go艣膰 monika irlandia napisa艂:

wiadomo ze taka przyjeli taktyke ale logiczne jest ze nie moze byc tak ze raptem wszyscy lekarze zle to podali ,,,a producent zapewnial ,ze nie migruje nie ma skutkow ubocznych i sie wchlania i jest bezpieczny ,,,,,,nic z tego nie jest prawda

Tak to na pewno. Ja my艣l臋 bardziej o pozywaniu lekarza kt贸ry mi to wykona艂. Czy jest tutaj na forum jaka艣 z Was kt贸ra z艂o偶y艂a tak膮 spraw臋 albo my艣li o tym? S艂ysza艂am, 偶e powstaj膮 pozwy zbiorowe, sprawa podobno w stu procentach do wygrania.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marii85

Ja mysle o takim pozwie. Ale jak to wygrac chyba male szanse.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc poznan
23 minuty temu, Go艣膰 Marii85 napisa艂:

Ja mysle o takim pozwie. Ale jak to wygrac chyba male szanse.聽

Podobno sprawa jest w艂a艣nie do wygrania. S膮 ju偶 kancelarie i adwokaci zajmuj膮cy si臋 tylko tym tematem. S膮d je偶eli chodzi o narazenie na utrat臋 zdrowia a nawet 偶ycia jest bardzo przychylny pacjentowi. Nie wiadomo ile takie sprawy potrwaj膮 ale na pewno warto nie popu艣cic tego lekarzom

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marii85

To dajcie znac przeciwko jakiu lekarzowi robicie, pewnie da sie polaczyc jakos.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc poznan

ja robilam u Agnieszki Majewskiej w poznaniu聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marii85
40 minut temu, Go艣膰 gosc poznan napisa艂:

ja robilam u Agnieszki Majewskiej w poznaniu聽

A co pani majewska na powiklania? Co mowi i proponuje?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc poznan

Z tego co wiadomo z reporta偶u - nic. Ja nawet nie pr贸buje z ni膮 rozmawiac bo raczej dobrowolnie nie przeprosi i nie zaplaci odszkodowania. Podobno ma juz kilka pozw贸w s膮dowych聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marii85

No a ty dzwonilas do niej? Pokazywalas jej to? Jak ona sie ustosunkowala do tematu twarza w twarz? Ja ide w pon na usg i we wt na wizyte. Podstanowimy Z lekarzem czy usuwac juz czy czekac.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc poznan

Nie dzwoni艂am,bo ja nie mam 偶adnych powikla艅. Na聽elastografii wychodzi wszystko okej p贸ki co (zwykle usg nie jest w stanie tego ocenic) ale lekarz zaleca usuni臋cie bo podobno w kazdej chwili mo偶e si臋 co艣 sta膰 u kazdej z nas a oni nie mog膮 powiedziec kiedy albo zagwarantowac 偶e akurat w danym przypadku b臋dzie dobrze. Nie widz臋 potrzeby rozmawiania z ni膮,bo wystarczaj膮co ju偶 zepsu艂a jak nie w moim przypadku to w wielu innych i nara偶a nas na ogromne koszty zwi膮zane z wizytami u lekarzy i usuwaniem tego. Co mo偶e powiedziec prosto w twarz? Pewnie si臋 wszystkiego wyprze jak do tej pory聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marii85

Moze i tak. Ja mojego zapytalam wprost. We wtorek bede po kontroli to dam znac.聽

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋