Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalena lena lena

Jak wysyłać paczkę

Polecane posty

Gość magdalena lena lena

Niedawno zamówiłam w sklepie internetowym rzecz ale okazała się uszkodzona chcę zwrotu pieniędzy, na stronie pisze że muszę rzecz odesłać z fakturą i opisanym problemem. Ale nigdy nie słałam nigdzie paczki więc nie wiem wielu rzeczy. Np. czy pudełko kupię na poczcie ile kosztuje. Czy zakleić można zwykłą taśmą klejącą czy czymś lepszym i gdzie to kupić. Czy adres mam napisać flamastrem i swój też, gdzie umieścić adres sklep-u a gdzie swój żeby nie pomylili tego? Czy trzeba wypełniać jakieś coś? Ile kosztuje paczka poniżej kilograma do wysłania?

Gość gość
weź karton po butach lub te opakowanie, w którym otrzymałaś towar, karton owiń szarym papierem (chociaż to nie jest wymagane), taśma zwykła szeroka, adres wypisujesz na kwitku, który dostaniesz na poczcie. cenę sprawdzisz na stronie internetowej poczty

Gość gość
a to na poczcie nie można kupić opakowania? myślałam, że na poczcie sie pakuje paczki

Gość gość
Mozna kupic, ale sa bardzo drogie.

Gość gość
Można kupić na poczcie. Na poczcie zapytaj, jak ja ostatnio wysyłałam paczkę za granicę to pani wszystko mi wytłumaczyła gdzie co i jak, jeszcze mi dała papier na to,żebym jeszcze raz paczkę owinęla. bardzo miło

Gość Karolina

Wysyłam przez świetną stronę Zlapkuriera.pl Kurier przyjedzie zawsze do mnie po paczkę praktycznie na następny dzień paczka jest u mojego Klienta. Jak się z nimi współpracuje, to można też zamówić darmowe foliopaki i koperty. Super sprawa. Jak do tej pory się nie zawiodłam  i polecam.