Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość balbapola

Brak okresu biały śluz i bóle podbrzusza a ciąża

Polecane posty

Gość balbapola

Witam około16.09 miałam mieć okres nie dostałam a zamiast jego leciał mi biały śluz przez pare dni, miałam bule podbrzusza ale nie takie jak w czasie miesiaczki .6.10 dostałam okres byłam u lekarza ale mnie nie zbadał bo była bardzo obfita mam przyjsc 18 bo nie wiadomo czy to krwawienie czy miesiaczka powiedział że moze byc to ciąża ostatni okres miałam od 13-17.08

Gość manamu
hej:) ja mam podobną sytuację kochałam się z chłopakiem i doszło do wytrysku w środku w dni płodne również miałam bóle podbrzusza i jajnika oraz piersi czekałam na okres i 2 dni się spóźnił ale potem się pojawił i trwał 2 dni w tym czasie zrobiłam test i był negatywny co prawda nie z rana . Okres się skończył a piersi mnie nadal bolą a dokłądnie sutki i mam zgagę.

Gość balbapola
kiedy test robiłas najlepiej jest 14 dni po stosunku zrobic ja obawiam sie ze zrobiłam za wczesnie ale nie wiem kiedy doszło do zapłodnienia z moim nazeczonym kochamy się czesto

Gość manamu
zrobiłam 19 dni po stosunku ...w dniu kiedy miałam to krwawienie.ja się nie nastawiam na ciąże tylko właśnie nigdy mnie nie bolały piersi po okresie