Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KobietaNagietka

Czy którejś udało się zajść w ciąże w I cyklu starań

Polecane posty

Gość KobietaNagietkaAUTORKA
Współczuje bardzo... I rozumiem Twój strach... Ale myślę, że chyba warto spróbować...?

Gość gość
Mi też się udało zajść w pierwszą ciążę w pierwszym cyklu starań (tylko, że ja brałam clostilbegyt), i również tę ciążę straciłam;( i było mi bardzo ciężko ;( ale od 2 cyklu znowu próbowaliśmy. I udało się w 4 cyklu starań :) ( również z clostilbegytem) Bardzo się bałam, że sytuacja się powtórzy, ale wszystko było dobrze, i teraz mam śliczną córeczkę :)

Gość gość
Pierwsza ciąża 1 cykl Druga ciąża 2 cykl

Gość gość
Warto, tyle że najpierw muszę uporać się ze strachem...może poczekam jeszcze miesiąc:))i może tym razem się uda

Gość gość
pierwsza ciąża wpadka po 1 razie stosunku przerywanego, druga ciąża w pierwszym cyklu starań :)

Gość gość
Nam też się udało. Pierwszy miesiąc, trzy razy w dni płodne i to jeszcze jak się okazało, przy macicy dwurożnej - obecnie 23 tydzień ciąży.

Gość gość
2 razy zaszlamw ciaze w 1 cyklu staran. nie patrzylismy kiedy plodne, kiedy nie, po prostu seks kiedy byla ochota i sposobnosc.

Z tego co czytam to się okazuje, że co druga zaszła od razu, a ja myślałam, że nie tak łatwo zajść... :)

Ja za kazdym razem odrazu zaszlam w ciaze. W ciaze zachodze latwo bez problemow niestety mam problem z utrzymaniem :/

Teoretycznie wiele się naczytałam, ale w praktyce jestem zielona w tym temacie :)

Kobietki a jak to było u Was z okresem w ciąży? Od razu nie dostałyście czy może miałyście normalnie? Mama mojej przyjaciółki dowiedziała sie o ciąży w 3 miesiącu, bo miała normalnie okres...

Ikróliczek - masz dzieci? Czy niestety każdą stracilaś... ?

Gość vanja83
kroliczek zrobilas sobie ta bete?:)

może warto dalej próbować? :)

Gość vanja83
warto warto, tyle ze ciezko sie przelamac i uwierzyc, ze nastepnym razem bedzie juz dobrze...

Gość gość
Moja znajoma zaszla w 1 cyklu. Musiala szybko zajsc w ciaze. Jak na zawolanie doslownie :D

Hej Vanja jeszcze nie. Nie wiem czy jest senns wczoraj pisalam o plamieniach dzis mam normalny okres... Chyba to nie byla ciaza tym razem

Gość vanja83
a tak ogolnie okres masz regularnie?

Gość gość
współczuję, mnie wczoraj polał brzuch jak na okres, ale jeszcze tydzień mam nadzieje, że ze stresu nie dostane wcześniej (trudna sytuacja w rodzinie i przez to mam dużo stresu). Nie lubię @ ;)

bolał* oczywiście miało być i to wyżej pisałam ja.

naprawdę przykro mi. Zauważyłam że wiele Kobiet, również na innych topikach pisze, że zaszły ale straciły ciążę. Naprawdę tak ciężko jest utrzymać ciąże?

Tak ja mam regularnie, myslalam ze to ciaza bo zadnych objawow na okres tylko bardziej na ciaze byly ale to chyba urojenia byly za bardzo sie tym wszystkim przejmuje.

Gość ohoho
3 ciąże, każda za pierwszym podejściem, ale niestety jedna z nich stracona

Ale z drugiej strony... Nie da się nie przejmować :)

Gość vanja83
stres tez ma wpływ na okres, nie mozesz sie tak stresowac i zacząc myslec pozytywnie!! w przeciwnym razie predzej wpadniesz w depresje niz zajdziesz w ciaze, a jak zajdziesz nie bedziesz umiala sie nia cieszyc! Zrobci esobie przerwe, na sile nic sie nie udaje.... Nagietka, kiedys myslalam ze nie, dla mnie po prostu zachodzilo sie w ciaze i rodzilo, tyle ze moze wczesniej o poronieniach sie nie mowilo glosno, albo mowilo tyle ze dopoki sama nie znalazlam sie w takiej sytuacji nie zwracalam na to uwagi. Taka strata boli niemilosiernie, bo choc nie bylo ono planowane bylo moje i pokochalam je cala soba...wmawiam sobie, ze tak widocznie musialo byc...

Gość gość
ja też zaszłam 3 razy za pierwszym podejściem, pierwsza ciąża poroniona w 6 tc. Trzecia właśnie trwa :-) widzicie, ile kobiet szybko zachodzi? To nie jest tak do końca super, bo trzeba bardzo uważać z taka płodnością, a i za łatwo chciałam się trochę postarać o tę ciążę.

Gość gość
Po prostu na tematach dla staraczek piszą staraczki, czyli te które nie od razu zaszły a tutaj jest odzew ze strony kobitek które jak w pytaniu- zaszły szybko.