Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KobietaNagietka

Czy którejś udało się zajść w ciąże w I cyklu starań

Polecane posty

Gość gość
jeden miesiąc kochaliśmy się codziennie bez zabezpieczenia i zaszłam, zaczeliśmy zaraz po okresie, kolejnego już nie dostałam :)

Gość gość
moja siostra po jednym seksie zaszła przy nieregularnych okresach. ja mam regularne zaszłam w pierwszym cyklu ale np. moja kuzynka już w 7 cyklu starań, różnie to bywa, ale teraz mi się przypomniało że kumpela tez po miesiącu już była w ciąży, mi się wydaje że to jednak zależy od pary, ale dużo zachodzi od razu

Gość KobietaNagietkaAUTORKA
rozumiem, ale zdziwiłam się, że aż taki odzew, że aż tyle zaszło od razu. :) Rozumiem, że taka strata boli, chociaż powiem szczerze, że nie przeżyłam i nie jestem nawet w stanie sobie wyobrazić co taka Kobieta czuje 🌼

Gość gość
własnie autorko dużo par zachodzi bardzo szybko - w 1,2 cyklu starań - większość właśnie szybko zachodzi. pary które nie moga zajść, lecza się itp - o tym się rozmawia, pisze na forach dlatego wydaje się że tych jest więcej, ale to złudzenie (jest ich dużo ale znacznie więcej łatwo zachodzi)

Gość gość
ja znam obecnie 4 pary które oczekują na dziecko - 3 pary w 1wszym cyklu starań, 1 para po ponad roku... o tych 3 parach nikt nie rozmawia, a tej 1 wszyscy pytają, rozmawiają, tak to już jest.

Gość gość
zobaczcie choćby na kafe - po co mam zakłądać temat "zaszłam w 1wszym cyklu" natomiast jak ktoś ma problem z zajściem to zakłada temat "nie możemy zajść od 2 lat) żeby się podzielić z innymi kobietami tym samym problemem, wymienić radami, wspierać. Dlatego się wydaje że tych co mają problemy z zajściem jest więcej.

mnie się udało w pierwszym cyklu, jestem właśnie w 7 tygodniu ciąży :) w tygodniu płodnym kochaliśmy się codziennie.

Gość vanja83
pamietam, ze tez w pierwszym cyklu zaszalam...zle obliczylam sobie dni plodne:)

Gość aga1990aga
Mi się udało zajść w pierwszym cyklu :) Nawet się specjalnie nie staraliśmy i nie wiem kiedy miałam dni płodne. po prostu przestaliśmy się zabezpieczać :) Teraz jestem w 19 tygodniu ciąży :)

Gość bedemama
nam też się udało w pierwszym cyklu starań :)miesiączki nieregularne więc wyliczenia dni płodnych też różne :) ale za to ile przyjemności jak nie było pewności kiedy te dni dokładnie są :) teraz jestem w 23 tygodniu ciąży, a w moim brzuchu maleńki synek chyba robi fikołki :) w związku z nieregularnymi cyklami pierwszy test zrobiłam w pierwszym możliwym terminie wystąpienia miesiączki - test był negatywny, a 4 dni później wyszły dwie bardzo wyraźne kreski. Następnego dnia zrobiłam beta hcg i mąż odbierał sam wyniki :) super sprawa dla faceta był najbardziej dumnym facetem na świecie :)

Gość gość
Pierwszy cykl, jeden stosunek i ten szkrabus sobie smacznie spi:)

rozumiem, że rozmawia się o problemach, dlatego chciałam się zorientować i widzę spory okres. Ciekawe w takim razie czy ja dostane okres za 7 dni ;)

spory odzew* miało być :D

2-3 dni do planowanego dostania @. Niby o tym nie myślę, niby nie chcę, a jednak co chwilę mnie dopada ta myśl. :(