Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda mamusiaaaaaaaaaa6

strasznie zle sie czuje jestem 8 dni po cesarce to normalne

Polecane posty

nie mam wcale apetytu, boli mnie zoladek, brzuch i rana. masakrycznie bola mnie plecy. jestem caly czas na apapie(jak wogole pomaga) karmie piersia i mam za duzo w dodatku pokarmu. do tego strasznie sie poce, i mam czasem dreszcze . isc do lekarza? dzisiaj bylam na sciagnieciu szwow i rana goi sie ladnie...dlaczego sie tak czuje;( tylko bym spala caly czas.

Gość gość
coś jest nie tak, powinnaś iść do lekarza

Gość gość
Ja też się tak czułam. Tyle że żołądek mnie nie bolał-powinnaś stosować lekką dietę.

Gość gość
moze sie wdalo jakies zakazenie. ja tez tak mialam. do tego wszedzie kuly mnie jakies dziwne kolki. bez antybiotyku sie nie obeszlo. zbadaj krew!

czuje sie jak chodzacy wrak, wszystko bylo dobrze w szpitalu, wyszlam 2 dni temu a na wyjscie mialam usg, macica prawidlowo sie obkurczala. kiedy bedzie lepiej?:(

a mam isc do swojego pediatry? czy do ginekologa?

Gość gość
pediatry :D:D:D:D dobra jesteś!!! do ginekologa idź!!

dobra nie smiejscie sie, zadzwomie dzisiaj do ginekologa akurat przyjmuje

Gość gość
ja po cc leżałam 3 tygodnie w szpitalu

jescze jedno, dzisiaj przychodzi do mnie polozna na wizyte, czy jesli ja jej powiem co mi sie dzieje to ona moze na antybiotyk wystawic recepte? bo jesli tak to moze nie bede musiala isc do tego lekarza bo sie na silach kompletnie nie czuje

Gość gość
ja wyszlam ze szpit w 4 dobie po cearce, a w 6 ddzien juz bylam na zjezdzie na podyplomowce, od razu doszlam do siebie, od razu wzystko sama robilam w domu, i przy dziecku,nic ie nie dzialo, ale jedna w szpit po cearce jak ja wychodzilam, a ona byla juz 5 dzien po nadal nie wtawala z lozka, wiec chyba kazda inaczej odczuwa, skonsultuj to

Gość gość
powiedz położnej. nie wiem czy będzie moga wystawić ci receptę, ale na pewno coś doradzi. tylko nie daj się spławić tekstami "że to normalne" , jeśli ty czujesz, że coś jest nie tak.

Gość gość
położna ci nie wypisze recepty. Jeśli masz dreszcze i sie pocisz to sprawdź tempereturę! a jesli masz tempereturę i to jest cos n ie tak. Koniecznie powiedz o tym położnej! Może zamów wizytę domową swojego rodzinnego jeśli nie możesz iść.

tez mam zjazd w ten weekend ale napewno sie na niego nie wybieram, zobacze co mi powie polozna, jak nic nie da to po niej pojade do ginekologa

Gość gość
sprawdz czy w piersiach nie ma guzków czyli zastoju mleka tzn wymacaj.

Gość gość
nie jest tak źle skoro masz siły siedzieć na kafe ;) ja dochodziłam do siebie po cesarce 3 tygodnie, potem było względnie, choć jeszcze czasem pobolewało, spokojnie, 8 dni to jeszcze masz prawo różnie się czuć a jak apap nie pomaga to kup ketanol

pisze z telefonu bo do laptopa to nawet mi sie wstawac nie usmiecha, z reszta obok spi zarloczyny noworodek(moja corcia) mam guzki w jednej-tej co nie karmilam akurat.

Gość gość
ja mialam dwa razy w ciagu pierwszego msca stan podgoraczkowy, dreszcze z powodu zastoju w piersi- piers bolala, byla twarda, goraca, byly guzki, wiec to moze od tego masz te dreszcze, pomagal apap, odciaganie mleka i przystawianie czeste syna

Gość gość
Jeśli nie masz gorączki, to chyba nic takiego sie nie dzieje.. Uważaj na zastoje e piersiach, bo of tego tylko moment do zapalenia piersi, a to nic przyjemnego.. Jesteś tylko 8 dni po operacji, więc gorsze samopoczucie, osłabienie jest normalne. Odzywiaj się zdrowo i lekkostawnie, śpij i wypoczywaj ile mozesz. Ja po sn też się okropnie pocilam, polozna mówiła że to po porodzie normalne - organizm wydala nadmiar wody, która jest gromadzona pod koniec ciąży. Ale jeśli cokolwiek Cię niepokoi to lec do gina, lepiej dmuchać na zimne. Trzymaj się, zdrowka dla Ciebie i Malenstwa :)