Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PLEC DZIECKA planowanie Czy ktoras z was marzy o posiadaniu

Polecane posty

Gość gość
zadne bzdury. za pieniadze kupisz wszystko. i nie mowie tu o Polsce a Hameryce. byl o tym kiedys dokument "dzieciecy biznes" czy jakos tak

Gość gość
Ja bym chciała mieć pięcioro i wszystkie niespodzianki. Chociaż idealnie byłoby gdyby wśród nich znalazły się choćby jedna dziewczynka i choćby jeden chłopiec, tak dla równowagi, bo uważam że każdej mamie miło jest mieć córkę, a każdemu ojcu syna, ze względu na zainteresowania i wspólne tematy.

Gość gość
http://www. itvl. pl/news/dziecko-na-zamowienie link dla niedowiarkow. usunicie spacje

Gość gość
ojejku, no wiem o tym ze takie praktyki (w ramach plec na zyczenie, bo taki jest kaprys rodzica a nie z przyczyzn zdrowotnych) sa stosowane ale NIELEGALNIE!!! poza tym p[rzy tej metodzie istnieje potezne ryzyko uszkodzenia plodu, orientuje sie w tym temacie

Gość gość
a ja jako autorka tego postu absolutnie nie mialam na mysli zadnych z tych metod, a mowiac o zaplacie nie mopwilam o kwotach tysiecy dolarow a o 100-200 zlotych, ludzie ale jak mowilam temat zamknelam wiec zadnych informacji mnie udfziele

Gość gość
skoro zakonczylas to sie wiecej nie udzielaj. jeszcze jakas zdesperowana uwierzy i bedziesz sie bujac za jej hajs. skoro to takie odkrycie to drozej byscie sie cenili ;)

Gość gość
udzielam sie bo widze ze caly zcas ktos cos pisze idiotko. Bujac top ty sie ebdziesz jak ci sie 5 chlopakow porodzi bo nie bedziesz mogla w dziewczynike trafic albo na odwrot (pewnie zaraz napiszesz ze juz masz parke hahahaha) mhm. powtarzam, wiec debilu, zapamietaj imie na A. zesrasz sie z zalu ze mi nie wierzylas, a ja bede sie z ciebie smiac...!

Gość gość
Ja chce córkę! Mam 2 chłopców!pomóż mi!

Gość gość
tak sie sklada ze ja w planach mam adopcje ;)

Gość gość
zdrowie dziecka jest najważniejsze a nie płeć, ktoś wyżej napisał że synek jak się urodzi to będzie miał lepsze życie łatwiejsze bo chłopcy mają łatwiejsze co za bzdura a alimenty jak znacie jakąś idiotke to będzie musiał płacić do końca życia

Gość gość
marcopolo28ss@wp.pl to moj adres meilowy. Informacji na ten temat bede udzielac w grudniu. ta metoda jest najprostsza na swiecie, nie wymaga absolutnie zadnego wysilku. Jedyne czego bedzxiecie potrzebowac to dokladna data urodzenia wraz z godzina.