Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PLEC DZIECKA planowanie Czy ktoras z was marzy o posiadaniu

Polecane posty

Gość czarneoczymam
Ja mam 2 chłopców, a teraz marzy mi sie córeczka.

Gość gość
znam metode, 99,9% sprawdzalnosci

Gość gość
jaka to metoda? zdradzisz?

Gość czarneoczymam
Ja słyszałam o tym, że przed owu. dziewczynka a w owulację chłopiec. W tym miesiacu był stosunek w 10 dc. , a owu była w 12 lub 13 dc. Monitoring cyklu miałam robiony. A ty jaką znasz metodę?

Gość gość
z owulacja metoda ta nie ma nic wspolnego...tym bardziej ze ta metoda nie daje 100 procentowej gwarancji. Metoda o ktorej mowie owszem.

Gość czarneoczymam
No to jaka to metoda?

Gość gość
ta, już ci powie, na pewno.

Gość gość
nie pisalam tego postu dla ludzi ktorzy z nudow chca zaspokoic swoja ciekawosc tylko dla par, ktore sa asbolutnie zdesperowane by posadac dziecko okreslonej plci.

Gość czarneoczymam
Ja bardzo marze o corce, mam 2 wspanialych synkow wiec chyba nic w tym dziwnego, ze tym razem chialabym córke!!!

Gość gość
K. Wójcik "Chłopiec czy Dziewczynka" przeczytajcie tę książkę

Gość czarneoczymam
Przeczytalam ta ksiazke, ale zastosowalam sie do kalendarza chinskiego, stosunek przed owulacja... 3 dni przed a czy zajde to niedlugo sie dowiem.

Gość gość
z tej strony autorka tego postu. nie chodzilo mi o te ksiazke, nawet jej nie znam. Ta metoda polega na zupelnie czyms innym. kalendarze chinskie wymarzcie ze swojego zycia bo to glupoty. sprawdzaja sie 50 na 50 % ja wg niego np ppiowinnam miec corke a mam syna. ale to jeden z biliona przykladow. Metoda o ktorej mowie GWARANTUJE!!!! powtarzam GWARANTUJE okreslona plec

Gość gość
ale z was głupie baby, mamy dwie córki, z tego jedną chorą, dzisiaj z perespektywy czasu widzę że najważniejsze jest żeby dziecko było zdrowe, a nie żeby było określonej płuci.

Gość czarneoczymam
No to zdradź tą metodę.Jeśli twierdzisz, że sukces jest pewien.

Gość gość
lepiej mieć synów bo chłop ma lepiej w życiu!!! łatwiej mu w kazdej sferze życia!

Gość gość
na pewno nie zdradze tego pomyslu ot tak bo ktos jest ciekawy. ten temat kieruje wylacznie do kobiet ktore sa absolutnie zdesperowane by posiadac dziecko okreslonej plci. nie zdradze tez pomyslu zupelnie za free, ale gwarantuje zwrot pieniedzy w razie gdyby (a taka ewentualnosc wynosi jeden na bilion) efekt byl inny od zamierzonego.

Gość które imię ładniejsze
gościu wyżej - hahahahah, ale rozumiem, że masz nadzieję iż będzie tu kilka zdesperowanych i naiwnych 🖐️

Gość Anutkaaaaaaaaaaa
Puknij się w głowę ty powyżej .... :) Dajecie się nabrać na te głupoty?? Kasę chce wyłudzići tyle ;)

Gość ginpoł
hahahah:d jest taka metoda - ADOPCJA. kochana nie ma takiej metody ktora daje 99% i pisze to ja przyszła ginekolog położnik :) pzdr

Gość gość
przyszla pani ginekolog i poloznik to sie pani jeszzce moooocno zdziwi!!!!! :) o tej metodzie bedzie za jakis czas bardzo glosno i wszystkim sceptykom zrobi sie baaardzo lyso :)

Gość gość
kto chce komu zalezy odezwie sie, kto niedowierza-jego sprawa i jego ogromna strata....

Gość gość
nie dowierza mialo byc

Gość gość
nie rozumiem po co założyłaś ten post jak i tak nic nie chcesz powiedzieć jaja sobie robisz droczysz sie z nami tylko albo mówisz albo ciach bajera bo bez sensu takie glupie pisanie ! i zaśmiecanie forum!!

Gość gość
idzcie na forum baby boom, tak dziewczyny planuja i narazie jest 100% skutecznosci.

Gość gość
daze do tego by podac meila zainteresowanym. ale te zainteresewone musza sie pojawic poki co nie ma...

Gość gość
szukaj naiwnych gdzie indziej.

Gość gość
o Jezu :):):):) ja naiwnych nie szukam. szukam kobiet, ktore podobnie jak ja kiedys sa zdesperowane by miec corke lub synka....napewno nie zalezalo mi na tym by by tak postzregana/...wiec w tym momencie zamykam ten temat. nie chcecie wiedziec to szkoda...zapamietajcie tylko imie na A...kiedys o tym czlowieku (nie zdradzam plci) bedzie glosno, bo to ta wlasnie osoba opracowala rewolucyjna metode... bedziecie sobie neizle pluly w brode ze nie skorzystalyscie z szansy ktora chcialam wam dac. Zegnam

Gość gość
jest taka metoda. idziesz do lekarz, zapladniasz komorki in vitro, wybierasz te ktore genetycznie odpowiadaja jako chlopiec lub dziewczynka. masz nadzieje ze sie przyjmie. cos takiego gdzies juz jest stosowane. dodatkowo moga tak zamieszac ze bedziecie miec samych blekitno okich blondynow lub co sobie zazyczycie

Gość gość
jest taka metoda. idziesz do lekarz, zapladniasz komorki in vitro, wybierasz te ktore genetycznie odpowiadaja jako chlopiec lub dziewczynka. masz nadzieje ze sie przyjmie. cos takiego gdzies juz jest stosowane. dodatkowo moga tak zamieszac ze bedziecie miec samych blekitno okich blondynow lub co sobie zazyczycie xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx wierutna bzdura. owszem taka metode sie stosuje ale TYLKO i WYLACZNIE jesli wskutek konfliktu genetycznego rodzicow istnieje zagrozenie wystapienia wad genetycznych u konkretneuj plci. i takaie cos musi buyc udokumentowane. nie am nigdzie tak ze sobie wybierasz plec u za pomoca selekcji komorek laboratoryjnie, ludzie co za glupoty