Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rondel23

Traktuję ją jako kogoś tylko na chwilę przejściowego

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia ææ
gosc - to jedna z opcji jaka zlosliwy los moze podsunac.

Gość Rondel23
Napisałem, bo się z tym męczę.

Gość gość
to najbardziej ze sprawiedliwych opcji

Gość evil
mysle , ze tak sie dzieje często.. przewaznie jakis nieudacznik znajdzie jakas szczera , miła dziewczyne, ktora pokocha go i to go dowartosciowuje ale nie ma nic wspolnego z miloscia

Gość gość
widzisz cały czas się łudziłeś, a jesteś gorszy cały czas to smutne

Gość Zuzanna Amelia ææ
Nie. Taka opcja stwarza nieszczesliwe dzieci z patologicznych domow gdzie rodzice nie kochaja ani tych dzieci ani siebie wzajemnie.

Gość gość
to Polska wiec nieudaczników nie brakuje

Gość gość
to trzeba mieć wybitny talent żeby każda laska olewała gościa.

Gość gość
W tym twoim rondlu jest taka puuustka, że aż przykro się robi. Twoja dziewczyna to powinna cię palnąć w ten pusty rondel, ale tak porządnie, bez znieczulenia. Dopiero wtedy byłaby jakaś sprawiedliwość na tym świecie.

Gość Rondel23
Olewały mnie, bo jestem niezbyt urodziwy i mało męski (chudy okularnik z włosami do ramion, garbaty). Chciałem poderwać koleżankę z roku, ale mnie spławiła. Została mi więc ona.

Gość gość
no i nie masz jaj zapomniałeś dodać

Gość gość 20_03
Chudy, brzydki, garbaty, ale lachona rodem z rokładówki ckm to by chciał. Typowy samiec.

Gość gość
wcale nie typowy samiec, typowemu samcowi taka się należy :p a to jest typowy polaczek

Gość gość 20_03
Superlachona chciałby każdy. Dlatego ja nie będę z żadnym, nawet z najbrzydszym, bo i dla takiego będę ,,średniawym byle czym", mimo iż do brzydkich nie należę.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Za marzenia nie karaja. A swoja droga pokazcie mi jedna osobe , ktora marzy o jakims orazajacym , aseksualnym , odpychajacym partnerze/parnerce

Gość gość 20_03
Moje słowa trochę głupio zabrzmiały ,,nie będę nawet z najbrzydszym" - jakby to był jaki rarytas. Chodziło mi o to, że nawet taki facet zawsze będzie marzył o idealnej pani z p***ola.

Gość gość
Ja to tam wejde w zwiazek tylko z prawdziwym przyjacielem - klucz do sukcesu;)

Gość Zuzanna Amelia ææ
gosc 20..03 A Ty o kim marzysz ?

Gość gość 20_03
Już o nikim. Chciałam kogoś na swoim poziomie urodowo-intelektualnym, kogoś pasującego do mnie, ale już mi się odechciało.

oczywiscie jak to zwykle przy takim topiku, pasztety zaczynaja atakowac piekne/ladne kobiety, wyzywac od lal, pudernic, pustakow itp itd...zal d**e wam sciska, ze istnieja piekne i inteligentne kobiety.

Gość hejter nr 1
styl pisowni - jak u kafeteryjnego rondla nick - sugerujący maciusia sytuacja z laska - taka sama macius zaloguj sie ;)

Gość gość
Straszne podejście. Lepiej już być samemu niż spotykać się z braku laku. Nie wyobrażam sobie jakim trzeba być egoistą, żeby tak traktować drugiego człowieka. Przykre jest to, że najlepszą i właściwie jedyną skuteczną terapią dla takiego osobnika jest tylko i wyłącznie odwrotność sytuacji, w której ktoś wykorzysta go w identyczny sposób a potem bez oporów porzuci dla kogoś lepszego.

Gość gościona
a ja mam tak w druga strone - ktos jest mna zainteresowany a ja.... chpc moze nie jest. Ale wiem z w miare wiarygodnego zrodla (moja mama z ktora rozmawial i widziala, jak on na mnie patrzy),, ze jednak jest. A ja chyba nie :( Szkoda, ze nie zawsze sie od razu trafia na swego :(

Gość gość
ja uważam, że sugerowanie się opinią kogoś znajomego czy np mamy/taty to głupota. Bo ludzie rożnie się zachowują w towarzystwie a inaczej jak sami. Prawda taka, że wszystko można samemu dostrzec bardzo szybko, tylko pytanie czy się chce to wiedzieć:)

Gość gościona
szkoda, ze zeby spotkac dzisiaj czlowieka w miare po ludzku traktujacego nas to najlepiej jesli ten spotkany bylby w nas zakochany... zreszta niewazne, moze ja taka mimoza jestem faktycznie, jak twierdzila moja nauczycielka wredna z podstawowki :o

Gość gość
do tej wyżej.weż napisz o co ci chodzi, bo nie kumam.