Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy warto sie brac za dziewczyne 21 letnia samotną z dwojka dzieci

Polecane posty

Gość Dziewczyna wyzwolona
Szkoda mi czasu na nie swojego dzieciaka

Gość gość
No cóż, jeżeli byle kto nie ma szans na nic lepszego to niech się wiąże z byle kim.

Gość gość
czy warto byc z facetem ktory decyduje zdaniem innych ?

Gość Dziewczyna wyzwolona
A czy ona by była wstanie zrobić dla niego to samo ? Nie wydaje mi się

Gość gość
jak sie kocha to sie wie jak sie nie kocha to powstaja takie wypociny czyli sprawa jasna

Gość gość
No to ja mam inne spojrzenie na te sprawy. Nie uważam dziecka za ,,nie swoje", bo jest moje. Czuję się jak ojciec, czuję się odpowiedzialny za nie tak samo jak za pozostałe moje dzieci. W mojej rodzinie funkcjonuje mama, tata i rodzeństwo. Wszyscy nosimy jedno nazwisko i mało kto orientuje się jaka jest prawda.

Gość gość
Przede wszystkim zadaj sobie pytanie, czy ją kochasz i czy jesteś w stanie pokochać jej dzieci.

Gość gość
zastanów się czy będziesz dobrym i odpowiedzialnym tatą dla tych dzieci bo żeniąc się z kobietą z dwójką dzieci stajesz się odpowiedzialny też za dwójkę dzieci, za ich wychowanie, opiekę nad nimi itd.

Gość gość
a ile ty masz lat???

Gość gość
I tak kiedyś usłyszysz - Daj mi spokój, nie możesz mi rozkazywać bo nie jesteś moim ojcem c***u! :D

Gość gość
,,I tak kiedyś usłyszysz - Daj mi spokój, nie możesz mi rozkazywać bo nie jesteś moim ojcem c***u! smiech.gif" Ja nie usłyszałem tego nigdy i nigdy nie usłyszę. Wiem, jak wychowałem dziecko.

Gość gość
Poczekaj do sytuacji krytycznej, konfliktu, czegoś co dzieciaka będzie przerastało :-)

Gość gość
omijaj takie z daleka ty bedziesz dzieci pilnowal a ona bedzie sie dymac na dyskotekach nie badz frajer !

nigdy nie będziesz dla niej ważny mając swoje dziecko mogloby być ci trudno, a co tu dopiero mając nie swoje dzieci, czasem jak ma się faceta i z nim dziecko, to sie udaje, że kobieta kocha wszystkich tak samo, choć różna miłością, ale jak kobieta jest samotną matką to jest zobowiązana bardziej dbac o komfort dzieci, bo obcy facet im włazi do domu no i ona nigdy nie pokocha cię całym sercem będziesz na 3 planie, jeśli nie dalej

Gość gość
Sytuacji krytycznych w wieku dojrzewania było wiele. Dziecko już jest pełnoletnie i skoro do tej pory było ok to myślę,że tak już zostanie. Wiem też, że biologiczny tatuś próbował nawiązać kontakt. Trochę się tego obawiałem, ale niepotrzebnie. Dziecko jasno powiedziało mu, że ono ma tatę i nie chce poznawać kogoś, kto całe jej życie miał ją w d...

Gość gość
laska sie puszczała a teraz szuka tatuśka dla dzieci :P powinna szmata żyć w samotności

Gość gość
Zastanów sie raczej nad kwestia finansową czy wyrobiłbys/wyrobisz na dwójkę dzieci + ona ???!!!

Gość gość
no tak bo przecież ona pewnie uważa jak inne kobiety, że to facet ma utrzymywać wszystkich :P Więc autorze szykuj się na utrzymywanie nie swojej rodziny !

Gość gość
Ktoś z rodziny związał sie z samotną matka jaka ona nieszczęśliwa i skrzywdzona przez los była , w nie długim czasie okazało sie że najbardziej to ją interesowała pisanie z innymi,kłamanie, spotykanie sie (nawet podejrzenie było/jest że za kase spala z facetami) i uwaga ale tu bez nowości ciągniecie kasy, a w swojej bezczelności zaskoczyła całą rodzinę ! A najmniej ważne to było dobro jej dziecka ! Całe szczęście że pilnuje jej matka kocha bardzo swoją wnuczkę i loży na utrzymanie jej jak i jej dziecka! Podsumowując gowniara nic sie nie nauczyła !!!

Gość gość
Do dziewczyny z 1 dzieckiem trzeba mieć dużo odwagi a z 2 to trzeba samobójcy . Trochę inaczej z dojrzałymi kobietami ale siksa 21 lat zdecydowanie nie .