Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAKIE TO PEREŁKI WYNAJDUJECIE W LUMPEKSACH

Polecane posty

Gość gość
Wylicytowałam sweter na allegro za 150 zł używany ale sliczny

Gość gosciowa22
Markowe ciuchy, hehe :D Jak chcecie to ja wam do kazdego ciucha metke moge przypiac ;) Zreszta na plazy we Wloszech tez "oryginalnego" Rolex'a z certyfikatem mozna juz za 10 euro kupic :D, ze juz nie wspomne o "oryginalnych" torebkach LV po 20 euro sztuka :P... a pozniej celnicy tylko raczki zacieraja jak na parkingu takich turystow zatrzymuja ;) ... bo mandat to 10-krotna wartosc ORYGINALU" :P Nie oszukujcie sie, tak wlasnie wyglada a 99 procent "oryginalnych" ubran i akcesoriow w Polsce ;) ...to po prostu "oryginalne podrobki":D :D :D ...

Gość gość
masz racje gościowa:D nic dodac nic ująć:D

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość Wylicytowałam sweter na allegro za 150 zł używany ale sliczny , ,, o jprd:D za szamte po kims dac 150zł:D a kto go mial na sobie?:D Coco Chanel czy jakas pijaczyna w Anglii??:D

Gość gość
w lumpleksach nie ma zadnych perełek tylko stare szmaty za gorsze:D x x perełka to moje buty Lv za 1280euro:) a co! raz zaszalałam, poza tym nie od dzis wiadomo,ze w Wenecji wszystko jest kurrrewsko drogie:)

Gość gość
, ze juz nie wspomne o "oryginalnych" torebkach LV po 20 euro sztuka jezyk.gif x x hehe, to prawda, Murzynek najpierw chciał mi wcisnąć za 80 euro torebkę LV,a zszedł do 20:D, ale i tak nie wzięłam, kupilam w butiku za 250euro i to malutką

Gość gość
a ja wam powiem, ze kupilam torebke w lumpie za 25zl a opchnęłam za 380:D to chyba jednak byla perełka:D

Gość gościówa mięsojad
Co ten temat robi w dziale o ciązy i wychowaniu? Porady, jak wychować dzieciaka na materialistę czy jak?

Gość gość
ja dzis gonie do lumpa dostawa byla:D moze jakas perełke kupię:D

Gość gość
nie jestem zadna wielka lowczynia :D, a kiedys kupilam dwa nowe sweterki dla corki z Benetton - nowe z metka , byly na wage po 8 zl/ kg jakos nikt sie na nie nie rzucal itd wisialy sobie na wieszaku

Gość gość
kupowanie w lumpeksach to nałóg. Wiem, bo sama się wkręciłam, najchętniej codziennie bym tam chodziła.

Gość gość
nie tylko lumpkow to sie tyczy:D, ja bym codziennie chodzila do mojego ulubionego butiku a dziewczyny i tak maja nowy towar 1x w tyg:D a sklep w ktorym dziecko ubieram to co 2 dni odwiedzam:D i cos kupuję

Gość margolazlotowlosa
a ja ostatnio w lumpie na marszałkowskiej widzialam aktorke z klanu.kupiła całe nearęcze ciuchow.i była z koleżąnką też aktorką.

Gość gość
ale w tych lumpach na Marszałkowskiej, to same szmaty-nigdy nie widziałam czegoś ciekawego, a w dodatku cena za kilo, to chyba ze 100 zł..

Gość gość
hahah, poprosze ten kilogram bluzki:D jaja

Gość gość
majtki są na wagę? jak to wygląda - prosicie 30 dkg stringów?

Gość gość
Ja ci odpowiem - bierzesz majtki które chcesz kupić, pani kładzie je na wagę i podaje ci cenę.

Gość gość
Eh. Po pierwsze, wiadomo, że bielizny i butów się w second handach nie kupuje. Niechże to do was dotrze, hieny. Po drugie - na wagę, to znaczy, że jak sobie wybierzesz np. spodnie, to je ważą i liczą cene w zależności od tego, ile pokazuje waga...Nie wiem, co was tak dziwi. Ja kiedy byłam mała to było normą donaszanie po kimś ubrań, bo ciężko było cokolwiek dostać. A alergii i problemów skórnych było jakoś mniej - może dlatego, że nie nosiliśmy tylu chińskich barwników.

Gość gość
ja tam kupuje gacie od Armaniego i mam gdzies wasze zdanie:D

Gość gość
a ja mam oryginalne, tak oryginalne torebki Prady, Chanel a wy nie mata, oryginalne sa, naprawdę;)wy nie mata oryginalnych tylko ja mam

Gość gość
Ja tez mam orginalne :-p