Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAKIE TO PEREŁKI WYNAJDUJECIE W LUMPEKSACH

Polecane posty

Gość gość
To błysnęłaś tymi ekskluzywnymi majtkami. Może ta plamka to g***o było?

Gość gość
nieważne co to było. pralka wszystko wypierze

Gość gość
bo ja lubię metkami świecić:), jak mam rozbieraną randkę facet mysli,ze jestem dziana bo mam figi Ck, a ja tylko 1300zł zarabiam:)

Gość gość
co za zawistne babska, już się zaczynają podszywać. ciekawe czy wasze majtki po pierwszym założeniu są bez skazy. wszystko jedno czy nowe czy nie a w second handzie jakość lepsza

Gość abecedeefge
a ja ubieram sie w lumpach, za 300zl m-cznie mam same firmowki, kazdy mysli, ze mam full kasy majac plaszcz i torebke Chanel, spodnie Armaniego, troche tombaku na szyi i wygladam jak gwiazda:)

Gość gość
W życiu bym nie założyła nic używanego, a noszenie używanej bielizny to porażka ;-)

Gość gość
co was obchodza moje gacie?, staniki tez kupuje, bo maja dobre push-upy, skarpety, no dosłownie wszystko i dla meza tez, kupilam mu garnitur na wagę Armaniego za 18zł:)

Gość gość
i garnki tez na wagę kupuję, bo i takie rzeczy u nas maja:D, za 2kg garnka zaplacilam 14zł a wygladaja jak Zepptera

Gość gość
Dobry temat, można się pośmiać :-P

Gość gość
ostatnio moja siostra wyczaiła torebkę louis vuitton za 30zł, sprzedała ją za 1500zł na allegro ;)

Gość gość
a z czego tu sie smiac:), mam luksusowe rzeczy za gorsze:) to ja zwas moge sie smiac,ze przeplacacie, a po kilku razach wasze drogie ubrania tez wygladaja jak z uzywaka:D

Gość gość
ja tam kupuje wszystko w uzywaku, od stop do glow, bielizna tez jak jest w moim rozmiarze:),tylko maz sie wkurzyl jak mu przynioslam bokserki Armaniego uzywane, myslam,ze bedzie szczśliwy:(

Gość gość
one maja te swoje "perelki", ktorych nikt inny nie ma bo to stare szmaty, z poprzednich sezonow i nikt normalny tego juz nie nosi :D Szmaty sie wywala a bieda pedzi do bieda shopow :D i swieci potem "perelkami" :D

Gość gość
A gdzie mieszkacie? Pytam bo u mnie w lumpeksach samo badziewie.

Gość gość
Ale perelka obsrane majty z CK:-D

Gość 1234aaaaa56
byłam jednego dnia w 5 lumpkach, sama nigdy tam nic nie kupilam i nie kupie, ale ze mialam wolny dzień pojeżdzilam jako towrzyszka mojej kumpelki moje wnioski: - ten towar jest okropny wizualnie(o jakosci nie piszę) - wyglada jakby ktos non stop w tym łaził - w lumpach śmierdzi, a bylysmy podobno w tych tzw"ekskluzywnych", to jak musi byc w tych byle jakich.... - nic nie sie nie podobało, dosłownie nic

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość Ale perelka obsrane majty z CKsmiech.gif x x jasne,ze perełka, a Ty masz gacie Ck? napewno nie masz a ja mam:)

Gość gość
ja lubie ubrania znanych swiatowych marek,ale na takie nowe mnie nie stac wiec kupuje uzywane, ale w bardzo dobrym stanie:)

Gość gość
ale wy jesteście durne przecież to z tymi majtkami to prowo a wy łykacie wszystko...

Gość gość
zadne prowo:) to ja pisalam o majtkach Calvina Kleina, bo kupuje takie, co z tym złego, mala plamka byla, odprawla sie i mam jak nowe:)

Gość 0000000000007
ja kupuje tam tylko torebki, ktore opycham na tablicy i allegro, czasem jakas znajoma kupi torebke za ktora ja dalam 20-30zł a ona 200zł:D bo mysli ze to moja byla od początku:D

Gość gość
ja tam kupuję w lumpach, dzieci mają prawie wszytsko z nich, świetne kurtki puchowe, tuniki, sweterki, w stanie idealnym, dzieci noszą, potem jeszcze sprzedam na allegro i prawie jakbym miała za darmo :) oczywiście nie twierdzę że kupuje to za 5 zł, bo z reguły chodze po dostawie gdzie jest drożej i kurtke next ostatnio kupiłam dla synka za 30 zł ale i tak się opłaca. mam tylko zasade że bielizny i butów nie kupuję. jak ktoś idzie do lumpa taz na ruski rok i myśli że obkupi się w same perełki to nie dziwne że narzeka. Żeby coś znaleźć trzeba tam chodzić regularnie, zaglądać, czasem nic nie kupię a czasem kupię kilka fajnych rzeczy. I lump lumpowi nie równy :))

Gość 0000000000007
lump to zawsze lump:D

Gość fhkshfkjhfkjhf
a ja kiedys w kieszeni plaszcza, za ktory zaplacilam 20zł znalazłam 100 dolarow:) seriom nie wiem jakim cudem nikt tego nie zuwazył:D

Gość fhkshfkjhfkjhf
serio,*

Gość gość
w zeszłym tygodniu kupiłam w osiedlowym second hendzie u pana Zenka torebkę Birkin Hermesa za 8.90 zł- oczywiście miała komplet metek i certyfikat autentyczności, bo inaczej bym nie brała. do tego dobrałam płaszczyk Gucci z metkami za 7.50 i buty manolo blahnika w oryginalnym pudełku za 3.20

Gość gość
czyli same dziadostwo:D

Gość gość
ja ubralam synka na zime, komplet czapka szalik rekawiczki GAPA jak nowy za 10zł, kurtka nexta za 30zł wizualnie tez jak nowa, spodnie za 4 zł ocieplane, mozna???

Gość gość
jak dla mnie używana czapka i szalik, to tak samo niesmaczne jak bielizna