Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 22 lata wyjeżdżam do Warszawy nie mam znajomości

Polecane posty

Gość gość

Dostałem natchnienia i chce się uczyć lecz muszę zarobić na studia gdyż nie miałbym z czego opłacić . Mam trochę doświadczenia w budowlance i chce to rozwinąć . DoUczyć się dwóch języków i spróbować wyjechać za granicę już po studiach. Czy może ktoś wie jak jest z pracą w budowlance w Warszawie ?

Gość gość
spadaj gdzie indziej do Krakowa czy poznania albo wrocka wawa juz przeludniona

Gość viceklita
zapytaj w firmie SKANSKA , z tego co słyszałem to zarabiają min. 4 tys. PLN na budowach a ostatnio SKANSKA buduje chyba wszędzie, taki trend

Nieciekawie a zwłaszcza jak mało umiesz , stawki niewysokie ,kwatery drogie a takich jak Ty przyjezdnych praktycznie bez zawodu dużo .

Gość gość
zima sie zbliza, a ty za budowlanke chcesz sie brac? przeciez teraz zastoj bedzie

Vice klita a Ty wiesz jakie trzeba mieć plecy żeby się do Skanskiej czy Warbudu dostać?

Gość gość
nie tu nie przybywaj

Gość gość
wielu jest tu takich co szukaja pracy, przyjezdnych i miejscowych czym ty sie wyrozniasz wsrod nich? jak chcesz przekonac pracodawcow do siebie? co potrafisz, jakie masz doswiadczenie?

Gość viceklita
w firmie SKANSKA zatrudniają bardzo wiele kobiet na stanowiskach brygadzistów i majstrów, jeżeli masz uraz do kobiet to raczej poszukaj innej firmy !

Gość gość
Kasy mam trochę odłożonej. Myślę że w Warszawie łatwiej będzie znaleźć. Pracowałem ponad dwa lata głównie w budownictwie domów jednorodzinnych ale też pół roku na mostach. Wiem że zima idzie ale gdzie niegdzie praca jest całoroczna no oczywiście przy niekorzystnej pogodzie są dni wolne . Myślałem też o śląsku bo tam też jest duże zapotrzebowanie...

Gość gość
Jeśli chodzi o doświadczenie to mam ale zawsze coś można sobie dodać. Cieśla murarz dekarz czy brukarz nie jestem fachowcem ale jeśli chodzi o projekty domów jednorodzinnych to ogarniam.

Gość gość
Jeśli chodzi o doświadczenie to mam ale zawsze coś można sobie dodać. Cieśla murarz dekarz czy brukarz nie jestem fachowcem ale jeśli chodzi o projekty domów jednorodzinnych to ogarniam.