Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Creed

juz nie podobam się dziewczyną

Polecane posty

Gość Creed

Jako nastolatek zawsze byłem za chudy, chciałem przytyc kilka kilo zeby dotrzec chociaż do normy. Jednak mój wysoki wzrost i ładna twarz sprawaiły, że nie miałem problemu z podrywaniem dziewczyn. Mimo, ze jestem w stosunku do nich nieśmiały, i jedynym miejscem na podryw, dla mnie były i sa nocne kluby, gdzie zawsze wystarczyło poprosu podejść do dziewczyny, a te ochoczo do mnie lgnęły. W końcu niewiadomo skąd i dlaczego, przybrałem brakujące kilogramy, sylwetka stała się szersza, nabrałem masy, na początku mi się to podobało, jednak po pewnym czasie zauważyłem, ze coś się istonie zmieniło. Wraz z cała sylwetką, znacznie przytyłem na szyi i twarzy,,,, źle sie to odbiło na moim powodzeniu u dziewczyn, nie jestem wcale gruby, ale o wiele ciężej jest mi poderwać dziewczyne na klubach, załamuje mnie to bo, jestem już w takim wieku, ze chciałbym znalezc sobie w koncu dziewczyne na stałe, a jak na złość zadna nie okazuje mi większego zainteresowania ....Nigdy sie nie odchudzałem, ale z otoczenia widze, ze to mozolna i bardzo ciężka walka, która czesto kończy się porażką...

Gość gość
dla mnie sie nie spodobales od razu po przeczytaniu samego tytulu tematu :D

Gość gość
mnie też za to samo

Gość Creed
no powiedz, na pewno mam racjonalne wytłumaczenie :P

Gość gość
"dziewczyną" i wszystko jasne

Gość gość
weź słownik i porównaj będziesz wiedział

Gość Creed
racja, nie zauważyłem błędu, sorry, zakładam nowy temat bo rozmowa schodzi na zły tor

nie zauważyłem błędu ooo bo to dla ciebie pewnie nie jest blad :-) inaczej od razu napisal bys poprawnie, to tak tylko gwoli wyjasnienia

Gość Creed
mysle, ze to nie jest wielki bład, bo słowo które napisałem jest równiez poprawne, jednak w innym znaczeniu, co innego jakbym napisał ,,włanczać" zamiast ..włączać",

Gość grafomankaGminna
hehe :D

Gość gość
jezu juz przestańcie sie go czepiac,nie o tym jest jest rozmowa....co z was za idiotki,lepiej sie czujecie jak komus wytkniecie błąd? :O

Gość gość
A ja się nie podobam chłopaką.

Gość grafomankaGminna
Ja też się nie podobam chłopaką, ale dziadką to owszem (z racji wieku) - zwłaszcza jednemu. :)