Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julitkaabcd

Ksiądz tajemnica spowiedź rodzice

Polecane posty

Gość Julitkaabcd
to nie jets prowokoacja!!! Powtarzam po raz ostatni!! Jeszcze raz ktoś wymówi to słowo to jak Boga kocham, pójdę w końcu na policję i zgłosze to. To jest ewidentne pomówienie i obrażanie mojej osoby. Ostatnie ostrzeżenie. Właśnie ściągłam program do wykrywania IP i wiem już skąd piszecie. Nic nie ukryjecie przede mną, tym bardziej, że mam w rodzinie policjanta na wysokim stanowisku, prawie jak komendant.

Gość gość
matka derektor,ojciec zarzadco,ja pracuje jaki fakturzystka..........SPORO PELIKANOW HI HI HI

Gość Julitkaabcd
Sam jestes pelikanem. Właśnie łykam Twoje IP. Uważaj, bo Cię sprawdzam. Za chwilę wam wszystkim powiem skąd jesteście, jak się nazywacie i czyum, się zajmujecie, także okaże się czy wszystkie takie wykształcone i bogate jak to piszą.

Gość andzia lubi miód
napisz mi skąd jestem i jak się nazywam...czekam... aaa i mówi się ściągnęłam a nie ściągłam, dewotko po resocjalizacji buahaha

Gość Julitkaabcd
zaraz ci napiszę, czekaj tylko. Ty wiesz co to jest resocjalizacja? CHyba nie, to ja ci powiem. To sprowadzanie na prostą drogę ludzi, którzy zniej zboczyli, czyli takich jak Ty i cała ta banda niedowiarków, co z kościołem mają tyle wspólnego co ja z szatanem.

Gość andzia lubi miód
oj zgrzeszyłam wyśmiewając się z ciebie...przepraszam...już nie będę...proszę o pokutę, ale taką aby mi w pięty poszło, bo pokusy mną rządzą, nie łatwo się oprzeć...zresztą sama wiesz...szatan czyha na każdym kroku, wczoraj chociażby - wydawało mi się że siedział pod łóżkiem, ale odważyłam się w końcu i zajrzałam...na szczeście to był tylko stary kapeć, którego do roku szukałam...co za ulga

Gość Julitkaabcd
nie powiem wam kim jesteście, bo jednsak mam tu małą awarię sprzętu. Basrdzo mi przykro.

Gość gość
fakturzystka, wow, wielka pani co wyżej sra niż d**ę ma - dziecko, ja jestem mgr inż, jestem specjalistką w dużej korporacji i pewnie zarabiam tyle co Ty w pół roku więc idąc Twoim tokiem myślenia jesteś dla mnie nikim tak jak dla Ciebie sprzątaczki. A jakby ich nie było to żyłabyś w syfie czy sama odwalała tą robotę? widać, że z Ciebie taka katoliczka jak z koziej d**y trąba, masz gdzieś Boga, liczy się tylko pokazanie w kościółku i obgadanie sąsiadek moherek, nieuku po pedagogice - co, na porządne studia Cię nie przyjęli? xxxxxx PS. do normalnych ludzi: żeby nie było, ja nie wyśmiewam ludzi, bo uważam, ze każdy zawód jest potrzebny - pokazuję tylko przemądrzałej Julitce że idąc jej tokiem myślenia dla kogoś może być ścierwem, takim jakim dla niej są inne osoby.

Gość gość
JEDEN GOSC MIAL TAKI DLUGI NOS ,JAK DIABEL CHOOJA

Gość Julitkaabcd
Andzia, ja nie mogę udzielić Ci tej pokuty, ponieważ nie mam upoważnienia i to będzie nie ważne, jeśli bardzo chcesz i masz taką potrzebę to może udaj się dzisiaj na wieczorną mszę do swojego kościoła, a nawet w każdej chwili możesz iść i poprosić księdza, żeby Cię wyspowiadał. Powiesz mu co Cię męczy, on na pewno znajdzie rozwiązanie. POmoże Ci i zapewne będzie Ci lżej.

Gość andzia lubi miód
awaria sprzętu...jasne...nie znajdziesz naszych IP bo nie masz uprawnień administratora, a i ten ma tylko info na temat IP i ewent. miasto a nie daj boże będzie to net ze zmiennym IP jak neostrada to wtedy blada dupa oj przepraszam zgrzeszyłam pisząc dupa...nieładnie...blade pośladki chyba brzmi lepiej...muszę się wywspowiadać, jak dobrze że niedziela już niedługo

Gość gość
doskonale cie rozumiem kochana autorko , mialam podobne w dodatku wszyscy smiali sie ze mnie ze tak mocno wierze w boga , nie mialam zadnych znajomych bo wszyscy woleli isc na imprezy i pic ... Ja wolalam czytac biblie i chodzic do kosciola ... Nadal to robie , co prawda biblie juz przeczytalam ale teraz czytam rozne religijne ksiazki ..... Tak wiec nadal mieszkam z rodzicami , chodzimy do kosciola co niedziele i modlimy sie za tych wszystkich niedowiarkow ktorzy i tak beda smazyc sie w piekle bo Bog im nie wybaczy tych wszystkich okropnych bledow ktore popelniaja !!! A my bedziemy bezstresowo hasac po pieknych niebianskich polach !!! Pozdrawiam cie autorko niech Bog cie blogoslawi !!! Jestem dumna z takich ludzi jak moi rodzice i ty bo pokazukecie co to jest milosc !!!! Zartowalam !!! Jestes zalosna :]

Gość andzia lubi miód
nie no szatan...szatan, ciągle mnie kusi aby ci podogryzać...co się ze mną dzieje Boże drogi? (rolling eyes)

Gość Julitkaabcd
gość fakturzystka, wow, wielka pani co wyżej sra niż d**ę ma - dziecko, ja jestem mgr inż, jestem specjalistką w dużej korporacji i pewnie zarabiam tyle co Ty w pół roku więc idąc Twoim tokiem myślenia jesteś dla mnie nikim tak jak dla Ciebie sprzątaczki. A jakby ich nie było to żyłabyś w syfie czy sama odwalała tą robotę? widać, że z Ciebie taka katoliczka jak z koziej d**y trąba, masz gdzieś Boga, liczy się tylko pokazanie w kościółku i obgadanie sąsiadek moherek, nieuku po pedagogice - co, na porządne studia Cię nie przyjęli? xxxxxx PS. do normalnych ludzi: żeby nie było, ja nie wyśmiewam ludzi, bo uważam, ze każdy zawód jest potrzebny - pokazuję tylko przemądrzałej Julitce że idąc jej tokiem myślenia dla kogoś może być ścierwem, takim jakim dla niej są inne osoby. x x x x x x x x Ty nie wyśmiewasz ludzi i szanujesz innych? Sqama sobie zaprzeczasz, bo wyżej właśnie pokazałaś jaka jesteś. Fakturzystka do dobry zawód i dobrze płatny, na moje potrzeby mi wystarcza i za te same pieniądze jeszcze jestem w stanie pomóc innym. Za to ty, pani magister i inżynier od badania psiego kału, za pewne zlotówką się nie podzielisz z innymi. Ja nie poniżam Ciebie, ani Twojego zawodu, bądz sobie kim chcesz, Bóg oceni czy dobrze wybrałaś czy źle. I pamiętaj, że on widzi każdy Twój krok, także zanim kogoś obrazisz to przemyśl to dwa razy, bo piekło jest co raz bliżej Ciebie, a chyba tego nie chcesz? Chyba nikt tego nie chce, porawda?

Gość gość
Tatus zarzadca dzis caly dzien w robocie,ze mozesz siedziec na kompie,,,,Chyba ze piszesz z pracy,,,a ztego tez trza sie spowiadac

Gość gość
doskonale cie rozumiem kochana autorko , mialam podobne w dodatku wszyscy smiali sie ze mnie ze tak mocno wierze w boga , nie mialam zadnych znajomych bo wszyscy woleli isc na imprezy i pic ... Ja wolalam czytac biblie i chodzic do kosciola ... Nadal to robie , co prawda biblie juz przeczytalam ale teraz czytam rozne religijne ksiazki ..... Tak wiec nadal mieszkam z rodzicami , chodzimy do kosciola co niedziele i modlimy sie za tych wszystkich niedowiarkow ktorzy i tak beda smazyc sie w piekle bo Bog im nie wybaczy tych wszystkich okropnych bledow ktore popelniaja !!! A my bedziemy bezstresowo hasac po pieknych niebianskich polach !!! Pozdrawiam cie autorko niech Bog cie blogoslawi !!! Jestem dumna z takich ludzi jak moi rodzice i ty bo pokazukecie co to jest milosc !!!! Zartowalam !!! Jestes zalosna :]

Gość Julitkaabcd
Wiesz co gość wyżej.... zawiodłam się. Radośnie czytałam Twoją wypowiedź, rumieńce ze szczęścia nie schodziły z mej twarzy, aż tu nagle bach! nie wierzę własnym oczom, że mogłaś coś takiego napisać. Znaczy, że gardzisz moją wiarą, gardzisz moim Bogiem, nasyzm Bogiem? Tylko na tyle Cię stać? A gdzie byli Twoi rodzice kiedy trzeba było Cię wychować? Przykre to strasznie. Aż mnie serce zabolało. Ja Ci wybaczę, ale pamiętaj, że w sądzie ostatecznym rozliczą się z Tobą za to. Co Ci mogę życzyć? Może to, żebyś w końcu zrozumiała co jest dla Ciebie najlepsze i przeszła na tą dobrą stronę słońca.

Gość Julitkaabcd
Andzia, Ty już chociaż daj sobie spokój. Mi w tej chwili nie jest do śmiechu, a jestem w pracy i nie chcę, żeby ktoś widział jak płaczę. Darujcie sobie te głupie "żarty" ( jeśli to miało mieć taki wydźwięg). Darujcie sobie w ogóle już wszystko. NIe mam ochoty z Wami rozmawiać. Myślę, że tym niemiłym akcentem zakończymy naszą znajomość. Ale mimo wszystko nie życzę Wam źle, bo każdy ma prawo zbłądzić. Zegnam.

Gość gość
Julita ja taka jestem? ja napisałam to specjalnie, bo SZANUJĘ ludzi za to JACY są a nie za to jaki zawód wykonują. Pewnie niejedna sprzątaczka jest lepszą osobą od Ciebie, nie poniża innych ze względu na zawód jaki wykonują, a myślisz, że Bóg kiedyś będzie patrzył na to czy była sprzątaczką czy fakturzystką? Co Ty wielkiego robisz dla innych, większość kasy ładujesz w kościół (skoro czytałaś Biblię to pewnie wiesz, że przykazanie "nie będziesz miłował innych bogów" dotyczy w dalszym rozwinięciu także pomników itp, co kościół ukrywa i ładuje kasę w swoje tyłki wmawiając ludziom, ze Bóg tak chce?). Dobroć to nie tylko rozdawanie pieniędzy, to także życzliwośc i uprzejmość (dwa obce Tobie pojęcia) i wiele innych cech, których nie prezentujesz tym co piszesz. Oceniasz ("nie sądźcie a nie będziecie sądzeni") czy ktoś jest dobry czy nie, czy jest coś wart (wg Ciebie sprzątaczki to patologia) itp. Z taką postawą będziesz się smażyć w piekle. WIĘCEJ POKORY DZIEWCZYNO!

Gość gość
och jakas ty wielkoduszna !!! Dzieki ci za przebaczenie !!! A ja czego moge ci zyczyc ??? Hmm moze tego zeby ktos w koncu mocno cie w******l w p**de !!!! Moze wtedy bedziesz madrzejsza bo poki co moja rybka glupik ma wiecej rozumu od ciebie .....

Gość andzia lubi miód
ja chcę przejść na tą dobrą stronę słońca...pomóż mi...jakieś porady??...jak tego szatana trzymać z daleka od siebie?...oprócz tego że każe mi dziś wypisywać brzydkie posty na forum to jeszcze z rana byłam niedobra dla bliźniego, wstydzę się tego okrutnie i cały czas o tym myślę, zaszłam do sklepu przed pracą jak co rano, po bułki...miałam 50 zł prosto z bankomatu i pani sklepowa do mnie czy mogłabym jej pójść rozmienić bo nie będzie miała mi wydać..a ja jej na to że to chyba w obowiązku sklepowej jest...popatrzyła na mnie takim zbolałym wzrokiem jak spaniel, wyjęła drobne ze swojego własnego portfela...kumasz??? z własnego portfela, taka dobra dusza a ja nie zrobiłam nic żeby rozwiązać ten problem...wyszłam z zakupami ale jaki efekt...ani mi te bułki nie smakowały dziś za specjalnie bo jakieś takie nasiąknięte grzechem, złem, szatanem...ani ona nie będzie mieć w dalszym ciągu drobnych do wydawania...co zrobić?

Gość ktos tam tam
Julitka wyluzuj - przecież wszyscy i tak dobrze sie tu bawią - nie musisz się nadymać. Jak się przestaniesz wynosic ponad innych i pysznic jaka to Ty nie jesteś, to może ktoś Cie polubi a moze nawet poznasz faceta, który Ci pokaże jak wyglada zycie. No chyba, że faceta znajdzie Ci tatuś ....:)

Gość Julitkaabcd
Julita ja taka jestem? ja napisałam to specjalnie, bo SZANUJĘ ludzi za to JACY są a nie za to jaki zawód wykonują. Pewnie niejedna sprzątaczka jest lepszą osobą od Ciebie, nie poniża innych ze względu na zawód jaki wykonują, a myślisz, że Bóg kiedyś będzie patrzył na to czy była sprzątaczką czy fakturzystką? Co Ty wielkiego robisz dla innych, większość kasy ładujesz w kościół (skoro czytałaś Biblię to pewnie wiesz, że przykazanie "nie będziesz miłował innych bogów" dotyczy w dalszym rozwinięciu także pomników itp, co kościół ukrywa i ładuje kasę w swoje tyłki wmawiając ludziom, ze Bóg tak chce?). Dobroć to nie tylko rozdawanie pieniędzy, to także życzliwośc i uprzejmość (dwa obce Tobie pojęcia) i wiele innych cech, których nie prezentujesz tym co piszesz. Oceniasz ("nie sądźcie a nie będziecie sądzeni") czy ktoś jest dobry czy nie, czy jest coś wart (wg Ciebie sprzątaczki to patologia) itp. Z taką postawą będziesz się smażyć w piekle. WIĘCEJ POKORY DZIEWCZYNO! x x x x x x x Ja pisząc o tych sprzątaczkach, nie chcialam nikomu sprawić przykrości. chodziło mi o to, że warto się uczyć i mieć dobry fach w ręku, gdyż inaczej będziemy poszczegani przez innych. A sprzątaczki jak wiadomo kojarzą nam sie źle i kojarzyć będą. Bo sory, ale która normalna, szanująca się kobieta pójdzie grzebać w śmietnikach, albo zamiatać ulice, albo bogaczom sprzątać chałupę za marne grosze? Żadna, dlatego chciałam dać wszystkim taką motywację do działania. Ja się uczyłam i mi to na marne nie poszło, do tego ojciec z matką mnie wspierali i to dzięki nim dziś jestem tym kim jestem. Szanujesz ludzi za to jacy są, więc dlaczego mnie nie szanujesz? Czy ja jetsem gorsza, dlatego, bo wierzę, bo szanuję kościół i księży? Daweanie pieniędzy na kościół to dawanie pieniędzy BOGU, naszemu jedynemu BOGU, a nie innym BOgom. JA sektom nie rozdaje, tylkop swoim, jedynym.

Normalnie takie tematy sprawiają mi satysfakcje i upewnianie się w swoich racjach,..wara z dala od kleru (to nie są osoby godne zaufania)a także fanatycznych katolików. Dzięki naszym poglądom nasze dzieci nie przechodzą w domu piekła , bo im tego nie fundujemy co tobie autorko Jak tylko dasz rade trzymaj się zdala od wszelakiej wiary bo patrz co ona z ludzmi wyprawia i do czego daje sobie przyzwolenie

Gość Julitkaabcd
Ten co życzy mi coś w D**ę.... oby los CI SIĘ NIE odegrał. Wiec, że złożyczenie komuś trafia do nas jak bumerang? Dlatego życzę ci Boga w sercu i chociaż małego móżdzgu.

Gość gość
Julita ja nie napisalam, że Cię nie szanuję, choć w moich oczach swoją postawą na ten szacunek raczej nie zapracowałaś, wyzywasz tutaj ludzi, jesteś dość wulgarna, dla Ciebie ważniejsi są księża i kościół od Boga. Bóg nie potrzebuje pieniędzy (ponoć znasz biblię a o tym nie wiesz?), co dajesz Bogu? Księża to tylko ludzie, instytucja, pełno wśród nich pedofilii, zarobkowiczów, wielu ma się za bóstwa i żyją z dala od Boga, wielu ma dzieci lub chodzą do burdelu - to w nich wierzysz? ja wierzę w Boga, a Bogu nie są potrzebne pomniki, wielkie i bogate kościoły itp. Ale masz tak wyprany mózg, ze pewnie i tak to do Ciebie nie dotrze...

Gość ktos tam tam
dziewczyno nie kompromituj sie już tymi błędami ortograficznymi, bo to żenujące jak osoba po studiach pisze "poszczegali" albo "móżdzgu"

Gość Julitkaabcd
Jestem zdenerwowana i piszę w pośpiechu, błędy zdarzają się każdemu. Brak mi już słow na was i na wasze traktowanie innych, nie a się wywyższam tylko wy!!!!!!!!!!!!!!!! Ja chcę dobrze dla wszytskich.

Gość Julitkaabcd
Poddaje się. Nie chce już z Wami pisać. To już mnie przerosło. Naprawdę. Jesteście zbyt wulgarni i zbyt odbiegacie od mojego poziomu intelektualnego, abym mogła z Wami kontynuować konwersację. Żegnam.

Gość Julitkaabcd
Odczepcie się ode mnie i nie piszcie już tu. Nie chce Was więcej czytać. Niech ktoś to usunie. Proszę, ten temat nie powinien się tutej znaleźć.