Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tulpan

4 testy negatywne

Polecane posty

Gość tulpan

Witajcie:) mam bardzo ważne pytanie. Ostatnio seks uprawiałam pod koniec sierpnia z zabezpieczniem. Od tego czasu nie dostałam okresu a miałam dostac około 15-18 września i nie dostałam, zrobiłam 4 testy i wszystkie negatywne( różnorakie pink test bobo itp), dzisiaj zrobiłam czwarty, czy jest możliwość abym była w ciąży? Nie mam żadnych mdłości, zawrotów głowy itp.

Gość leniwa wiola
jestem w szoku że do tej pory nie poszlas do ginekologa!Mi okres spóznia sie o 8 dni i jutro rano biegnę do lekarza.Test negatywny.Mam bóle w podbrzuszu i piersi mnie bolą.To może byc choroba tarczycy,endometrioza lub zespół policystycznych jajników.

Gość gość
no tak, ale z reguły mam miesiaczki nieregularne, chociaż tak duża przerwa mi sie jeszcze nie zdazyła prócz czasu kiedy byłam na takiej diecie, ze okres straciłam na 5 miesięcy ale to byo 3 lata temu i teraz wage mam prawidłową.

Gość gość
w ciąży nie jestes, po takim czasie testy by wykryły. idz do lekarza po tabletki na wywołanie miesiączki.

Gość tulpan
ten wyżej post to ja --> tulpan

Ja tak miałam przez tabletki po 3 miesiącach dostałam. Ale idź z tym do ginekologa lepiej. Bo może to być ciąża pozamaciczna.

Gość tulpan
ciazy poza macicznej nie wykrywaja testy?

Gość gość
ciąża pozamaciczna to zagrozenie dla zycia wiec wydupiaj jutro do lekarza a nie zadajesz glupie pytania na forum!

Gość tulpan
jak najszybciej sie udam do lekarza, strasznie mnie nastraszyłyście, mam nadzieje ze to nie ciaza pozamaciczna tylko zwyczajne opóźnienie okresu.

Gość gość
Ciąży pozamacicznej nie wykrywa test ?? A co to za bzdura. Pewnie że wykrywa ! Testy wykrywaja hormon ciazowy ktory jest rowniez przy ciazy pozamacicznej

Gość tulpan
no własnie też tak sądze że wykrywaja ciaże pozamacizna, po takim upływie czasu test powinien juz wykazac ciaze nieprawdaż?