Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Re ślub

Kto w ogóle korzysta z usług konsltantów ślubnych

Polecane posty

Gość Re ślub

To jest chyba banda bezrobotnych dziewczyn, Co to za problem, chociażby z pomocą rodziny, zorganizować ślub i wesele? Czy tylko ja mam wrażenie, że zaśmiecają to forum w nadziei na zlecenia, które i tak nie nadejdą? Bo jeśli para jest na tyle zalatana i bogata, ze naprawdę nie ma czasu zawracać sobie tym głowy to skorzysta z usług PROFESJONANYCH konsultantów, którzy mają dobrą reklamę i są dobrze wypozycjonowani w wujku Google.Tak więc dziewczynki, skończcie żyć marzeniami i weźcie się za prawdziwą pracę.

Gość gość
ja korzystałam i wyszłam na tym bardzo dobrze,konsultantka to mało powiedziane ,ja miałam cudowną Panią Basię która wszystko mi zorganizowała,miałam wesele w wynjętej sali z kucharkami,pani Basia skomponowała mi menu,przypilnowała zakupów,załatwiła obsługę kelnerską,przedstawiła nam kilka zespołów a my wybraliśmy jeden,całość kosztowało nas 3tys,ale było warto

Gość Chilli Bride
No tak, na sali gdzie kucharki są z jednej bajki, obsługa z innej, a zakupy jeszcze swoją drogą to faktycznie jest potrzebna osoba, która to przypilnuje i zgra. Na tradycyjnej sali weselnej od tego jest właściciel lub manager sali. Czyli z tego wniosek, że konsultant przydaje się jedynie na wiejskich weselach.

Gość gość
Bo co konsultant na wiejskich weselach? skoro wiejskie jedzenie, szyneczki.... jest najlepsze na świecie tak jak i wiejskie wesela nie maja sobie równych.

Gość takjsaa
Chilli Bride. znalazła sie "konsultantaka" takie i beznadziejne porady, brak słów!

Gość Wolf Myer
Przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem co jest wyżej napiane to znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie.

Gość Chilli Bride
Ja nie jestem konsultantką. Weszłam na ten topik bo mnie zainteresował tytuł. Sama się zastanawiałam po co komu te konsultantki, bo nie znam ani jednej osoby, która by z ich usług korzystała. No może celebryci, ale tacy zwykli ludzie?

Gość gość
kożystanie z usług konsultantów nie jest popularne,a wręcz przeciwnie uwązane jest za kicz i udawanie kogoś innego,można jechać na wczasy z własnymi pomysłąmi a mozna jechać z biurem podróży

Gość perfect wedding
To nie jest do końca trafione porównanie. Z usług biur podróży korzysta się bo tak jest taniej. Sprawdź ceny kilkugwiazdkowych hoteli, biletów samolotowych i do tego ile się trzeba nabujać, żeby zorganizować sobie przejazd z lotniska do docelowej miejscowości. Następnie podsumuj to i porównaj z ceną wycieczki. Konsultant natomiast to dodatkowy wydatek. Nic taniej nie wyjdzie, co najwyżej będzie wygodniej.

Gość gość
ja bym powiedziałą że wyjdzie to samo ale wygodniej,nam dużo żeczy pomogła teściowa,dałą namiary na kilka sal o których ona juz wiedziała wszystko,na kilka zespołów,fotografów i kamerzystów,znalazła nam autokar ,auto do ślubu,zamówiła degustację ciast w kilku cukierniach,załozyła nam zeszyt ślubny,załatwiła hotele dla gości

Gość gość
Z usług konsultantek korzystają rozpieszczone paniusie, które za pieniądze tatusia lub mężusia (bo same są "za ładne, żeby tyrać") chcą mieć wszystko jak w serialu albo Hamaryce. No to będą miały swoje full-wypas-plastic-tandet-fantastic ślubisiuniek, a potem będą polerowały pazurki, doklejały blond loczki i pilnowały, żeby i młodsza lala portmonetki (czyli mężusia) sprzed nosa nie zdmuchnęła :D :D :D

Gość kasia1003
dziwne te Wasze wpisy :) naprawdę uważacie, że współpraca z konsultantkami to tandeta? Ja jestem fotografem ślubnym (www.pawliczka.net) i bardzo chciałabym fotografować z konsultantami, takie śluby są przede wszystkim ładnie zakomponowane. Takie konsultantki wiedzą co musi być na ślubie, żeby pozostawić miłe dla oka wrażenie. Te dodatki, gadżeciki, kwiaty, ozdoby - to jest po prostu świetne. Rzadko Panny Młode, które same organizują swoje wesela pamiętają o tym. To są drobiazgi, i może wydaje się Wam, że nie potrzebne, ale naprawdę lepiej wydać mniej pieniędzy na jedzenie (po co komu 7 dań ciepłych na weselu...?) a zainwestować w taką konsultantkę, w piękne kwiaty, w dobry tort, w dobrego fotografa. To potem procentuje - gwarantuję Wam. A jeśli ktoś pisze, że to tandeta to naprawdę nie wie co mówi :)

Gość gość
pawliczka ty się nie podlizuj tylko zamiast tracić czas na promowanie się na portalach typu kafeteria lepiej naucz się robić zdjecia to ci bardziej pomoże znaleźc klienta

Gość gość
aj ty pawliczka,robisz takie obciachowe zdjęcia,zlikwiduj ze stronki te brzydkie zdjęcia bo przez to klientów stracisz,ja bym nie chciała żeby mi było widac jak mi tłuszczyk wychodzi ,a ty co takie zdjęcia dajesz i za kogo sie uważasz,ha ha