Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

U was też takie kolejki przed Lidlem od rana były pytajnik

Polecane posty

Gość gość

Czy u was też takie tłumy przychodza na te zakupy ciuchowe? Bo wszyscy normalnei do Lidla dzisiaj rano jechali, szok ile samochodów i ludzi!!!!

Gość gość
U mnie otwarli niedawno Lidla dość poza centrum Krakowa i bylam dzisiaj rano, kupiłam kurtkę i było jeszcze mnóstwo, masa ciuchów, ludzi też sporo ale każdy mógł spokojnie kupić co chciał. Ostatnio jak były te buty to też ludzie się rzucili podobno a u nas każdy mógł kupić, ja nie brałam ale tylko dlatego że nie chciałam, ale wybór był spory naprawdę...

Gość dla mnie nic do kupienia w Pol
tak, przed otwarciem jeszcze w ch*j ludzi, ja tez zwykle rano zajeżdzam tam po jedzenie dla psa jak syna wioze do szkoly na 8.00 ale to co potem w tym sklepie sie dzieje to ludzkie pojecie przechodzi, ledwo babka otworzy drzwi dziki tłum leci do koszy z tymi ubraniami, a przeciez to dziadostwo!!!

Gość gość
tez, a ile ludzi jest w czwartek z rana w Kauflandzie jak promocja jest...jprd:D

Gość gość
zadna wiocha,gatunkowo te rzeczy sa naprawde dobre,ja ze dwa lata temu kupilam kurtke dla synka w lidlu wlasnie przechodzil w niej dwa sezony a ona nada wyglada jak nowa

Gość gość
Jaka wiocha? Ludzie nie mają pieniędzy, aby swoją rodzinę ubrać, więc muszą jakoś sobie radzić. Wiocha to śmianie się z biedy...

Gość gość
lol nie masz sie czym chwalić, współczuje twojemu dziecku ze nosi takie łachany, ja moich ubieram w markowych sklepach ewentualnie na bazarze zeby wspierac polski rynek wykrzyknik

Gość gość
a ja jestem zadowolona i nie kupuję w markowych sklepach. Wy kupujecie dla dzieci w markowych? Podejrzewam że w sieciowych, typu Zara, HM, itd. Ja zazwyczaj w Smyku, Zara odpada, za droga. a kurtka w Lidlu jest taka sama np w Decathlonie i tam pewnie stwierdzicie ze jest spoko, a tu juz nie, bo z hipermarketu itd.. żalosne.

Gość gość
dzis mialby byc ocieplane dzinsy w biedronce. kupil ktos?

Gość gość
wiocha? nie wiochą jest kupować gacie za 1000 tylko dlatego że kosztują 1000..... jechany w dubę świat faszonistów z jutuba zapamiętajcie mendy - co jest fajne to jest fajne i nieważne gdzie kupione, - drogie i z ekskluzywnego miejsca nie znaczy dobre - nabijanie kabzy modowym divom jest oznaką nie waszej wyższości nad plebsem lecz waszej pustej niespełnionej chęci bycia kimś takim TYLE

Gość gość
wiesz ja nie mieszkam w Polsce tylko w Anglii i stac mnie na to by kupic markowa rzecz dla dziecka,ale jakos mnie logo na metce nie interesuje,przy zakupie ubran patrze by byly one wygodne cieple(jesli chodzi o zime) I estetyczne reszta sie nie liczy :)

Gość gość
lupilu z lidla- te ubrania sa dobrej jakosci. w zeszlym roku corka dostala bluzeczki polo- byly super.

Gość gość
ja to mam zejefajne życie wychodzę z mojego apartamentowca w wawie, idę na kawe i sandwicza do starbuksa obserwując ruch pędzocych do pracy przechodniów. przy kawie tworzę swoje frilanserskie projekty a w tym czasie dzwonię do niani aby mojego Dawidka popilnowała, zrobiła zakupy w Almie i nie zapomniała o maśle Lurpak! Po ciężkim dniu pracy łażę po galeriach typu Panorama i kupuję ciuchy i buty ja w przeciwieństwie do was jestem fajna i mam fajne życi

Gość gość
hehe i w tym momencie sie obudzilas? :P

Gość gość
ta wyzej to zupełnie tak jak ja, ha i neihc nam zazdroszczą te biedne lidlowe polaczki hahaha. powiem wam gdybyscie poszły na studia medyczne jak ja (ale to trtzeba byc bardzo intelygentym i mądrym) to byscie teraz tez zarabiały krocie jak ja i mercedesem sie woziły ale nie wy jestescie matki polki co czekają na mężusia jak z pracy wróci i piwko i obiadek podają haha

Gość gość
Ktos po studiach medycznych i ktos taki inteligentny i madry,nie pisalby tu na kafe takich bzdur :) Wlasnie pokazalas jaka to inteligentna i madra jestes hahaha

Gość gość
i wy niby bogaczki takie mądre siedzicie na kafe??? łahahahahahahaha

Gość gość
a dlaczego nie? moze lubie sie z was pośmiać biedne polaczki i pokazac wam wasze miejsce w szeregu haha czyli w lidlu ;))

Gość gość
popatrzcie, poczytajcie, aż dziw bierze. Spytałam, z ciekawości czy u Was też takie tlumy w Lidlu i proszę, czy ktoś mi odpowiedział - na temat? Na moje pytanie? Tak, wielkie doktorki, panie wszechmogące, co Wy tu robicie, na forum takim?

Gość gość
A ja to juz w ogole bogata jestem,zadna z was mi do piet nie dosiega,Lidla to szerokim lukiem omijam gdy swoim lexusem jade,by jak najdalej od plebsu byc :P

Gość gość
tak,był tłum.ja pojechałam po kurtkę dla syna,i powiem ze jest super i niczym sie nie rozni od tych z sieciowek.przy tych koszach tłumy,babki po 3 kurtki brały.i mimo ze byłam przed9rano,były juz przebrane rozm.

Gość gość
plebs gromadzi sie pod lidlem zeby łachmany kupić ;p

Gość gość
No No same prawniczki,lekarki itd... hahah inteligencja od siedmiu bolesci a sloma z butow wystaje :P

Gość gość
powiem tam, ja zarabiam dość dobrze mąż też, nie jesteśmy milionerami i nie wożę się lexusem tylko toyotą land cruise, ale lubię zajrzeć do lidla na zakupy i jestem pewna na 100% że te wszystkie niby bogaczki piszą tak bo tylko tutaj mogą poudawać kogoś kim nie są i nikt im tego nie udowodni że kłamią :) żałosne i śmieszne biedaczki

Gość gość
sloma to tobie z butów z lidla wystaje hahah a nie z moich markowych botków z Zary ;))) lubie sie z was pośmiać matki polki biedaczki hahha widac jak mi zazdroscicie pracy i pieniędzy ;) a dodam ze mam super prace w bardzo dobrej klinice w PL jako ceniona specjalistka ;) a wy co w domku na kafe siedzicie do lidla po łachy biegniecie a potem obiadek dla mężulka ;pp

Gość gość
a ty uważasz że Zara jest droga? hahahaha to widać że jesteś biedna bo nie znasz drogich sklepów poza śmiesznie tanią zarą :p :)

Gość gość
a i za jeden dyzur nocny w weekend dostaje 1500zł a takich dyżurków dodatkowo robie sobie 10 w miesiacu ale to tylko mały dodatek do mojej pensji ;) i co lidlowe polki ? zazdrosć juz was zeżarła? :D

Gość gość
i tu może ci być głupio bo za jeden dyżur nigdy tyle nie dostaniesz, wiem coś o tym biedaczko :)

Gość gość
haha w klinice pewnie ze tak bo jestem specjalistką z duzym stażem, doświadczeniem za granicą i na misji wojskowej i co chyba tobie teraz glupio tania pielegn iareczko z zapylonego małego szpitalka na prowincji ;)