Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

U was też takie kolejki przed Lidlem od rana były pytajnik

Polecane posty

Gość gość
śmiesza mnie osoby wysmiewajace ludzi kupujacych w Lidlu, moja siostra ma dom za milion zł, maja z mezem co miesiac 30 tys dochodów i bardzo czesto moja siostra robi zakupy w Lidlu, nawet w Biedronce :) no ale moja siostra jest normalna i nie wysmiewa sie z ludzi

Gość gość
bo zrozumcie, ze nie chodzi o to ,ze ktos w lidlu kupuje ub biedronce ! co wy, ze ciagle o tych bogatych co tam kupuja, p******o was? chodzi konkretna mysl w temacie, ze akurat jest cos w lidlu tzn rzuca jakis produkt odziezowy, buty , dzis kurtke, a wtedy dzieje sie cos strasznego, jakby nigdzie indziej nie moznabylo dostac kurtki, a te kurtki za 55/65 zl wcale nie sa takie z tych tanich ja tez kupuje w lidlu i biedronce ale nie stoje jak ostatni biedak w kolejce i nie bije sie o sztuke posciel, bo raz poszalam akurat w ten dzien, kiedy byly fajne posciele, i co ? to byl sajgon ! baby z rak wyrywaly sobie , bily sie, po 5 do koszyka i na co im to ? ok kosztowala wtedy 60 zl, a za pare dni kupilam taka sama w sklepie z posciela za 70, i nie widze potrzeby bicia sie za kurtkami dla dziecka, bo kupuje ja i tak tylko gdzie indziej, i przynjamniej pol przedszkola nie bedzie miec tego co ono

Gość ja tez jade jak wroce to napis
[zgłoś do usunięcia] gość śmiesza mnie osoby wysmiewajace ludzi kupujacych w Lidlu, moja siostra ma dom za milion zł, maja z mezem co miesiac 30 tys dochodów i bardzo czesto moja siostra robi zakupy w Lidlu, nawet w Biedronce usmiech.gif no ale moja siostra jest normalna i nie wysmiewa sie z ludzi x x x i co z tego???

Gość gość
jak ktos nie ma kultury to bedzie sie bił gdziekolwiek o cokolwiek i tyle, ale głupsze o tych bijących sie osób sa osoby wysmiewające ludzi ubogich :O

Gość bylam dzis  w Lidlu
i zadnej kolejki,zawozłam dziecko do przedszkola, posiedzialam w aucie, bo byłam 7.50 a myslam,ze lidl od 7.00 czynny, ale dzis nie ma chyba zadnej promocji, bo puste byly te kosze

Gość gość
bo kolejki sa tylko jak jest promocja gazetkowa, 1 dzień chołota wali, potem luz

Gość gość
masakra jak mozna nosić te łachmany z lidla, toz to wstyd, pół Polski pozniej w szmatach z lidla zapierdziela, boze ja bym tego moim dzieciom nigdy nie zrobila wykrzyknik wole kupić na rynku fajny ciuszek lub małym butiku a nie jak b iedota ostatnia do lidla leciec bo niby promocja, normalnie zal mi tych ludzi jakies jedzenie to owszem czasem kupie w lidlu, szczegolnie słodycze bo dobre z niemiec mają ale te łachmany pytajnik PRZESADA wykrzyknik

Gość gość
lidl jest spoko zeby kupic jedzenie czy cos, ale ciuchy tzn te szmaty? na pewno nie!! tragedia

Gość łocchhh
ja mojej córce kupuję w lidlu bluzki -po domu, cena przystepna a jak szybko ubrudzi i plama nie zejdzie to mi nie żal.

Gość gość
heh fajny ciuszek na rynku - tzn szmatkę z Chin co po pierwszym praniu zmieni kolor i rozmiar. nie wiem jak dla dorosłych ,a le dziecięce ciuszki w lidlu są bawełniane i dość dobrze sprawują się w noszeniu i praniu. Ale te kutrtki co teraz były w promocji to jakaś masakra, dawno nie widziałam nic tak paskudnego

Gość gość
A jakie kurtki byly teraz w Lidlu? Takie na snieg do ktorych tez mozna bylo spodnie dokupic?

Gość gość
Kurtki nie kupowalam z tej serii ale w zeszlym roku kupilam te spodnie ocieplane na snieg i powiem Wam,ze bylam bardzo zadowolona,cieplutkie na szelkach w ogole nie przemakaly dzieciak godzinami mogl na sniegu sie bawic do tego kupilam mu kalosze ocieplane tez w lidlu i rowniez bylam zadowolona.Ja mysle,ze to zalezy na co sie trafi,niekiedy badziew a niekiedy naprawde cos fajnego za niewiele.A co te wszystkie markowe ciuchy sa takie fajne i trwale? wcale nie,kupilam swojego czasu w Gapie sweterek dla siebie dalam za niego prawie 56F byl super do pierwszego prania,a kazdy tak sie tym Gapem zachwyca

Gość gość
I tak wszystko jest w chinach robione,wiec co to za roznica gdzie sie kupuje :P hehe

Gość gość
no pewnie ze rużnica bo do lidla tylko biedoki i wiochmeny gnają :P

Gość gość
no pewnie ze rużnica bo do lidla tylko biedoki i wiochmeny gnają jezyk______________________________________________________________________________________________________ wielka pani zamozna sie odezwała co nawet nie potrafi różnica napisac buahaha

Gość gość
ojej jusz mi matka polka z klubu lidla dowaliła weź gnaj lepi po kurtale do lidlaka z przeceny haha wiochmeny jedne :D

Gość gość
Jak można napisać "jusz" ?! Najpierw kobieto naucz się pisać a pózniej ubliżaj innym wieśniaro.

Gość gość
nie czaicie ze to prowo wiochenki lidlanki hahahahaha :D

Gość gość
lidl to sklep dla biedaków i wiochmenów buźka z języczkiem

Gość gość
alez te debilki sie latwo nabieraja :D Ubaw po pachy z kretynek :D

Gość gość
ja kupilam 2 kurteczki w Lidlu, sobie sweterek na guziczki, getry, i gumaki:)

Gość gość
ja bylam dzisiaj i kupilam corce 2 bluzeczki za 2€, aż żal nie brac :) kurtki mi się nie podobalaly, ta krata:/

Gość gość
ja p*****le .... 2 kurteczki, sweterek i k***a guziczki ... ile lat masz intelektualnie usposledzona infantylna idiotko

Gość gość
ojejqu, pewnie kupila za pieniazki

Gość gość
hahah, robie sobie takie same jaja jak i Wy kretynki:D

Gość gość
kazdy se tu jaja robi bo jak mozna nie piac z klubu lidlanek

Gość gość
lidl to sklep dla wiochemnów nie lubie lidla