Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

U was też takie kolejki przed Lidlem od rana były pytajnik

Polecane posty

Gość gość
" a nie wpadłas ze weekend ma 3" A nie wpadłaś na to,że takich nocnych dyżurów nie można brać jeden po drugim?:O

Gość gość
kto kupuje w lidlu ten biedak śmierdzacy żal mi was cebulaki wykrzykniki

Gość gość
a ocieplane jeansy z biedry są super!!!

Gość gość
weź zluzuj majty paro\ówo!!! c***a masz i nigdy nic nie bedziesz miec:D

Gość gość
haha ale mozna wziać piatek niedziela i często jakies swieto w miesiącu np 1 czy 11 listopada ehh widze ze same tłumaki z kefeterianek pogardzam wami smierdziuchy z lidla

Gość gość
kto kupil dżiny z korzóchem w lidlu dzis?

Gość gość
Kupuję dziecku ciuszki w lidlu nie z biedy tylko dla tego, że sa niezłe jakościowo. Dziecko rośnie na tyle szybko, że nei zdąży zniszczyć, a np takiie piżamki prane x razy ciągle mają kształt i kolor. Dodatkowo szkoda mi czasu na łażenie po centrach handlowych i szukanie ubrań "z metką". Ubrania nigdy nie świadczyły o mnie, ani nie musze podnosić sobie przy ich pomocy statusu. Miałam pójść jutro po rękawiczki do lidla, ale chyba nie ma już po co skoro taki najazd od rana :)

Gość gość
przed chwilą wróciłam po drodze z pracy postanowiłam zajechać ,nie liczyłam na nic bo z tego co czytam na innym forum to dosyć popularne są te rzeczy dla dzieci z lidla i szybko schodzą,i bez żadnej kolejki kupiłam młodszemu 2 pary spodni i starszemu jedne i czapkę ,i pełno tego leżało ,spodnie całkiem fajne na sanki dobre .

Gość gość
polaki lidlaki polaki kochaja lidla

Gość gość
oj ludzie, zebyscie widzieli jakie samochody stoja pod niemieckim Lidlem czy Aldim to by wam szczeki opadly.

Gość gość
hahaha, no jak przejeżdzam to widze te super fury:D stare ople i vw:D

Gość gość
hehe, a jakie to te fury widzialas pod Lidlem?, bo ja tez widze same graty wieśniaków:D:D

Gość gość
przeciez polaki lidlaki na pieszo gnają do lidla to jakie tam samochody??

Gość bllbaaalblaaa
ale wy jestescie głupie:D nie bede pisala jakie mam auto(ale pow 150tys) i jeżdzę do Lidla, co prawda nie po ubrania, ale jakas droba spozywka owszem;)

Gość gość
MLe, Panamery, ostatnio sie nawet Ferrari trafilo

Gość bllbaaalblaaa
czemu macie chore przekonanie,ze tylko biedni kupują w Lidlu, ja spotykam tam prezydenta miasta, kilku lekarzy widzialam a oni raczej biedni nie są:D

Gość gość
jakie kretynki, moja znajoma ma Bmw x6 i robi zakupy w Lidlu;)

Gość gość
Ludzie!! Ale glupoty piszecie ja mieszkam w Niemczech i moge wam powiedziec ze w Lidl i w Aldi (nie wiem czy jest juz w Polsce)sa jakosciowo bardzo dobre rzeczy.W Niemczech kakdy produkt jest testowany a te sklepy nie sprzedaja byle czego!Jesli chodzi o chemie i kosmetyki to tez sa bardzo dobre. A ciuchy z H&M i Zary gatunkowo nie sa najlepsze, napewno zauwazyliscie ze sa produkowane w Chinach i Indiach, to jest ta sama jakosc co inne rzeczy tylko sprzedawane z metaka Zary itp.

Gość gość
Ja jestem wladcicielka hotelu, wynajmuje limuzyny, jezdze hammerem i dzisiaj kupilam kurtkę dla cory w Lidlu i jeszcze dwie bluzki... I wiele moich koleżanek przy okazji jak trafi to cos kupuje. Nie sledze specjalnie promocji co i kiedy...

Gość gość
tylko cholota najgorsza kupuje w lidlu, masakra!!

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość Ja jestem wladcicielka hotelu, wynajmuje limuzyny, jezdze hammerem i dzisiaj kupilam kurtkę dla cory w Lidlu i jeszcze dwie bluzki.. X X X JA MAM 2 HOTELE W LAS VEGAS I NA WYSPACH BAHAMA, JEŻDZĘ PORSCHE 911 I TEŻ KUPUJE W LIDLU;)

Gość gość
A ja wam napisze ze kupilam raz czy 2 cos dla dziecka w lidlu i to szjas, teraz kupuje tylko polskie ciuchy bo sa dobrej jakosci, te kurtki widzialam i szalu nie ma, czy tanie? 2 lata temu kupilam kurtke w malym sklepie dla syna za 45 z promocji i bedzie mial ja 2 rok, nie kupilabym mu tej z L bo pol miasta i polski bedzie miali takie same! A wystarczyb isc do sklepu kazdego innego i sa fajne rzeczy! A nie rzucac sie na cos w dyskoncie jak za PRL , taka chyba mentalnosc i reklama otumania ludzi, ubran jest od grona po co kupowac cos co wiekszosc

Gość gość
bo one są członkiniami Klubu Lidla wiec kupuja to samo co pol Polski:D

Gość gość
I biedra juz taka tania nie jest ! Pare rzeczy w koszyku i ponad 100 rzucaja wkasnie takue bzdetki i ubrania - sama sie lapalam na tym- tansze niby i nagle potrzebowalam klapki to kalosze to silikonowe foremki i cena finalna byla duza s poszlam tylko pi bulki,: teraz juz mnie nie kusi bo rzeczy wszedzie pelno, a to marketing i tyle Ludzie zachowuja sie smiesznie jakby sklepy odziezowe byly puste

Gość gość
i to jakie:D akurat widze, bo dziecko tamtędy do szkoły zawożę, kiedys myślalam,ze Lidl jest duzo wczesniej otwarty i zachodziłam w głowę czego tyle udzi tam stoi:D:D rozdaja coś?:D

Gość gość
u mnie od c***a ludzi stoi jeszcze przed otwarciem, akurat z okna widzę:D potem rozwścieczony tłum wali do środka, rozpycha sie łokciami, wali po gębie tych ktorym udalo sie wejsc jako pierwszym i wrzucic do wozka 3 kurtki:D:D

Gość gość
też raz stałam z tym tłumem ale za torebką wittchen :)

Gość gość
haha! a byście w carrefourze zobaczyli w każdą środę, miałam okazję siedzieć tam na kasie i ludzie aż biegli po koszyki i sruuu na mięsny :) probowali sie przeciskać między kasami żeby szybciej było, przewracali się , wywalali koszyki, gubili reklamówki normalnie wyścig śmierci :D a przecież można przyjść o 9-10 przecież w pierwszy dzień promocji w pierwszej godzinie nie pójdzie cały asortyment sklepu. a w kolejce przy mięsnym chcieli nawet aby ta pani która waży mięso obsłużyła ich poza kolejką pokazując im że mają legitymację emeryta/rencisty bo przecież im się NALEŻY. hahaha :D