Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

U was też takie kolejki przed Lidlem od rana były pytajnik

Polecane posty

Gość gość
Nigdy,ale to nigdy szanujaca sie lekarka nie znizylaby sie do takiego poziomu...Wiec same Twoje wypowiedzi swiadcza jaka jestes plytka i jaka inteligencja przez Ciebie przemawia,a jaka to wszyscy widza toj poziom siega dna.Baw sie dalej i udawaj kogo chcesz :) Widocznie tego potrzebujesz,bo w zyciu prywatnym malo kto Cie docenia i w sumie dobrze,bo jak doceniac kogos kto pala sie tym,ze innym zyje sie gorzej.Bujaj sobie w oblokach bujaj,ale zobacz tez ktora juz jest godzina czy nie czas za obiad sie zabrac? :P

Gość gość
Ja tu zaglądam aby poczuć smród biedy, w której kiedyś byłam. Teraz jestem bogata i kupuję tylko to co drogie aby takie biedne puste kafeterianki tego nie mogły mieć co ja mam. Ja na waszym tle się wybijam, mam ładny dom i pieniądze których większość z was o mentalności wieśniaczki na emigracji nigdy nie zarobi. Ponieważ jestem bogata to nie chodzę do lidla czy biedronki a jedyny kontakt z plebsem mam tu!

Gość gość
hahaha piszcie,piszcie dalej i fantazjujcie sobie ide po kawe nizla polewke mam z Was :) Ale jedno musze Wam przyznac wyobraznie to co jedna to bujniejsza ma szacun heheheeh

Gość gość
ja jestem z Lądynu a wcześniej spod Czerwina przyjechałam i powiem wam że ja każdy grosz szanuję i przywoże do polski, wydaję właśnie w lidlach i biedronkach, przez to moja rodzina ma jakiś już poziom rzycia

Gość gość
hahah no tak najlepiej oczywiście zarzucić ze ktoś wymysla i klamie, tak was zazdrosć zżera ze nie mozecie przyjać do wiadomosci ze sa ludzie którzy dzieki swojej inteligencji doszli do czegos w zyciu, poswięcili czas na nauke a teraz mogą miec fajną pracę i co najwazniejsze dochodową, żal mi was biedaki ;) dobra lece do lkiniki nie bede wsród plebsu przebywac wy i tak nie zrozumiecie co to znaczy byc cenionym lekarzem ;) kafeterianki biedaczki ;)

Gość gość
ahhaha ale fajna kłótnia o lidl wykrzyknik buzka z jezyczkiem

Gość gość m
To chyba zart :)Maslo Lurpak i Starbacks to takie miodowe zycie dla was?A co w tym nadzwyczajnego ?

Gość gość m
ale co wy z tymi lekarzami ?To chyba jedyny zawod na kafeterii.Tylko lekarze maja dobrze :PMozna miec wyksztalcenie i nic nie miec i niejeden bez wyksztalcenia dobrze radzi sobie w zyciu

Gość gość
Do 14.10.13 [zgłoś do usunięcia] gość To ja jeszcze raz Ci tlumacze,bo widac,ze Twoja "inteligencja" Cie ogranicza,nikt szanujacy sie i na poziomie nigdy by sie w ten sposob nie wypowiadalal jak Ty to robisz,a przede wszystkim nie ponizal ludzi. Sama sobie przeczysz piszac,ze jestes wzieta specjalistka hehe taka wzieta,ze z nudow na kafe siedzi.No tlumacz sie dalej,bo fajnie sie posmiac z twoich wypocin :)

Rozne osoby tu pisza, takze nigdy nic nie wiadomo... Jeszcze za czasow studenckich, jakies 7 lat temu pisalam tu z pewnym facetem, klamalam na maksa, ale umowilam sie z nim. Poniewaz stchorzylam, wyslalam kolezanke zamiast mnie. Okazalo sie, ze ten koles to jeden z bardziej kasiastych adwokatow w miescie, kolezanka miala farta, do dzis sa szczesliwym malzenstwem, a jak sie spotykamy, to mamy niezly ubaw z tej historii! Takze pamietajcie, internet jeat anonimowy, a i wsrod dobrych lekarzy czy prawnikow nie brakuje burakow, ktorzy anonimowo wylewaja swoje frustracje, bo na codzien musza trzymac fadin i grac swoja role spoleczna ;)

Gość gość
dziewczyny dajmy pomarzyć tym pseudo lekarkom :) biedne nie mają gdzie fantazjować to chociaż tutaj sobie poużywają a przy tym jaki my mamy ubaw :)

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość ahhaha ale fajna kłótnia o lidl wykrzyknik buzka z jezyczkiem x x nie rob z siebie debila i naucz sie "robić" buźki, czy za trudne matole????:D

Gość gość
zadna lekarka o tej porze nie siedzi na kafe:D tylko przyjmuje pacjentów:D

Gość gość
polaki biedaki cebulaki lidlaki wykrzyknik buźka z języczkiem

Gość gość
ktorzy anonimowo wylewaja swoje frustracje, bo na codzien musza trzymac fadin i grac swoja role spoleczna , , , cos tym jest, bo ja na co dzien mam bardzo odpowiedzialna i stresującą prace(ale super płatna) wiec na kafe lubię sobie jaja porobić:D

Gość gość
14.10.13 [zgłoś do usunięcia] gość polaki biedaki cebulaki A Ty to niby kto,nie Polka? :P W sumie to lepiej by bylo gdybys nie byla Polka,bo tylko wstyd przynosisz rodakom.

Gość gość
No na kafe jaja porobic------------szczyt relaxu i szczyt marzen hahah co jedna to lepsza

Gość gość
heh, no jak dziecko mam chore to na spacer nie pójdę, a w domu mi sie nudzi:D obiad zrobionym posprzątane i czekam na męża;)

Gość gość
TYLKO NAJGORSZA BIEDOTA KUPUJE W LIDLU I JESZCZE CHWALI, ŻE DOBRE ....:D zal mi was biedne mamuski, ktore z samego rana z*********ja do Lidla, bo promocja na buciki:D jaja

Gość gość
A mi zal takich osob jak Ty

Gość jajajajmmmmmmmmmaaaa
nie wiem, bo nie chodze do Lidla;), dziadostwa do domu nie bedę znosic:D

Gość gość
4:57:27 [zgłoś do usunięcia] gość A mi zal takich osob jak Ty x x naprawdę niepotrzebnie, bo mam sie świetnie i moja rodzina:D

Gość gość
o kurna musze szybko leciec do lidlucha na promocje po łachmany dla calej rodziny mężus przyjdzie zx pracy bedzie chepi hahahha zal z biedaków cebólaków lidlaków jakie jaja ten temat hahah pozdro wykrzyknik buźka wesoła buźka z języczkiem

Gość gość
" za jeden dyzur nocny w weekend" Za moich czasów,w miesiącu były 4 weekendy-w porywach 5;a tu proszę ...10!!!!Nowy kalendarz paniusiu wymyśliłaś?

Gość gość
x naprawdę niepotrzebnie, bo mam sie świetnie i moja rodzinasmiech.-------------No wlasnie widac jak masz sie swietnie,wspolczuje mimo wszystko

Gość gość
hahah kretynko a nie wpadłas ze weekend ma 3 dni hgahahhah jaka kretynkja typowa kafeterianka ahhahha

Gość gość
Taaaaa... Tak sobie podczytuję ten temat i aż uwierzyć nie mogę ile w was złych emocji. Jeżeli nawet to prawda, że któraś z obecnych na tym forum "milionerek" jest bogatych to są to napewno osoby nowobagackie z ogromem kompleksów. Jeżeli ktoś kupuje w sklepach typu Olsen, Aryton, Gerry Webber, van graff, betty barclay, le charme czy bohoboco naprawdę miał i ma pieniądze to się tym zwyczajnie nie chwali (padłam po przeczytaniu tekstu o BOTKACH Z ZARY hahaha musisz być na serio bogata skoro kupujesz w zarze hahaha). Bo i czym się chwalić? Ciuch to powód do chwalenia się? Musicie być naprawdę nudne i płytkie skoro tylko tym umiecie się chwalić. Ja czasem robię zakupy w starym browarze a czasem w lidlu. Uważam że lupilu ma świetne ciuszki i żadne nowobogackie wieśniary w butach zary nie spowodują że zmienię zdanie.

Gość gość
Ale wy jestescie puste,jak mozna smiac sie z kogos,ze robi zakupy tu czy tam, co to za roznica gdzie kto zakupy robi? Naprawde lubicie tak sie tu wywyzszac i udawac kogos kim naprawde nie jestescie? Po co wam to? Ktos kupuje w lidlu a ktos kupuje w markowym sklepie,nie znaczy to wcale ze ten drugi jest lepszy od pierwszego,a wiecie dlaczego? Bo czesto wlasnie ten ktory ma mniej pieniedzy jest czlowiekiem na wyzszym poziomie anizeli niejeden kupujacy w sklepach markowych.Brzydze sie ludzmi ktorzy popisuja sie tym ze akurat maja kase,pamietajcie ze pieniadz rzecz nabyta....raz jest a za jakis czas moze go nie byc i co wtedy zrobi jedna z druga madralinska? Przyleci do biedronki czy lidla,bo tam tanio.Jestescie warte pogardy wstydzcie sie,nie przyznawajcie sie chociaz do tego,ze jestescie dorosle i macie swoje rodziny.