Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jest ktos kto sie odchudza tutaj

Polecane posty

Gość gość

jakie efekty? szukam osoby towarzyszącej , z którą mogłabym się odchudzać... lepiej w dwójkę niż w jedynke! ; 3

Duzo tu takich dziewczyn :) Ja sie odchudam od 5 miesiecy schudlam 32 kilogramy od tego czasu :) Stosuje diete i ostro trenuje :)

Gość gość
A ja w 1,5 miesiąca schudłam 10 kilo i jestem mega happy

Gość Marinka83
Znajdziesz tu dużo osób co się odchudza. Ja mam to już za sobą miałam sporą nadwagę, ale regularne odżywianie się, a także stosowanie slimette, które kupiłam ze strony http://jakskutecznieschudnac.info.pl udało mi się pozbyć 14 kg w 2 miesiące bez większego problemu :)) pozdrawiam i powodzenia.

Gość buama
ja sie idchudzam juz tydzien, cwicze z ewka i z mel b na youtube sa ich filmiki, lykam figura extraslim i sie poce strasznie podczas cwiczen, tluszczyk az skwierczy :D za miesiac mam wesele, musze wygladac swietnie!

Gość filifio
ja też walczę, chodzę na pump i biegam na bieżni, szykuję się na sylwestra też :) ej, o co chodzią z tą figurą extraslim? czy to taka rewelacja?

Gość Ewka5554
Ja już jestem od trzech miesięcy na diecie. sporo też ćwiczę - w domu i w klubie fitness. Zrzuciłam na razie 10 kilogramów, ale jeszcze potrzebuje. Myślę sobie kupić dokładnie takie kapsułki wspomagające odchudzanie -http://nutrina.pl/30,african-mango.html , ale jeszcze nie wiem. Może któraś je brała i ma suuper efekty? Poradźcie dziewczyny.

Gość pokergirl
Ja się odchudzam ale nie z jakimiś dietami ;) Tylko po prostu według rad jakie są udzielone na http://www.sylwestrowy.pl/artykuly , gdzie zamieszczony jest artykuł: "Metamorfoza sylwestrowa" polecam osobiście ;) a i przy okazji plus że na sylwestra można zrzucić parę zbędnych kilogramów ;)

Gość gość
Jaskierka świetny wynik. Jak to zrobiłaś? ;)

Gość gość
przestalaa uzywac cukier soli i pila 3 litra wody

Gość gość
Zmieniłam swój sposób odżywiania. Na śniadanie jem kromki chleba razowego z drobiową wędliną.Drugie śniadanie szklanka wyciśniętego soku owocowego.Obiad mięso czerwone lub białe albo chuda ryba z pomidorem ,ogórkiem ,rzodkiewką,brokułem czasami gotowane jajko do tego.Podwieczorek jak śniadanie.Kolacja jajecznica z pomidorami na łyżce oliwy lub jogurt naturalny.Piję herbatę zieloną lub czerwoną.

Zmieniłam swój sposób odżywiania. Na śniadanie jem kromki chleba razowego z drobiową wędliną.Drugie śniadanie szklanka wyciśniętego soku owocowego.Obiad mięso czerwone lub białe albo chuda ryba z pomidorem ,ogórkiem ,rzodkiewką,brokułem czasami gotowane jajko do tego.Podwieczorek jak śniadanie.Kolacja jajecznica z pomidorami na łyżce oliwy lub jogurt naturalny.Piję herbatę zieloną lub czerwoną.

A skąd wzięłaś silną wolę i motywację? ;) Co sprawiło że zaczęłaś się odchudzać?

Byłam u ginekologa i powiedział mi że mam straszną nadwagę prawie 40kg i że jeżeli nie schudnę mogę mieć problem z zajściem w ciążę gdyż mam nadciśnienie. Powiedzialam sobie że dość kocham dzieci obecnie jestem nianią dwójki i kiedyś chciałabym mieć swoje,nie wyobrażam sobie życia bez dziecka.

Czyli jesteś zdeterminowana. Ja potrzebuję teraz dużo wsparcia bo już długa droga za mną a i przede mną jeszcze sporo kilosów do zrzucenia. ;) Czy to pierwsze Twoje odchudzanie?

Idziesz jak burza to na pewno Ci się uda ;) Niemniej sporo pracy przed Tobą. Kiedy zwykle na diecie dopada Cię kryzys?

Wtedy gdy waga staje normalnie mnie coś trafia na razie idzie w dół więc jest dobrze ale i tak się nie poddam chcę w końcu zrzucić to swoje cielsko ostatnio mi wyszło że mam po 22kg tłuszczu i wody w organiźmie i trzeba to zwalić do zera,czyli jeszcze długa droga przede mną:(

Zważyłam się dzisiaj i dokładnie dzisiaj spadło to 6kg:) w ciągu 13dni jak dobrze widzieć już 9 z przodu:) teraz mam 98,9:( kolejne ważenie 26 października:)a jak tam u Was dziewuszki? pozdrawiam:)

Gość gość39
Chcę schudnąć , ważę 78kg przy 170 cm.Mam 40 lat. Pomocy!!! PROSZĘ

Jaskierka gratulacje. ;) Widzę że ranny ptaszek z Ciebie. Gościu jakiej pomocy oczekujesz? :D Dzisiaj dowiedziałam się że stycznia mam imprezę na której muuuuuuuuszę wyglądać jak laska :D Tak więc od dzisiaj jeszcze bardziej zaciskam pasa. Szkoda mi trochę że popsuję wypracowany plan posiłków ale może nie będzie tak źle.;)

No niestety na 6 idę do pracy więc o 5 trzeba wstawać ale tza tydzień zmiana czasu więc będziemy spać godzinkę dłużej:)

Gość Zeberka85
Ja miałam sporą nadwagę, ale dzięki samozaparciu udaje mi się krok po kroku tracić na wadze. Jak na razie 11kg mniej :) Teraz uczęszczam na zumbę i Bootybarre do Tuan Club Sport & Spa ( http://klub.tuanclub.pl/oferta/odkryj-sportowa ). Świetne zajęcia prowadzone przez świetnych instruktorów. Ogólnie klub bardzo przyjaźnie nastawiony :) W innych czułam się dziwnie z moją nadwagą, ale tam nikt nikomu nic nie wytyka, wręcz przeciwnie starają się pomóc :) Więc walka z nadwagą trwa u mnie i mam nadzieję, że w końcu zyskam moje wymarzone 55kg :)